Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af kasperiano
Genk er i gang med sæsonen allerede. Dessers har jo ikke tid til at besøge klubber i tide og utide nu, så jeg tror simpelthen ikke på, at det ikke er tæt på.
Skrevet af Paul Allen.
Genk er i gang med sæsonen allerede. Dessers har jo ikke tid til at besøge klubber i tide og utide nu, så jeg tror simpelthen ikke på, at det ikke er tæt på.


Det er jo også det jeg undrer mig over, det er vist en af de sager man bare må vente på at se hvor ender
Skrevet af Aminovi?
Hvis han nu har flere tilbud på hånden, som der bliver meldt i medierne, så er det sgu da klart han tager rundt og hører omkring projektet, lønnen mv. kan ikke se hvorfor der er alt det palaver omkring det. Kunne FCK have været mere diskret? Ja. Uden tvivl, men come on, man skal godt nok være naiv hvis man ikke tror at spillerne snakker med forskellige klubber inden de fået “lov” af sin egen klub.
Skrevet af Les Deux
Kunne der være en bevidst strategi i denne åbenlyse "happening"? Altså at skabe "tyrkiske" tilstande som ved Amoo handlen? og dermed bruge både klub, by og fans som lokkemiddel?

I don´t know - virker dog en smule underligt (eller i hvert fald anderledes) hvis der ikke skulle være andet i det end en snak.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Matias
Det virker da som om, han er tæt på. Tror ikke billedet er udtryk for den første snak, der er taget imellem parterne. I øvrigt; vi havde snakken om spillere på lån uden garanteret købsoption. Feyenoord har lige haft den bedste sæson siden de blev mestre for fem år siden, og det bl.a. med stor hjælp fra Guus Til (som nu er i PSV) og Dessers (som nu - måske - er på vej til os) på lån. Spillere, som Feyenoord fik over 40 mål fra, og som i høj grad hjalp holdet.
Skrevet af Din ægte far
Det kan vel også være at Genk har vist interesse i en af vores spillere, og vi så bare "spiller spillet". Det er umuligt at vide hvad der ligger bag.
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af ptr
Er det virkeligt ulovligt st mødes og snakke i sin fritid? De kan jo alligevel ikke lave en kontrakt med ham før et bud er accepteret?
Skrevet af Nandeyanen
@Ptr

Begrebet på Engelsk hedder Tapping Up. Det der står om det er: expressly forbidden but not illegal.

Næsten alle ligaer har regler om det og kan give bøder. Men det er domestiske regler. Så en Dansk klub kan ikke gøre det ved en anden Dansk klub. Når det omhandler landegrænser ender man derfor i en grå-zone. FCK kan ikke blive straffet for det. Men det er noget man ser ned på.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Les Deux
Det kan også være der ligger noget gammelt nag fra Thorups skifte som jo også skabet en del uro i Genk.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Din ægte far
Mange muligheder. Kun fantasien sætter grænser
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af DameNdoye2.0
Ham håber jeg vi lander. Men ihvertfald et tydeligt tegn på at vi er på jagt efter noget ekstraordinært
Skrevet af Nandeyanen
Jeg har researchet lidt og det ser ud til at der er en købsklausul på lidt over €4m for Dessers. Det er der en håndfuld medier der skriver. Kvart i bold nævnte også den pris.

Er FCK klar til at udløse klausulen behøver de jo egentlig ikke at forhandle med Genk. Så er det jo bare de personlige vilkår med spilleren man skal forhandle.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af dickos
Det er Feyenoord der har den klausul. Ikke andre.
Skrevet af Khankar
Det er da spændende med Dessers, men vi har stadig et problemet Thorup som ikke kan skabe et offensivt udtryk for holdet. Det kan Dessers ikke fikse, så det kan godt være at han er ekstraordinært god, men så har vi jo bare en ny Daramy-situation, hvor han alene bærer det offensive udtryk. Vi skal have en træner med et stærkt koncept, som nye spillere kan læne sig opad. Derfor har PC hentet et hav af offensive spillere, der ikke har slået til endnu, for hvor er konceptet?

Thorup er problemet i FCK.
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg tror Dessler er et bevist røgslør for at lande den 9´er vi rent faktisk prøver at hente.
Skrevet af Nandeyanen
@Dickos

Det er ikke det jeg har læst.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af repos , moderator
@BW

Hvorfor skulle man gøre sig den ulejlighed? Det giver ikke rigtig mening.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af dickos
@Nande

Det er det der bliver skrevet i hvert fald, og også det de nævner i KiB podcast. I hvert fald det jeg har læst/hørt.Skrevet af GammelBitterMand
Feyenoord skylder os vel en tjeneste efter træningskampsfadæsen, så det kan være PC tvinger dem til at indløse klausulen og så sende ham videre uden fortjeneste ...
Batman Close. London W12.
annonce
0