Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Imperator
Det jeg finder mest positivt omkring det her billede/møde, er at PC mener, når han siger han kigger på “en højere hylde”.

Forestiller mig at det var hvad han håbede ville være folkets take, efter han satte mødet op det offentligste sted i danmark.
I betragtning af hvor lidt der ellers er sluppet ud, så virker det ret .. klodset.
Skrevet af Nandeyanen
FIFA har en guideline/regel hvor en en klub ikke må indgå en kontrakt/kontraktforhandlinger med en spiller uden ejer klubbens tilladelse.

At mødes med en spiller beviser ikke at man indgår kontrakt/kontraktforhandlinger. Derfor er der mange der har kritiseret FIFA reglen for at have så mange smuthuller ved ikke at være konkret nok ved tapping up.

Dermed skal man se på de forskellige landes fodboldforbund som har langt mere detaljerede regler omkring det. Det omhandler jo så kun domestiske handler.

Barcelona fik for eksempel en bøde på €300 af det Spanske FA for at mødes med Griezmann uden Atletico Madrids tilladelse. Der har de gjort reglerne mere klare ved at have en paragraf om at man ikke må mødes uden tilladelse. €300 er så ingenting for en klub, det svarer vel til regningen af det mad de har bestilt ved Tivoli.

Det FCK har gjort er uetisk og flovt. Men man kan ikke forvente FIFA straffer FCK for der er ikke precedens for det.Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Les Deux

Det jeg finder mest positivt omkring det her billede/møde, er at PC mener, når han siger han kigger på “en højere hylde”.


Korrekt. Det er mig dog en gåde hvordan der ikke er tænkt længere end det. Jeg mener du, jeg, presse spekulerer jo netop i hvad der foregår. Det har jeg svært ved at se noget positivt i, kontra et møde i Parken (hvor man passende kunne prøve Wolt af, hvis det er maden der er problemet) og undgå alle disse negative spekulationer.

Ud over det, er det almindeligt kendt at bruge "Tapping up" og læste i en rapport at det bruges i op mod 95% af alle transfers. Problemet her er bare at det er så åbenlyst.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af dickos
Og det er loge præcis derfor, jeg mener at der MÅ være noget spin, forbundet med at holde det møde, lige præcis der
Skrevet af harder31
Stadig lang tid tilbage af tranfervinduet, men SL er i gang og kval til CL nærmer sig. Truppen er ikke i balance, der mangler nogle indkøb men faktisk endnu flere salg. Synes der mangler meget, og tvivler på det nås.

På målmandspositionen har vi fire, hvilket med to unge målmænd kan være fint. Nu er Grabara skadet i 6-8 uger, og flere taler om at leje en femte målmand til truppen. Hvis to ud af fire målmænd ikke har niveau til at sidde på bænken i 6-8 uger, så har vi ikke de rigtige målmænd. Hvis Johan er bag Dietmer, så skal han videre nu.

Vi har tre gode stoppere, og Lund som ung backup - det er fint. Marios skal videre, spiller ikke, og får hvis rygterne passer en høj løn.

Vi har tre højre backs, og kun en på venstre side. Synes ikke de højrebenede gør det godt på venstre back, så ville helst købe en ny venstre back og sælge en højre back. Tænker Ankersen, som på sigt ender som 3. valg.

Central midt er fint besat med tre klassespillere. Johanneson bør også spille her, og måske kan Stamenic også bidrage. Mudrazja skal videre.

Offentsiv midt er fint besat, primært Haraldsson eller Biel der spiller, tror også Claesson, Falk og måske et par af de unge kantspillere fint kunne spille der. Tror Biel sælges, men synes egentlig vi har nok alternativer. Har en mistanke om Biel toppede sidste år i FCK, og bør sælges nu til en fin pris.

Vi har nok kantspillere, tæller seks efter hukommelsen, og så starter Johannesen ofte også på en kant, så måske har vi syv. Snart otte, hvis Vallys købes. Claesson kan spille offentsiv midt, særligt hvis Biel sælges. Singh skal videre, hele forløbet har været skævt, tror ikke på han får succes. Så er der fire kanter tilbage; Amoo, Roony, Mukairo og Bøving. Kan ikke se der er plads til Vallys, medmindre Mukairo eller Bøving skal videre, evt. på leje. Men tror ikke han er en reel forstærkning, og har ikke den fart vi mangler på kanterne.

Vi har tre angribere, men ingen af dem starter på banen. Synes der mangler fysik med Haraldsson og Biel i front, så håber det lykkedes med en angriber. Har et naivt håb om, at Babarcar rummer mere end hidtil set, hans stats fra Serie A er imponerende. Der hentes nok en ny, og så skal Babarcar eller Karamoko sælges.

Som altid er holdninger om køb og salg noget der kan dele vandene, og tænker at Ankersen og Biel videre får mange til at ryste på hovedet. Det er charmen ved at tale fodbold, alle har deres egne meninger.

FCK above all | Aston Villa inden de vandt CL i 1982 | Brønshøj siden Kent Nielsen og Michael Manniche var teenagere
Skrevet af Nandeyanen
Det er jo et spil der kan gavne alle 3 parter på hver sin måde.

Agenten viser til Cremonese og hvad de nu ellers hedder at FCK er interesseret og kan presse lønnen op på dem.

Genk kan måske tjene lidt mere end €4m

FCK viser deres fans + Dessers og hans bagland ved at sidde offentligt med dem at det er noget de mener seriøst. De er klar til at tage slag fra medierne ved at gøre det.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af peanuts(s)
Og nu vi er ved ChL er Malmø elimineret som potentiel modstander i 4 kval.runde, og da Olympiakos ryger ud her i aften kan vi heller ikke trække Plzen fra Tjekkiet de de vil gå fra useedet til seedet
Skrevet af Les Deux
@nande

Det kan vendes og drejes til enhvers fordel i alle mulige andre scenarier. I denne model dog mindst til fordel for FCK.

Jeg tvivler på at PC og Thorup er interesseret i at betale mere betydelugt mere for en spiller for at lave et fan stunt, som i bund og grund skaber negative overskrifter. Samtidig må være en smule bekymrende hvis man ikke kan vise man mener det seriøst på andre måder.

Tapping up er almindeligt brugt, men denne version virker ikke specielt gennemtænkt. Det udelukker naturligvis ikke at vi henter ham.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af DameNdoye2.0
Det begynder at se meget realistisk ud med CHL i den her sæson! Vil gå så langt at sige at jeg vil blive skuffet, hvis vi misser det nu når vi kender de potentielle modstandere
Skrevet af Slettet(561605223107)
Jeg er slet ikke så optimistisk! Vi er nødt til at få den offensiv op at køre inden CHL!
Selvom vi fik en ekstrem god pris for Jonas Wind, så ser man også bare tydeligt nu, hvilken kæmpe rolle han udfyldte!
Skrevet af elendil
Ja, man fristes næsten til at spørge om du ikke har set fodbold i (anden halvdel af) 2022.
fck-medløber.
Skrevet af dickos
Jeg forstår optimismen, baseret på mulige modstandere.

Men jeg er gidt nok heller ikke selv særligt optimistisk omkring chancerne.
Skrevet af Mr.Slotved
Nu kan jeg ikke huske hvem det var jeg grinte voldsomt over da vedkommende sagde vi skulle gå efter Hakim Ziyech men manden koster lige nu 75 mil og de er desp for at komme af med ham :D

Det er da tæt på at prisen er noget vi kan være med på
Skrevet af Randomhero
At mødes med en spiller beviser ikke at man indgår kontrakt/kontraktforhandlinger. Derfor er der mange der har kritiseret FIFA reglen for at have så mange smuthuller ved ikke at være konkret nok ved tapping up.


Men hvis FCK om en uge har skrevet kontrakt med ham, så kan man vel med en vis rimelighed konkludere, hvad der skete på den restaurant? Altså, hvad skulle en spiller + agent lave med en anden klubs træner og sportsdirektør, hvis de ikke snakker kontrakt?

Jfr. EB, så er worst case en bøde så mon ikke det er til at spise, trods alt?

En anden ting er, at der i forvejen nok er lidt kold luft mellem de to klubber efter FCK snuppede Genks træner efter en måneds ansættelse.
Skrevet af Imperator
Hvornår er vores kval-kampe `?
Skrevet af peanuts(s)
23 eller 24 August kan ikke huske hvilken dato, og så retur ugen efter
Skrevet af Larsen13
Bo færdig i FCM. Skidt nyhed for os, så gerne de fortsatte med ham ;)
Skrevet af armand
det var mig der havde det som et hypotetisk eksempel i en låne situation, slot.

vil stadig tro han har bedre muligheder til den pris, ajax eventuelt, og at hans løn bliver en motherfucker at få løst for klubber på niveauet over fck også.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Imperator
Tak, peanuts.

Ny fcm-træner. Det er jo et spændende marked for os, bliver spændende hvad de kan finde.
Skrevet af dickos
@larsen

Ja, det bliver FCM’s bedste transfer nogensinde, når de fyrer ham.
annonce
0