Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dickos
Hvad fik VK sagt?
Skrevet af (u)tilfreds
Har Kvist nok mod til at fyre sin bong kammerat?? Det bliver vel nok JT der ryger først, selvom det var et umuligt projekt at komme tilbage i kampen når det eneste der er at skyde med er Baba..
Skrevet af DameNdoye2.0
Ja, når spillet går imod os, så falder vi sammen. Som da vi fik et meget tyndt straffe imod os i Viborg kampen eller som idag da Falk sætter Randers igang.
Skrevet af Oktanand
Thorup er en sød fyr, men han magter ikke opgaven. Nederlag til fucking Horsens og Randers i Parken. Ud med ham
Skrevet af karsboel
@repos

Du formåede næsten elegant ikke rigtig at forholde dig til mit indlæg igen.

Men i hvilken verden kan to crucial skader ikke påvirke strukturen og fundamentet? Men når det så er sagt, så synes jeg ikke det var strukturen, eller mangel på samme ifølge dig, som fejler i dag, men derimod individuelle fejl.
Skrevet af Amager213
Jeg savner dengang vi var gode.

Den sidste gang jeg mener vi var det var med Skov, Fischer, Dame N´Doye og Wind.

Det er 2018 sæsonen, det er fanme længe siden. Efter det har der kun være uvejr.

Min tillid er også nært opbrugt. Tror ikke der afsiges dom før efter CHL. Kig på FCM, det er ikke quick fix at fyre, og Neestrup vil højst sandsynligt forsætte med mange af de nuværende elementer hvis han skulle overtage.
F.C. København
Skrevet af Nandeyanen
Jeg savner dengang vi var gode.

Den sidste gang jeg mener vi var det var med Skov, Fischer, Dame N´Doye og Wind.


Forkert. Skrue tilbage i tråden til den tid. Det var begyndelsen af Ståle RAUS. Der var flere utilfredse kommentarer i den sæson end der var sidste sæson.

4-4-2 fejlede fuldstændigt. Vi blev overløbet på midtbanen og vandt kun på individuelle kvaliteter. De fleste af os forudsagde et kollaps af sæsonen efter ved salget af Robert Skov.

Det mindte meget om det nuværende FC Midtjylland. De har ingen midtbane, bliver overløbet nemt som ingen ting men formår alligevel at score 3 mål.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Nandeyanen
Vi mangler derudover også en rigtig kaptajn med lederevner og Zeca er heller ikke svaret. Det har vi diskuteret før, han gik også i panik i modgang.

Falk er heller ikke en leder og Boilesen er det heller ikke.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af repos , moderator
@Karsboel

Daramy har spillet 70 min inden dagens kamp. Det bør sgu ikke være afgørende. Khocos skade var uheldig, men vi erstatter ham en-til-en.
Det er netop strukturen med Falk og Lerager som central akse, der er problemet. Der er ingen rygrad. Falk har været dårlig længe.
At der endnu ikke er hentet en sekser er helt vanvittigt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
Sidste gang vi var gode var lige inden Daramy blev solgt sidste sommer.
Skrevet af Amager213
Vi har gode, og ja kan godt være det var individualisterne der fik det hele til at spille, savner dog forsat at være god.

Før Ståle blev fyret sagde alle også at med FCKs budget kunne alle trænere blive mestre med FCKs trup.

Må bare erkende at jeg synes at FCK i øjeblikket er ukendeligt. En god kamp, og så to dårlige.

Hvem kan ændre nuværende status quo ved en evt fyring af Thorup? Jeg tænker en udlandsk træner.
F.C. København
Skrevet af Steve Highway-61
Man kan ikke ramme topniveauet to gange på 4 dage så fair nok at de ikke kæmper sig tilbage.

Ingen grund til 6’erens bedemandshumør.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Matias
Jeg har heller ikke set VK-interviewet. Til gengæld så jeg igen i dag, hvor stor forskel der er på hans offensive bidrag, med og uden en kant foran ham, som kan skabe plads. Uden sådan en, er han, desværre, ganske ordinær. Vi har brug for at have et alternativ til pladsen, som både er venstrefodet og hurtig (eller i hvert fald god i sine offensive dueller).
Skrevet af Les Deux
@repos

Jeg ved du tidligere (og formentlig stadig) har efterspurgt en central 6´er. I

Indtil nu har jeg håbet at udfordringer/fart over kanterne var nok, men det er tydeligt at vi ikke har det så snart Daramy bliver skadet og vi bliver derfor nødt til at have et anker som lukker centralt. Jeg er derfor nu enig i at det bør vi få.

Det er uacceptabelt vi gentagende gange kan smide føringer på hjemmebane på den måde.

Thorup svarede ganske godt på spørgsmålet hvorfor der var disse udsving og blackouts citat "jeg ved det ikke". Det er problemet! Kjetil Knutsen ind!
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af armand
hold nu kæft et lortehold jeg holder med.

edermajeme en skæbneskamp i dag. vi har et centerforsvar nede på en kaospilot og en ungdomsspiller? plus en kant messias laver strudsen efter udskiftning på en måde der stinker af 3-6 måneders genoptræning.

der er nogen der skal tilbage på fuckin´ tegnebrættet.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Hjaelmen
Hvor er det vildt, at PC ikke kan se at manglen på ledere er SÅ udtalt.

Hver gang vi møder lidt modgang i kampene, så kryber dem der skulle forestille sig at være de voksne, modne spillere, ned under græstæppet.

Lerager, Falk og Boile skulle forestille sig at være lederne på holdet. Anker ser sig nok også som en del af den gruppe.... Vorherre til hest, hvor er der ikke noget rygrad i de 4 spillere!

Så har vi nogle spillere i truppen som er "ledere" gennem indsats, som Vavro og Zeca, men den slags spillere kan slet, slet ikke stå alene om opgaven. Det er mere nogle der kan supplere verbale ledere.

Jeg synes det her ligner meget det vi så under Ståle. Der kunne sportsdirektør Ståle heller ikke hente de typer ind som var vigtige for træner Ståle´s projekt. Bla. forsømte Ståle i flere omgange at hente den type angriber der var livsnødvendig for at forløse Ståles måde at spille fodbold på.
Det samme er sket her. De spillere der skal skabe bredden i vores spil og være med til at gøre vores backs gode, har PC kun fundet 1.... og det var at leje Daramy tilbage. Samtidig mangler vi stadig den 6´er som er LEDEREN og en 9´er der rent faktisk kan forløse spillet......

At Thorup så insisterer på at blive VED med at spille på en måde, som materialet ikke kan bære, det er heller ikke godt nok. Men jeg synes stadig at det er PC der er den største synder her.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Toon Toon!
I mangler ikke nye spillere, I mangler en ny træner. Jeres trup er rigtig stærk med masser af spændende typer, men Thorup skaber jo slet ikke de nødvendige strukturer.

Jeg kan se hvor stor en forandring der er på spillerne i AGF efter vi har fået Uwe ind, der klart ved hvad han vil. Nu begynder spillerne at blomstre igen og holdet hænger pludselig meget bedre sammen.

Og det er jo positivt. At det kun er én mand I skal skifte og ikke et helt hold eller indkøb af 3 spillere. Jeres hold er RIGELIG fint til at slå Horsens og Randers, det er sgu ikke der den er gal.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af TheSnake
Mulige danske træneremner, hvis Thorup ryger (efter et par dårlige Trabzonsporkampe):

- Jon Dahl. Ville være fed, men timingen er ikke rigtig. Tror ikke vi kan få ham nu her i den påbegyndte sæson.

- Nees. Kunne være spændende. Spørgsmålet er, hvor meget der forandres spillemæssigt. Har fornemmelsen af at han mandskabsplejer lidt hårdere. God ting.

- David Nielsen. Tror på mange måder han kunne være lige det der mangler: Thorups modsætning. No bullshit. Spørgsmålet er om hans taktiske formåen alligevel ikke er helt stor nok til at lede fck internationalt.

Det et dem jeg ser som mest relevante med dansk pas. Af udlændinge er der selvfølgelig Knutsen, men ellers kunne jeg godt selv drømme om en tysk tjubang træner med høj intensitet og hele pivtøjet.

Skrevet af Paul Allen.
https://mobile.twitter.com/Kleinstein1992/status/1558246573141901313

"Skal jeg stop det eller hvad"?

Alt credit til Dave og Andreas for video og evt. Mundaflæsning.
Skrevet af DanishBhoy
Knutsen gør et godt stykke arbejde i Norge, men han bliver altså også rigtig godt hjulpet af Aasmund Bjørkan der hiver den ene spiller ind efter den anden der går ind og tager over når de sælger en spiller i Bodø, og det er altså fra en hylde der er så lav at ikke engang PC da han var i AGF ville ha handlet på den. Men det er bare de rigtige spillere som han hiver ind til Knutsen gang på gang
Hvis man henter Knutsen, så bliver man IMO også nødt til at hente Bjørkan - Knutsen der skulle arbejde med hvad nu PC og FCK´s scouting sektor finder frem til er nødvendigvis ikke en succes
Is it cold in his shadow?
annonce
0