Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dickos
Enig med elendil. Jeg tænker ikke, at Nees bare skal rette ind. Er ret overbevist om at han har rigtig meget at sige. Det virker i hvert fald sådan, ud fra billeder under kampene. Men hvis Thorup skal flankeres af to der er træner materiale selv, så er han jo heller ikke den rette? Tak for mesterskabet, men han skal væk nu.
Skrevet af BlueAndWhite
Neestrup fik Viborg til at virke.. men det er hans eneste meritter..
Vi skal simpelthen have en stjerne træner der ved hvad der skal til.
Skrevet af DanishBhoy
sælg lortet til RB og hyr Marco Rose som manager

det er vel det bedste scenarie lige pt
Is it cold in his shadow?
Skrevet af dickos
JBL starter desværre for Hoffenheim i dag
Skrevet af Forhammeren
Neetrup forlod vel Viborg af familiære årsager så forhandlingspositionen har næppe været at han er blevet lovet eller fået en slags garanti for at han kommer til at afløse Thorup hvis han dog bare ville komme tilbage,

Zorninger er ledig og Sebastian Hoeness.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Plankeværket
Jeg kan nærmest ikke forestille mig noget jeg nødigere ville, end at se Zorniger i fck.

Skrevet af Svoger
Det er selvfølgelig muligt, at Zorniger i første omgang simpelthen ikke fandt Brøndbys unge spillere gode nok, og at der siden gik politik i det for ham, i forhold til at han ville væk og ville tvinge Brøndby ud i at fyre ham. Men mest af alt tænker jeg, at han harmonerer ganske dårligt med de investeringer, som der er lavet i ungdommen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
... og generelt enhver form for langvarighed, som måske heller ikke er ønskværdigt, men som jeg personligt godt kan lide.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Måtte jeg vælge selv tog jeg Thomas Frank. Så kunne han passende endelig vinde et mesterskab på Brøndby stadion.

Jeg tvivler efterhånden på Jess. Men Frank og Kjetil og Kent og hjulmand er den slags træner jeg håber vi får.

De minder mig om mere offensive udgaver af Ståle - før Ståle gik i stå.
Skrevet af Svoger
Hjulmand er/var ret spændende. Men han er vel ude for rækkevidde.
Thomas Frank selvfølgelig også.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Absolut langt uden for rækkevidde
Skrevet af armand
det sku´ bare ikke engang undre mig vi peaker igen mod trabzonspor og krise snakken formummer. i en måned, max.

men der ER en pointe at hva´ fanden skal manden gøre. altså thorup.

han har 3 kant spillere med fart i støvlerne. den ene er ung, ofte skadet og åbenbart ikke gennemscoutet mere end at han måske nok er et fantastisk råtalent men for nuværende ikke er i stand til at forstå taktikken på et niveau hvor han kan gøre en forskel. den anden er på vej videre og indgår muligvis i en eller anden rokade med en silkeborg wing, som er meget fin men som ikke er hurtig. den tredje er last fuckin´ term og helt perfekt men når hele offensiven er bundet op på 1 spiller man signer 10 dage inden sæsonens vigtigste kamp er det sjovt nok lidt skrøbeligt hvis han nu bliver skadet.

så har han på snart 12. måned et midtbaneproblem i og med at kaptajnen, det defensive anker med det begrænsede skillset, stadig ikke er i stand til at starte inde og ikke bare ikke er blevet erstattet. af de 3 spillere der kunne tænkes nummerisk (men ikke i praksis overhovedet) at dække hans plads har han simpelthen solgt den ene (stage).

i forsvaret har han så de 2 store drenge, eller dvs faktisk kun 1, en skadet elegantier af en misforstået midtbanespiller og diverse i form af en nylig tilbagevendt ungdomsspiller og noget grækerhejs der vist ikke rigtig har været i spil til en start plads i...ja nogensinde faktisk.

han kan godt kigge ned på akademiet efter en eller anden form for løsning for der er faktisk imponerende meget guld. uheldigvis er der langt i mellem de talentfulde 17 årige centerforsvarer der kan være med på CL niveau og af alle de offensive lækkerier vi har er det bare ikke en gennembruds stærk wing. så skal han i hvert fald ned under u16 og så må de slet ikke starte.

jeg siger ikke at thorup er manden der skal løse det hele men hvad fanden skal han gøre? ikke i interviewed bagefter randers kampen men i selve kampen ser jeg en træner der er PISSE frustreret og spytter da kocholava sætter sig. da daramy gør det samme virker han stadiet over frustreret og fremstår direkte vred på situationen, på daramy og bare snotter ned på græs tæppet.

det synes jeg alt andet lige var fedt at se. det kan godt være du bagefter har en loyal høflig mand i studiet men lige DER så det også bare en stodder der tænker "FUCK det her lort. Det kan fandeme ikke la´ sig gøre".
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af armand
man KAN også godt undre sig over at hva´ skal en overtændt kant spiller akavet jagte bolden ud over sidelinjen for, i en superliga kamp mod et provinshold som LIGE er fløjtet i gang?
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Nandeyanen
@Armand
men hvad fanden skal han gøre?


Det er noget mentalt. Det skete også sidste sæson. 5 point i 5 kampe. For så at vinde 8 kampe i træk.

FC Midtjylland førte også 3-0 mod de to oprykker hold og så blev det 3-3. Det er noget mentalt.

Falk bærer anførerbåndet. Men alle og enhver kan jo se han er en mandedreng. Det er ikke en spiller der går forrest i modgang.

Jeg savner lidt det Real Madrid har meget af. Nemlig kæmpe til det sidste også i modgang og når dårlige og gode modstandere scorer et tilfældigt mål


Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Svoger
Hvad fanden er en mandedreng. Er det et fordansket engelsk udtryk, jeg aldrig har hørt om?
Jeg undrede mig også, da jeg så, at Falk var anfører. Jeg kom frem til, at jeg ikke kunne pege på, hvem der ellers skulle have været det. Claesson har jeg ikke nok indtryk af, men hvis han heller ikke er typen, og/eller ikke har status i truppen til det, så var der vel ikke andre end Falk.

Så vi mangler minimum en gennembrudsstærk kant yderligere, en 6er, en ordentlig frontangriber og så i øvrigt nogle ledere.
Det er virkelig ikke smukt, og det er reelt et fair spørgsmål at stille, hvad Thorup, eller en hvilken som helst anden træner, skal gøre ved det. Ikke dermed sagt at Thorup er den rette, men det virker til at pege mere på ham der planlægger og forestår indkøbene.

Hvad laver Linderoth og Mackan for tiden? Vi kan vel godt supplere med Gravgaard også, så vi i øvrigt også får ham at sparke bolde op imod, hvis vi ikke har et resultat mod slutningen af kampen
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nandeyanen
Der var nogle kommentatorer der brugte ordet mandedreng om Rasmus Falk for nogle år siden og så har jeg selv brugt det for det lød ret sjovt.

Jeg forstod det som at det er en person der søger tryghed og ikke går forrest. Det skulle være en af årsagerne til han ikke har fået en udenlands karriere selvom han har haft alle mulighederne for det.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
Mackan og Linderoth er trænere.. vi kunne passende supplere vores trænerteam med to vindere..
Skrevet af BlueAndWhite
Linderoth er for mig indbegrebet af det jo mangler på midten..
Skrevet af Din ægte far
Ståle kommer ikke til at træne FCK, og jeg ser ingen grund til at det skulle ske. Ikke så længe Kvist er i klubben, det må da være tydeligt for de fleste. Han skal i hvertfald aldrig være sportsdirektør.

Jeg synes FCK burde have en bestyrelse der udelukkende består af folk fra fodboldverdenen. Ud med alle pengehovederne - jeg kan ikke se hvorfor de skal have indflydelse på sportslige beslutninger, de famler i mørket. Niclas Jensen, Hans Backe, Ståle, Roy Hodgson, Morten Olsen, Åge Hareide - jeg siger ikke at de lige skal være dem, men folk af den kaliber. De ved noget om fodbold, og hvordan man sætter et hold sammen. Enhver sportsdirektør ville finde sit a-game frem hvis man skulle referere til sådan til sådan en bestyrelse i Danmark.
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af GammelBitterMand
Gad vide om PC har haft travlt efter fredagens skader og fadæsekamp? Han har til i morgen til at fiske to CL-duelige erstatning frem.
Batman Close. London W12.
annonce
0