Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SoerenDKK
Njaeh.. 2-2. Simpelthen ikke godt nok. Med forbehold for at også FCN kan nå at fejle i deres kampe: Tillykke til Nordsjælland.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Blastoid
Så skete det! Hvis CV går ud og stiller spørgsmålstegn ved, om BIF lægger sig bevidst i kampen på søndag, så er det simpelthen den endelige falliterklæring, der burde koste en fyreseddel. Så er man simpelthen sunket dybt - jeg frygter, det kommer til at ske..
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af amorbavian
Nu fulgte jeg mest med Arsenal, men er det rigtigt bemærket, at venstrefløjen slet ikke er med i kampen efter Oviedo bliver taget ud?

Hvad sker der for den træner?
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af SoerenDKK
Vingaard var da egentlig meget godt med i kampen efter han kom ind, synes jeg.

Men mon ikke det havde givet mere mening at rykke Oviedo ned på backen og smide Vingaard ind i stedet for Bengtsson, når man skal bruge mål så desperat som i dag?
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Mr. Spock
FCN tabte 1-0 da de spillede i Haderslev for en måned siden og FCM fik uafgjort der sidste runde, ikke et sjovt sted for topholdene at komme hen.

Ved slet ikke hvad jeg skal tænke om resultatet - det er simpelthen for dumt hvis mesterskabet ryger. Al momentum fra sidste sæson fuldstændig tabt på gulvet og frugten af al koefficientarbejdet de sidste mange år serveret på et søvfad til et andet hold. Torskehamrendekodylmegadumt. Giga fail.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af SoerenDKK
og frugten af al koefficientarbejdet de sidste mange år serveret på et søvfad til et andet hold.


Det er nok det der gør mest ondt lige nu. Det er (næsten) ene og alene os der har skaffet Danmark den direkte kvalifikation i ChL-gruppespillet, og nu er vi ved at smide det væk til et hold, der kun har spillet én god sæson og snupper vores plads for næsen af os.

Det er simpelthen så fucked up.

Selvfølgelig kan det nå at vende endnu... men det burde aldrig være kommet til det her punkt, hvor vi ikke selv kan afgøre det længere.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Kipvits
Det er vist også en sandhed med modifikationer. Både OB og AaB har hjulpet godt til med koefficient pointene. Ja, det er nedtur hvis Nordsjælland tager den direkte plads, men det er fandeme vores egen skyld.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Nepech
@Kipvits
Hvordan er det en sandhed med modifikationer? Om noget så har de fleste danske hold de sidste par år gjort det surt fra FCK ved at udvande koefficient pointene

De sidste 2 sæsoner har FCN høstet 0.5 point hjem mens FCK selv med lorte sæsonen i år formåede at få 6 point.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Kipvits
Nordsjælland trådte ind i 4. kval runde sidste år, og skulle op imod Sporting. Her ville FCK ikke engang få 0,5 point.

Du har ret i at FCK har trukket en stor del af læsset de sidste mange år, men uden et par gode europa sæsoner fra OB, og et par gode år + fantom året 2009 af AaB ville vi ikke ha den direkte plads.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af elendil
CV stiller med reserverne: http://www.bold.dk/nyt/C…-finalehold

Så blev det til nul titler og ingen grund til at se mere tjøwenhawn i denne sæson.
fck-medløber.
Skrevet af Rogosjin
"Offerrollen er enorm!"
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af amorbavian
På alle andre tidspunkter af sæsonen havde vi været fint tilfredse med uafgjort i Sønderjylland, men når man har fucket op i de på papiret nemme kampe (læs OB i Parken), så er det selvfølgelig meget ærgerligt ikke at vinde.
Specielt er det ærgerligt når vi burde have lukket kampen i første halvleg, og når man tænker på, at vi giver to mål væk på to chancer. Det ene endda på det mest nederen tidspunkt lige efter pausen.

Anyway, vi tager det med ro, pokalen ender jo på Østerbro.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af repos , moderator
Jeg så, heldigvis, ikke kampen, men resultat undrer mig ikke. Igen, skal vi åbenbart bagud før, der begynder at ske noget hos spillerne.
Indstillingen stinker, og det falder tilbage på CV.

Iøvrigt var det pinligt at høre NCH i FUF igår. Der mangler i den grad selvindsit, og det er vel egentlig den primære årsag til, at mesterskabet glipper.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af amorbavian
Igen, skal vi åbenbart bagud før, der begynder at ske noget hos spillerne.
Indstillingen stinker, og det falder tilbage på CV.


Nu er det ikke et helt rigtig billede af kampen. Vi dominerede fra starten, og skabte store chancer, selvom det overordnet var lidt ustruktureret. Jeg mener ikke, at indstillingen manglede i går. Det er klart, at man begynder at satse mere og spille mere frigjort når man kommer bagud - desværre i en grad hvor man lige glemte forsvaret i de første minutter af anden halvleg, og kom bagud.

Min primære koncentration var, som sagt, Arsenal, så det kan være, jeg er forkert på den.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Matias
Jo, men amorbavian, indstilling gør det ikke alene. Rigtigt at Cesar Santin misser et par meget store chancer, men det må jo ikke få spillet til at brase sammen. Det er som om, at spillerne og trænere bilder sig selv ind, at hvis bare indstillingen er god nok, så bliver spillet det også. Det har vi dog været om så mange gange herinde, og det kan tilbagevises ved såre simpelt at kigge på resultaterne. Vi startede også glimrende ud mod FCN og OB i kampene forinden. Alligevel står vi tilbage med to på point for de sidste tre kampe. Og vi har set - og vendt det herinde - så tidligt som i 07/08, da spillerne (dengang var det særligt Jesper Christiansen) var ude og forsøgte at tale sig til bedre spil, ved at sige, at i næste kamp ville man tage arbejdshandskerne på. Lige lidt hjalp det. At starte som lyn og torden, falder til jorden med et brag, hvis der ikke er hverken koncept, struktur eller balance i spillet og truppen. Og det er der ikke. Derfor kunne man let forudse, da holdet gik gennem de første 11-12 runder i denne sæson som ubesejret, at korthuset ville vælte.

Jeg kommer med karakterer senere... som jeg får fra en ung knøs, jeg plejer at se kampene med.
Skrevet af Chuck
Iøvrigt var det pinligt at høre NCH i FUF igår.


Ja, det må jeg sgu give dig ret i - han var tåkrummende igår. Jeg blev nødt til at zappe væk.

Mandens firkantede macho-alfahan-tonser-debatstil er fremragende når han har ret og har en pointe (og det har han trods alt ofte). Men den er satme svær at gennemføre, når han ikke har anden sag end at tale udenom med argumenter som; "Hvis vi virkeligt var så dårlige som folk (læs pressen) siger, så er det da underligt at vi kan føre ligaen med 2 point".

Hvis han ikke vil kritisere CV på live tv på dette tidspunkt af sæsonen, har jeg forståelse for det, han er jo trods alt bestyrelsesmedlem i PS&E. Men så skal han da lade være med at stille op til den slags. Inderst inde kan NCH jo godt se problemerne.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af amorbavian
spillerne og trænere bilder sig selv ind, at hvis bare indstillingen er god nok, så bliver spillet det også.

Jo, men jeg skrev med henblik på, at vi er i de sidste kampe af sæsonen, og når vi ikke kan rette op på spillet i løbet af et helt år, så forventer jeg ikke, at det bliver rettet op på nu - derfor er det vigtigt, at vi i det mindste viste noget andet, når vi nu ikke har et koncept (ud over gå ud og spark bolden til hinanden og løb mod modstanderens mål).
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Farfán
Tror der er en gave på vej i farum.....
96 kg og 198 cm
Skrevet af Stinson
don´t jinx it.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af beesknees
Helt og aldeles vanvittigt at FCN taber point i den kamp. Næsten ligeså vanvittigt, som OB´s evner til at cleare i forsvaret. Hold da kæft hvor gjorde de det farligt for dem selv til tider.

Men det må siges at være noget af en gave vi fik der. Det SKAL vi simpelthen udnytte. Har dog min tvivl.
annonce
0