Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Spock
23-5 i afslutninger, 0-0 - reddet af FCNs ineffektivitet og mangel på noget der kommer bare i nærheden af N´Doye. Stadig lang vej hjem da FCN har en meget lettere kamp næste runde.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Sir , moderator
Det er noget af det mest vanvittige jeg har set. FCN havde vel 25 skud på mål og OB måske 4-5 stykker. OB havde jo nærmest ikke bolden.
Dette er en signatur.
Skrevet af Farfán
Nu må vi fandme se alvoren. At FCN har fået gummiben skal udnyttes!
96 kg og 198 cm
Skrevet af Blastoid
Holy fresh hell, hvor var det vigtigt. Jeg frygter dog stadig voldsomt meget kampen i herning!!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Suusgaard
Fy for en skefuld! Jeg har da aldrig i mit liv holdt så meget med et hold med striber, som i dag!
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Dejligt resultat. Men der er lang vej. Tvivler på vi får 3 point ude mod FCM.
Skrevet af Martin R
Carlsberg har lagt pres på ob
Skrevet af Gaggen25
Arhhh, synes nu en hvis kamp i premier league med en skudstatistiken på 44-3 kan slå denne marginalt. Ikke desto mindre stadig voldsomt FCN ikke får scoret. Dog yderst tilfredsstillende! Ultimativ prøve i Herning på søndag! forventer en helt igennem vanvittig fighter indsats fra FCK.
123
Skrevet af quaz
BIF slår FCN

FCK slår FCM

FCK mestre allerede på søndag.

Vær klar på det drenge!
København
Skrevet af Chuck
BIF slår FCN


Hehe - Det er meget sjovt.

Om BIF spillernes liv så afhang af det, ville de ikke kunne.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af quaz
Ah mon ikke, i slog dem trods alt ude (tak). Sidste hjemmekamp i sæsonen, i kan vel ikke tillade jer andet end at levere en god præstation.
København
Skrevet af TR1986
quaz@

Som Brøndby spillede imod AGF, så tror jeg ikke vi skal forvente hjælp fra dem. Jeg tror FCN vinder over Brøndby. Men lad os se. Den her sæson har ihvertfald været meget uforudsigelig.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Nepech
Vil hellere sætte min lid til Horsens end BIF.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af quaz
Jeg tror nu stadig på at Brøndby føler et ansvar overfor fansene, sidste hjemmekamp mod ligaens nr. 2 er trods alt en god chance for at give fansene et smil at gå på sommerferie med.
København
Skrevet af TR1986
quaz@

Jeg tror Brøndbys fans smiler mere hvis de kan sende mesterskabet til FCN.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af quaz
Nå okay så!

Så slår vi FCM og som tak for bronzen slår Horsens FCN og sender guldet vores vej.

København
Skrevet af Matias
Det paradoksale er, at vinder vi over FCM i næste runde, vil Horsens formentlig ikke have noget at kæmpe for, i deres sidste kamp, som jo som nævnt er mod FCN. Der er ikke yderligere hjælp at hente. Det vil jeg næsten garantere. Vi skal dermed selv vinde de sidste to kampe. Men ærligt talt, det skal vi også være i stand til, skal vi kunne kalde os danmarksmestre. Det er selvfølgelig et mere end åbent spørgsmål, om vi bør kunne det.
Skrevet af Matias
Karakterer fra knøsen Toobs, til den seneste FCK-kamp:

Johan Wiland: 7

- - - - -

Lars Jacobsen: 5

Kris Stadsgaard: 5

Ragnar Sigurdsson: 6

Pierre Bengtsson: 6

- - - - -

Christian Bolanos: 8

Christian Grindheim: 5

Claudemir: 5

Bryan Oviodo: 6

- - - - -

Dame N´Doye: 6

Cesar Santin: 03

- - - - -

Sølvi Ottesen: 7

TK: 5

Martin Vingaard; ub

- - - - -

CV: 03
Skrevet af repos , moderator
forventer en helt igennem vanvittig fighter indsats fra FCK.

Det tvivler jeg nu stærkt på, bliver tilfældet. FCM på udebane er noget nær den værste kamp i sæsonen, og i Parken havde FCM rigtig godt styr på os. FCM midtbane er bedre end vores, for Izunna og Jakob Poulsen er et langt langt bedre match end Grindheim og Claudemir.

I Parken var det kun en udtalt mangel på træfsikkerhed, der ikke gav FCM alle tre points. Især Grindheim efterlod som sædvanlig en ladeport i rummet mellem forsvar og midtbane, og det overlever vi ikke én gang mere.

Desuden er vi begyndt ikke at kunne spille til nul længere. Vi er blevet fanget gevaldigt i omstillingsspillet, og jeg hører til dem, der ikke er overbevist om Pierre Bengtssons kvaliteter. Desuden så er kombinationen af Stadsgaard og Ragnar ikke den mest pålidelige.

I angrebet er Santin jo inde i periode, hvor han ikke ville kunne score i et tomt mål. Den manglende selvtillid lyser ud af ham, men problemet er, at både Mos og PPD ikke ligner oplagte alternativer.

Vi skal igen igen igen sætte vores lid, at Wiland, Bolanos og Damen laver noget afgørende, for vi har hverken koncept, tydelighed eller selvtillid at falde tilbage på.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Saint
Jeg håber og tror at Cv ser at CV ser at midtbanen skal hedde Vingaard, TK, Claudemir, Bolaños, hvis vi skal vinde denne kamp. Vi bliver simpelthen nød til at kunne holde i bolden og spille tålmodig og så lade deres centrale spiller lave de fejl, som de jo har en tendens til.
(...)
annonce
0