Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af quaz
Ind:
Sølvi, TK, Vingaard og Mos

Ud:
Bengtsson, Stadsgaard, Grindheim og Santin

Bliver spændende at se hvad CV gør med pokalfinalen, jeg tror den vil give en god indikation af hvem der skal spille guldet hjem. De spillere som sidder på bænken starter i Herning. Håber inderligt at han sparer nogle spillere. Eventuelt giv nogle af de spillere som skal starte på søndag, og måske ikke startede mod SønderjyskE 60 minutter. Jeg tror sagtens at Mos kan klare at spille 60 min med N´Doye på søndag, også starte inde igen søndag.


Jeg river mine hår ud, hvis startopstilling er den på søndag, som mod SønderjyskE.
København
Skrevet af Saint
quaz, udover Mos er jeg enig, vil fortrække PPD og Damen, for at få lidt kvalitet i afslutningerne og fysisk, så der bliver plads til resten af holdet, p.t er Diouf den eneste offensive spiller jeg i forårs sæsonen har synes, har været relativ stabil i sine afslutninger.
(...)
Skrevet af Bløde babser
Så ikke denne runde, men kan forstå på folk der gjorde, at vi skal være meget heldige hvis ikke FCM tager point fra os og FCN vinder deres Walk Over i Brøndby.

I det hele taget kan jeg forstå det er mere held end forstand at vi stadig har en chance for mesterskabet.
Det er godt nok deprimerende og det lover ikke godt for fremtiden.

Hvad har Stadsgaard gjort siden nogen ønsker ham af holdet? Sølvi og Ragnar sammen i midterforsvaret har jo tidligere vist sig at være muskler og nærkampstyrke, men minus speed og bold.

Det virker til der er ting og sager helt galt under overfladen hos os - måske er CV efterhånden ikke længere en del af løsningen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Kris Stadsgaard er hverken værre eller bedre end de to andre midterforsvarere, hvad angår ledelse, defensiv samling, overblik osv. Ingen af dem har den klasse, man forventer at FCKs centrale forsvar har. Det kan være at med den rette makker, han kan blive rigtig god. Det kan også være, at Sølvi Ottesen med den rette makker kan. Det samme gælder Ragnar Sigurdsson. Personligt tror jeg mest på Sølvi Ottesen, fordi han i det mindste kan gøre sig gældende ved dødbolde. Hans bidrag minder om Michael Gravgaards - ud over at islændingen selvfølgelig ikke har nær samme autoritet. Vi skal have en leder i det forsvar, der både udstråler ro og helt naturligt vil være forsvarets bedste mand. Frank de Boer i Ajax ser ud til at skulle miste sin anfører, Jan Vertonghen, og i den forbindelse kigger han nu efter en venstrebenet (som han mener er vigtigt i forhold til den "naturlige" placering derinde) forsvarer, som er netop rolig med bolden på fødderne og et naturligt, defensivt omdrejningspunkt, for det hold han spiller på. Han er klar over, at det potentielt er kommende sommers dyreste transfer. Det er, på alle hold, en nøgleposition, så kvalitet kan dårligt købes for dyrt. Det bør CV erkende. Ikke at man skal undgå at gøre en god forretning, hvis muligheden byder sig, men den gode forretning bør på så centrale pladser ikke være det primære fokus.
Skrevet af Bløde babser
Men de to islændinge suplerer bare hinanden dårligt da de har mange af de samme styrker og svagheder. Derfor tror/håber jeg stadig Stadsgaard er en bedre makker til en af dem end hvis de spiller derinde sammen.
For mig er Sølvi også den jeg har mest fidus til. Det er bare et problem at hans ryg ikke ser ud til at være af en kvalitet der gør vi skal regne for meget med ham fremadrettet.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Blastoid
Jeg er enig med BB. Jeg tror også, at Stadsgaard typemæssigt er at foretrække. Mit håb til en startopstilling søndag er dog lidt anerledes. Jeg håber, man går over i den "Internationale" fra sidste sæson, hvor Vingaard kommer ind i den frie rolle - Bolanos kan også tage den, men med Vingaard får vi lidt mere hårdt arbejde, hvilket kan være med til at vinde slaget om midten over for Poulsen og Izunna. SIdst håber jeg vi får Diouf tilbage. Han virkede random, men tilgengæld ikke helt gennemført elendig her i foråret, mens venstresiden har været svingende de sidste dage.

Derfor håber jeg søndag ser sådan her ud:

Wiland
Jacobsen, Sølvi, Stadsgaard, Oviedo
Bolanos - TK - Claudemir - Diouf
Vingaard
Doye


Det er dog et minus, at vi ikke kommer til at true meget i dybden, men jeg tror nøglen søndag er, at vi står kompakt og, som Matias siger, angriber på deres fejl og forsøger at straffe dem!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Matias
Det giver i min bog ingen mening at tale om typesammensætning på den måde. Der er så mange dele der er vigtigere og som først og fremmest skal være på plads. For det første skal minimum en af de centrale spillere kunne fungere som spillemæssigt omdrejningspunkt, herunder have tilstrækkeligt niveau til, at andre kan læne sig opad denne, for på den led at give basis- og det defensive positionsspil ro. Det er ikke tilfældet for nogen af de tre. For det andet skal der være styr på aftalerne. Det er heller ikke tilfældet, uanset konstellation. For det tredje er det en nøgleposition, hvor ledelse er et must. Det er heller ikke tilfældet for nogen af de tre, om end Kris Stadsgaard gerne vil være det, og Sølvi Ottesen kunne ligne det (men simpethen ikke er god nok en fodboldspiller, til at virke som autoritær klippe i defensiven).

Kris Stadsgaard er min mening ikke udpræget hurtig (det nytter jo ikke noget at sige han er det, hvis det ikke rent faktisk er tilfældet), og han er under alle omstændigheder blevet sat til vægs på ren og skær fart i benene, af efterhånden en del superligaangribere i dette forår. Så skulle det være med bolden på fødderne, altså i det offensive, at han skulle drage nytte af det. Tja, måske når der kommer bedre styr på konceptet, men lige nu er det ikke til nogen nytte. Overhovedet. Vi har tre middelmådige, centrale forsvarsspillere, og ingen af dem synes at kunne gøre nævneværdig forskel i forhold til det defensive udgangspunkt og det at spille til 0, men Sølvi Ottesen kan i det mindste bidrage med et hovedspil i særklasse. Som det eneste der stikker nævneværdigt ud fra de tres repertoire. Kig på vores kampe og på vores stats... når Michael Gravgaard og andre hoveder taler CV efter munden, i bestræbelserne på at kunne tage prisen som mest nyttige idiot, og argumenterer for et fokus der hedder, at man primært ønsker at kunne spille til 0, bør man ikke lade sig spise af med analyser, der hviler på blot tre-fire kampe. For siden netop de første fire ligakampe i dette forår, har vi kun kunne holde nullet i tre ud af de resterende ni kampe. Og Kris Stadsgaard har kun medvirket i én af disse tre. Der er intet - intet - der taler for, at han skulle være et bedre valg, end alternativerne. Desværre. Vores defensiv er ikke målbart bedre med hans tilstedeværelse, vores offensiv ej heller.
Skrevet af repos , moderator
Stadsgaard har ikke gjort det så godt, som jeg havde forventet. Det hænger selvfølgelig også sammen med, at de to foran ham overhovedet ikke fungerer, og derfor bliver det lammet, når vi skal føre bolden op.

Vi mangler en tydelig leder i forsvaret, der kan bakke det op med reel kvalitet. Det er ærgeligt, at Zanka har været så meget skadet, for han er en bedre forsvarsspiller end de tre, der løber rundt derinde nu. Anton gjorde selvfølgelig Zanka rigtig god, men Zanka var inde i en fornuftig udvikling, og virkede mere moden. At han stadig viste sig for opfarende ind i mellem var til at leve med.

Sölvi viser igen i Haderslev sine kvaliteter i luften, og han har efterhånden reddet en del points på egen hånd. Det er ikke en afgørende kvalitet for en forsvarsspiller, men det luner sgu gevaldigt med den slags esser i ærmet.

Det helt store problem mod FCM bliver den centrale midtbane. Uanset, hvem vi stiller med, vil vi være overmatchet.
I angrebet bliver det stensikkert Damen og Santin, og alt afhænger af Santins første to-tre aktioner. Bliver de fornuftige, så kan han få en god kamp. Misser han tæmninger, kommer for sent, eller kikser en oplagt chance, så kan CV lige så godt flå ham ud i pausen, for så kommer det ikke til at lykkes.
Jeg har dog ingen fidus til, hverken Mos eller PPD. Ingen af dem har bevist, at de kan gøre en forskel, og ingen af dem vil bidrage med noget, der kan vende kampbilledet. Så giver det mere mening at smide Sölvi frem og håbe det bedste.

Hvad angår opstillingen, så vil CV holde fast i den traditionelle 4-4-2, for fysisk kan hverken Vingaard eller Bolanos sætte sig igennem som den fremskudte midtbanemand i 4-5-1. Damen trækker i øvrigt også tilbage i banen, så forskellen vil være minimal.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
(endnu) Et af de store problemer med vores trupsammensætning er jo lige præcis manglende på den offensive midt i vores europa opstilling.

Bolanos skal ALDRIG væk fra den kant, og slet ikke nu hvor han er vores klart skarpeste spiller.
Vingaard er ikke i form, og han har aldrig været god nok til at udfordre i dybden med eller uden bold til at spille bag Damen.
Jeg tror planen var Papa skulle kunne true i feltet fra den position, eller måske fra kanten og så med en Vingaard som den centrale skudtrussel. Det kan Papa bare ikke.
Hvis vi skal i CL fra vores 2. plads eller være med i gruppespillet hvis suppen kommer hjem, mangler vi den spiller.
I min optik er det omsonst at spille 4411 når vi ikke har det ene 1 tal i truppen, hvorfor vi faktisk har en sportsdirektør der har formået 0 af 4 mål i sommers.
Forsvar, midtbane, angreb og trænerbænk led. Det er fandme langt fra usvækket.
Skrevet af amorbavian
for han er en bedre forsvarsspiller end de tre, der løber rundt derinde nu

Før skaden/efter anførerbindet faldt hans niveau drastisk og jeg var glad for at få ham væk fra banen. Han har ikke været savnet.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af DMC
At sige at Zanka ikke er savnet er da det rene vrøvl. Han er den eneste af de forsvarere der er i truppen der har evnerne til at flytte bolden frem langs jorden, og derved skabe overtal på midtbanen, hvilket vil kunne frigøre de offensive kvaliteter, som eksempelvis Claudemir indeholder. Det er en dimension i spillet som man i den grad har manglet gennem hele sæsonen, og noget holdet havde i overflod i sidste sæson, hvor både Anton og Zanka kunne gøre dette.
Samtidig ville det også stabilisere midtbanen, da man her også ville have en større mulighed for at organisere presspillet, og dermed forbedre muligheden for at spille til nul.
Personligt er jeg overbevist om, at CV kigger på en central boldfast forsvarsspiller, hvor det ikke er fart, men teknikken der er i højsædet, og en mand til den defensive midtbane. Tager man CVs transferhistorik i betragtning, tror jeg der kigges på Christian Poulsen og en Per Krøldrup-type. Samtidig tror jeg også at Claudemir sælges. Sker det, håber jeg inderligt, at man ser i retning af Viking Stavanger og Valon Berisha, som jeg mener er den mest interessante spiller FCK kan hente til den position, uden at man samtidig skal springe banken.
I forhold til angrebet, er der noget der siger mig, at Nicklas Helenius er i tankerne hos CV. At jeg så tror, at et køb af ham vil blive en fiasko er en anden sag, men det vil bare være et klassisk FCK-køb.

Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af repos , moderator
Enig DMC.

Selvfølgelig er Zanka savnet. Især fordi, han også er en kulturbærer, der kan opildne holdkammeraterne. Det har været stærkt savnet.

Helenius vil være trademark CV, og man frygter iden grad, at det bliver en realitet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
På den anden side virker Zanka, mentalt, til at have skiftet klub for længst. Han synes ikke at have nogen interesse i, om FCK klarer sig godt eller dårligt.
Skrevet af Mr. Spock
Trademark CV de sidste par vinduer ville være en umådeligt ordinær islænding/svensker/nordmand (Mos, Sigurdsson, Roland, Grindheim).

NCH har engang forklaret FCKs transferpolitik med at de i høj grad søger spillere der kan glide ind og virke i et fasttømret kollektiv med en specifik kollektiv "ånd" og at dette tilgodeser os skandinavere fra de demokratiske velfærdsstater i nord, og man kan overveje om der i jobbeskrivelsen er givet for lidt plads til ærgerrige røvhuller og ledertyper. Hjalte var et håbløst tæt på komisk valg som anfører, Zanka ligeså af andre årsager og Kvist var heller ikke umiddelbart en oplagt anfører men formåede at vokse med opgaven ligesom alt andet han har sat sig for. I dag står man igen med en Wiland som har rigtig mange kvaliteter men en anførers autoritet og udstråling er nok ikke en af dem. Kigger man opad banen er der ikke rigtig nogen der skiller sig ud som oplagt kandidat til den tjans, og det er nok noget sportsdirektøren burde være mere opmærksom på, det begynder at ligne en fundamental brist i truppens sammensætning.


Forsvaret: Stadsgaard har ikke været en dundrende succes men han har da i hvert fald mere potentiale end Sigurdsson, indtil der kommer alternativer må den optimale midtstopperduo hedde Sölvi/Kris.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Blastoid
Jeg håber den kortsigtede løsning bliver, at man henter Tøffe ind på en provisionskontrakt, hvor CV bare skriver en lille seddel til ham, hvor det overordnede budskab står, og så er Tøftings job bare at skrige det ind i hovederne på spillerne under kampen og i pausen. Så kommer der styr på tropperne skulle man mene!

Jeg er også en smule bange for et køb af Helenius, der sikkert ville blive solgt dyrere, end hvad han reelt burde - især fordi vi er FCK. Hvis vi overhovedet skulle hente en fra Aab, så jeg gerne det blev Lucas Andersen - han har et større potentiale, og det er mere sådan en type, vi kan bruge. En der kan udfordre en-mod-en og skabe det uventede. Jeg tror også Claudemir eller Grindheim ryger, og CP burde være oplagt, hvis prisen er fornuftig. Så har man samtidig mulighed for at lade Delaney vokse under CP´s vinger og kan om to år være en potentiel styrmand, når CP sætter støvlerne på hylden. Han har alderen, rutinen, autoriteten, der kan være med til at danne hieraki i klubben igen - samt han har hjertet med i projektet, hvis man tager hans udtalelser for gode varer.

Ja, CP er måske lidt for Captain Obvious!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Raoul Duke
Jeg tror ikke rigtig på CP i denne omgang. Hvis han skulle komme til FCK ville det være på en rekordkontrakt. Og i øvrigt burde FCK da helt sikkert strække sig langt hvis det skulle blive aktuelt. CP´s form har været god og stabil efter hvad man hører i Evian. Han ville være fantastisk at få signet. Det ville dog kræve at der blev spillet på de helt store nationalistiske violiner. Eller at konen sætter foden ned og insisterer på at komme hjem til yoga-veninderne i København. Er der nogen der har hendes nummer?
Skrevet af Matias
Til pokalfinalen stiller vi forhåbentlig op uden Johan Wiland, Christian Bolanos og Dame N´Doye. Skader eller karantæner til dem, vil stensikkert koste os mesterskabet, mens vi med dem på holdet i de to sidste ligakampe, rent faktisk har en, nok mindre end ønsket (med stadigvæk), chance for at vinde det. Jeg er egentlig ikke klar over, om karantæner stadig overføres til ligaen, men gør de det, er det ikke gamblet værd.
Skrevet af andib
Læste ikke dit indlæg godt nok
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Suusgaard
Citat fra http://www.danskfodbold.…asonid=2012

""Ikke udståede karantæner fra pokalturneringen føres med over i Danmarksturneringen, når spillerens hold bliver slået ud af pokalturneringen eller pokalturneringen er slu[/i] "

Så ja, lad os håbe at CV også har regnet den ud, og stiller med B-kæden, så vi kan få det mesterskab hjem!

Det er også tåbeligt at den pokalfinale ligger 2 dage fra en skæbnekamp i Superligaen - og jeg får det fysisk dårligt når DBU forsvarer planlægningen med: "Kristi Himmelfartsdag har altid været finaledag!" - Det er som om det ikke er et argument at det altid har været sådan, når nu de står over for at de to finalister vælger at stille med en svagere opstilling end hvis finalen nu lå ugen efter Superligaen var færdig. Jeg fatter ikke at det heller ikke er i DBU´s interesse at levere en stærk pokalfinale, med flot fodbold og en fyldt Parken så der kan bankes noget prestige ind i den Anders And cup! Det er jo vildt at man i Danmark har en så ubetydelig pokalfinale som det i år er tilfældet!

Skrevet af Matias
"... og jeg får det fysisk dårligt når DBU forsvarer planlægningen med: "Kristi Himmelfartsdag har altid været finaledag!""

- Det er ganske rigtigt et håbløst argument. Jeg kan heller ikke helt forstå, hvorfor man ikke placerer pokalfinalen efter superligaen er færdigspillet.
annonce
0