Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ptr
.
Skrevet af MadsLeb
At man ligeledes mener, at en høj angriber som Andreas Corenelius skal bruge en angrebsmakker, hvis han skal give mening som fodboldspiller, er ligeledes særdeles morsomt.


Det er jo ikke det jeg skriver - hvis han ikke har en angrebsmakker, så skal vi da som minimum slå indlæg på ham og bruge hans kompetencer - han har i første halvleg fået 0 indlæg. Hvis han ikke skal have indlæg, og ej heller en angrebsmakker, så skal han som minimum have en offensiv midtbanespiller eller en kantspiller som ligger tæt på ham, som han kan ligge bolden af til… Andreas Cornelius alene imod 5 forsvarsspillere giver absolut ingen mening.
-
Skrevet af Hjaelmen
@Mijreetep

Når nu 4-4-2 er TAKTIKKEN!?!?!!?! hvorfor spiller alle de bedste hold i verden den så ikke?
Og hvorfor sejlede vi så i DEN grad i Ståles sidste tid i klubben?

Der er, i min bog, mange, mange andre grunde til at vi sejler. Først og fremmest, mener jeg at vi ville blive enormt meget bedre, vis vi som hold rent faktisk kunne sætte et pres! Vi står og kigge på at AGF spiller bolden stille og roligt rundt nærmest konstant. De få gange vi så sætte en form for pres, så har vi faktisk erobret bolden.... for så at spille den baglæns :(
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Bjøen
Jelert ind allerede nu, det viser da lidt mere handlekraft en Thorup besad.
Nees skal lige have chancen, jeg kunne godt have en fornemmelse af, at de har fået en opsang af Ståle´ske dimensioner i pausen. Så må vi håbe at det virker.
Skrevet af MadsLeb
Jeg tror alle - ALLE FCK fans ønsker at Neestrup skal blive en succes og fungere.. men at næste ham som cheftræner i vores nuværende situation, er et kæmpe sats - og det er ikke Neestrups skyld.

Beslutningen er alt for satset til min smag, nor vi ligger i tabellen som vi gør.. men jeg håber da inderligt den fungerer.. med 2 tidlige udskiftninger har han trods alt allerede vist mere konsekvens end Thorup
-
Skrevet af dickos
Haha! Det er simpelthen ikke et frispark!?
Skrevet af dickos
Der sidder altså en rigtig god fod på Christian Sørensen!
Skrevet af ptr
Jeg elsker bare Jelert. Ved ikke hvad det er med ham. Attituden måske? Gåpåmodet?
Skrevet af ptr
Daramy har sgu været god i dag også, men de 2 sidste skud, kan han ikke spille begge chancer større?
Skrevet af MadsLeb
Der er godt nok kommet gang i Daramy efter halvlegen. Please vær vendepunktet i den her krise
-
Skrevet af MadsLeb
Spillerne er meget mere bevægelige for hinanden når vi har bolden i 2. halvleg. Boldholderen har meget nemmere ved st komme af med bolden, og det er nemmere at sætte nogle farlige angreb sammen, når spillerne bevæger sig for hinanden. Tænk hvis de gad det over 90 minutter
-
Skrevet af ptr
Jeg synes ikke det ligner Falk følger planen. Han går dybt i banen konstant og spiller fra side til side. Spillet fik et løft op efter han kom ud og Haraldsson tog nogle helt andre positioner.


Synes jeg rammer meget godt her hvad der ændrede det. Spillerene søger også Falk alt for meget, ja han er skide god som playmaker, men 9/10 bolde behøver ikke gå gennem ham.
Skrevet af dickos
Hvordan kan han stå SÅ fri midt i feltet. Hold nu kæft man
Skrevet af Mig22
Jaaa.. hvor vigtigt!!
FCK, Lazio & Middlesbrough
Skrevet af dickos
Lukas FUCKING Lerager!!!!!!!!
Skrevet af DameNdoye2.0
Så Lerager tilbage i varmen
Skrevet af dickos
Fed jubel også.

Og et helt flot mål
Skrevet af ptr
Lol på den fejring
Skrevet af dickos
Hvor ville jeg gerne have et Corner mål…
Skrevet af dickos
Hvis ikke Vavro er skadet, så virker det som eb underlig indskiftning af Boile, på nuværende tidpunkt mod AGF. Eller er det bare mig?
annonce
0