Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DameNdoye2.0
Nandeyanen

Det er nok også for tidligt at sammenligne Bjelland og Boile. Tror helt sikkert at han nok skal komme igen.

Iøvrigt, mon ikke der også et præstationsklausuler i hans kontrakt? Mener jeg at der var snak om
Skrevet af Nandeyanen
https://www.eurosport.dk/fodbold/3f-superliga/2022-2023/neestrup-er-klar-i-spyttet-folk-skal-forsta-vigtigheden-af-den-situation-vi-star-i_vid1760634/video.shtml

Shiiiiiit. Kulturen i FCK er uambitiøst. Kan godt forstå Neestrup siger at han ændrer på mange små detaljer og vil gøre det mere professionelt.

Det har åbenbart været normalt under Thorup at spillerne har drukket fyraftensbajere i bussen efter udebanekampe.

Det er så afskaffet nu.

Ligger man nr. 1 i tabellen og vinder en udebanekamp så siger Neestrup at han nok skal være den første til at købe bajere til holdet.

Det er vigtigt at spillerne forstår alvoren og det kommer spillerne ikke til hvis de bare kan få lov til at hygge og grine efter tabte kampe.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Imperator
Forstår slet ikke at professionelle sportsfolk indtager alkohol overhovedet.
Et enkelt glas vin til maden ved særlige lejligheder måske, men ellers er det sgu for useriøst.
Hvor tit tror i Cristiano synes han fortjener en bajer?
Skrevet af Fc Kjøbenhavn
havde sku heller ikke lige regnet med det var kulturen i FCK. tror ikke det foregår i mange af de klubber i Europa vi gerne vil sammenligne os med.
Fck. Man united.
Skrevet af 99Lupus
Ronaldo drikker så godt som aldrig grundet faderes alkoholproblem og en sygelig professionalisme. Mener at have læst, at han drak lidt efter Portugals EM-triumf men at det også var det. Han skulle eftersigende også lave 3000 mavebøjninger om dagen inden han går i seng og være dødsyg at blive inviteret til middag hos, da han insistere på at hans gæster skal gøre ham selskab i hans private gym inden maden.

Selvfølgeligt skal atleter også have lov til at more sig og have en øl i ny og næ, så længe de ikke gør det op til en kamp eller i et omfang af hvad vi så i 90´ernes Premier League.

Også vildt at holde Ronaldo op mod Babacar og Boilesen ;)
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
Skrevet af JuveFella
Skal man nu ikke passe lige passe på med og lægge for meget i denne udtalelse, at det skulle foregå hver udekamp, det har jeg svært ved og tro på.

Ronaldo er også et vildt eksempel og hive frem, og næppe nogen i FCK truppen skal sammenligne sig med. Mon han overhovedet har drukket en øl når han har vundet en titel.
Skrevet af Imperator
Ja, det er selvfølgeligt svært at leve op til Ronaldo, men det her er altså en super kompetitiv elitesport, hvor folk dedikerer deres liv til at konkurrere med andre om at være det absolut ypperste indenfor deres sport.

Ronaldo er det perfekte ideal. Han var den bedste på sit højeste OG den der arbejdede hårdest. (Sammen med Messi selvf, som er et dårligt ideal pga hans vanvittige og unikke talent).

Alkohol og elitesport hører overhovedet ikke sammen. "Efter kampen" er stadig før næste kamp.
Det bør aldrig være noget der forekommer i forbindelse med deres arbejde, fordi vi skal skabe rammerne for dem der vil stræbe efter det højeste de kan nå.
Hvad tror i Roony tænkte første gang han sad i bussen og pludselig blev der hevet bajere frem. Jeg synes der er amatøragtigt - bogstaveligt talt.
Det er at medvirke til at folk bliver skubbet den forkerte vej.
Længe leve middelmådigheden.

Jeg forstår at der er en kulturel byrde omkring alkohol, hvor vi sygeligt har placeret den helt centralt de vigtigste steder i vores liv. Når vi fejrer, når vi sørger, når vi hygger, når vi møder nye mennesker, når vi ser venner og familie... etc.
Det er en kedelig arv fra fortiden.
Aspirerer man ikke til andet end at have det sjovt, så er det da fint nok, det er bare ikke fint nok hvis man vil være den bedste.
Det troede jeg man ville i Fc København.
Skrevet af Imperator
Og så er der øl, når der begynder at komme point?

- Så er jeg den første, der henter en kasse bajer på tanken eller 7/11. Så kører vi på, siger en smilende cheftræner til Discovery+.


Så kører vi på...
Er det virkeligt kun mig som synes det lyder fuldstændigt hjernedødt amatøragtigt?
Skrevet af 99Lupus
Efter Danmark - Kroatien i Parken blev Modric spottet i byen sammen med blandt andre Simon Kjær. To spillere som da har haft en hæderlig karriere til trods for deres sløseri.

Wayne Rooney var også kendt for at drikke som en gammel havnearbejder - eftersigende ikke kun efter kampene.

Fodboldspillere og atleter er mennesker som alle os andre, og lever i forvejen under strike regler. I deres bedste 20-30 år af deres liv lever de en ofte dødsyg tilværelse, hvor alt det sjove i deres liv er sat i system. Nogle bliver så også ekstrem godt betalt for det, men jeg kan virkeligt ikke have ondt i røven over at en række Superligaspillere nyder en kold øl eller to engang i ny og næ.

Traditionen med at drikke øl efter hver kamp er givetvis et dårlig signal at sende udadtil, men modsat kan det ikke afvises at den kolde øl er med til løfte lidt på stemningen og skabe lidt bedre humør i truppen. Dertil er det indtagede alkohol fordampet og ude af kroppen længe inden deres næste kamp grundet spillernes aktivitetsniveau i hverdagen.

Skal det absolut være, synes jeg f.eks. at det var langt mere uprofessionelt da min egen klub Midtjylland fodrede spillerne med kebab og pølsemix på kampdagene grundet den pressede økonomi. Helt skidt hvis der samtidigt var ketchup til fritterne :)
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
Skrevet af Imperator
Nu har jeg altid personligt syntes at alkohol er sådan lidt svagt og taber-agtigt, så det kan være det er derfor jeg har svært ved at sætte mig ind i det.
Er ret sikker på at alle der har prøvet det kan mærke det ikke er godt for dem, selvom de kan lide beruselsen, eller lad os kalde det hvad det er, forgiftelsen.
Hvor er det dog sørgeligt at føle at man ikke kan have det hyggeligt eller sjovt uden.
Skrevet af VikingStar
Skal det absolut være, synes jeg f.eks. at det var langt mere uprofessionelt da min egen klub Midtjylland fodrede spillerne med kebab og pølsemix på kampdagene grundet den pressede økonomi. Helt skidt hvis der samtidigt var ketchup til fritterne :)

https://en.wikipedia.org/wiki/Adebayo_Akinfenwa#/media/File:Adebayo_Akinfenwa_2015_(cropped).jpg

Man skal ikke svine til en kebab, pølsemix og ketchup til fritterne meny.. Kombinert med hard styrketrening kan det skape en lang karriere på profesjonelt nivå f.eks for Akinfenwa :)
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af armand
Han skulle eftersigende også lave 3000 mavebøjninger om dagen inden han går i seng

eftersom jeg ikke kan fordrage den mand håber jeg virkelig det passer. det er godt nok dumt.

imp > pick your poison. omvendt synes jeg også man skal være godt afstumpet hvis ikke man vil anerkende at rusmidler har et potentiale for spas.
dog enig med dig og vores sure træner i at det er bøvet som vellønnet sportsudøver at gøre på arbejdet. for det kan man vel godt tillade sig at kalde restitutions/reflektions stiden umiddelbart efter en fodboldkamp?

er i øvrigt ret sikker på at city er det dyreste fodboldhold vi nogensinde har mødt. pep er dygtig men det skader heller ikke at bruge snydekoder.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af ptr
Vi har lige sluppet af med Bjelland og nu sidder vi med Bjelland V.2 de næste 3 år i form af Boilesen og han hiver en af Suppens dyreste lønninger hjem. Sikke et geni PC er.


Boilesen var under 30 år og en af vores anfører samt hans afleveringsfod genial og havde vel ikke haft en skade i små 2 år da PC forlængede. Han kunne sgu da ikke forudse det her.
Skrevet af Plankeværket
Det giver mening som en mental ting at fjerne øl og “fest” indtil vi er bedst.

Men sundhedsfagligt er de negative konsekvenser af en øl eller 2 på en bustur vidst til at overse.

Så kan man godt have en personlig præference imod alkohol, hvilket er helt fair. Det ændrer bare ikke på hvad næringsindholdet i en øl er og hvor lidt negativ effekt der er af alkohol i den mængde.
Skrevet af Svoger
De kan få grøntsagssmoothie til de ligger komfortabelt nummer et, de dovne hunde!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af peanuts(s)
Og et shot levertran når de møder ind til træning, den der gode gammle en
Skrevet af Nandeyanen
Boilesen var under 30 år og en af vores anfører samt hans afleveringsfod genial og havde vel ikke haft en skade i små 2 år da PC forlængede. Han kunne sgu da ikke forudse det her.


Nej Boilesen er 30år og fylder 31år til Februar.

Den baglårsskade han har nu er noget der har holdt ham ude gennem hele hans karriere. Det gik bedre da man flyttede ham fra venstreback til CB så han ikke skulle sprinte op og ned.
Men nu er den kommet tilbage. Og ja man kunne sagtens havde forudset det. Man skulle have ventet med at forlænge til vinter eller ved kontraktudløb.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
Levertran efter en tabt kamp er på sin plads
Skrevet af Imperator
Men sundhedsfagligt er de negative konsekvenser af en øl eller 2 på en bustur vidst til at overse.


Det er jo ikke kun de 2 øl i sig selv, det er kulturen.
De kunne sikkert også ryge en enkelt joint, uden at det betød det store.
Men bliver det ved det?
Jeg vil påstå at når du har sådan en tradition hvor der skal drikkes et par bajere på vej hjem i bussen, så skaber og spreder du en alkohol-kultur som ikke er gavnligt for en top atlet.
Du skaber rammerne for og indirekte accepten af typer som Partymir. Er der nogen tvivl om at han var nået væsentligt længere hvis hans mindset var mere a la Ronaldos?
Og at fremhæve Rooney er også lidt skørt, tror i ikke han ville ønske han aldrig havde hørt om alkohol? Manden har jo tydeligvis et problem.
(https://www.theguardian.com/football/2022/feb/06/wayne-rooney-reveals-drinking-binges-to-cope-with-playing-pressures)
Jeg synes slet ikke fodboldsspillere burde drikke alkohol indenfor sæsonen, og udenfor sæsonen aldrig i store mængder.
Det er selvfølgeligt svært at kontrollere, og man kæmper imod traditioner hvor øl og fodbold er tæt forbundet, det kan jo flot illustreres ved at Carlsberg er vores hovedsponsor, men så kunne man måske skrive en bonus ind i deres kontrakt betinget på at de er alkohol-fri i deres fritid.

Jeg har prøvet at researche lidt om hvorvidt alcohol negativt påvirker top atleter, og det her var det mest seriøse og to-the-point jeg kunne finde.

"Both the affects of alcohol on human physiology and the parameters that determine athletic performance are multi-factorial and extremely complicated.
A significant body of literature has established an array of adverse symptoms caused by acute alcohol ingestion. However the notion that alcohol consumption effects performance has not received enough consistent validation to advance beyond being anecdotal.

Nevertheless, just because alcohol is not yet comprehensively shown to have a negative influence on performance, does not imply this review advocates its use prior to, or following competition.
Indeed, the data demonstrates a severe lack of analysis on the possible detrimental action of alcohol in the recovering athlete.
However, based on the available experimental evidence in cellular and rodent-models, athletes should remain wary of ingesting alcohol following intense exercise, focusing instead on effective dietary strategies proven to enhance recovery."
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3257708/

Det ville altså ikke være helt skørt at erstatte bajerne med grøntsagssmoothies..
Skrevet af DameNdoye2.0
Bud på startopstilling? Har hørt at det ligner at Grabara står igen. Håber dog det bliver Ryan.

--------Ryan/Grabara------
Jelert-Vavro-Khoco-VK
------Lerager---Stamenic--
Isak-----Claesson-Daramy
--------------CORNER----------
annonce
0