Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Dengang jeg var elite atlet i atletik måtte jeg kun drikke 1 øl om måneden. Det var for 12-13 år siden.

Jeg var sprinter og det skal siges at der var forskellige regler ud for disciplinen. De atleter der var på elite holdet i kuglestød var ofte ude og drikke.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
Sejr i aften er vital for projekt Neestrup. Mesterskabet burde være færdigt hvis vi taber.
Skrevet af armand
jeg er ikke nogen sportslæge men jeg stiller mig også over til dem der synes det er for useriøst.

den eneste sport jeg har holdt fast i er bodybuilding på amatørplan og jeg ville aldrig drikke en genstand om dagen. det har intet med kalorierne at gøre da min forbrænding af samme årsag er meget høj. men noget med at ethanolen optager din forbrænding og principielt set gør dig fejlernæret når den skal brændes af samt af uransagelige årsager har en negativ effekt på din egen produktion af testosteron. du bliver simpelthen mere østrogen af lortet hvilket er pis ifht. muskler, restitution osv.

nu er fodbold mange ting og det er et fåtal af spillerne der rent faktisk lever af at maksimere deres fart som en sprinter (der er vi ikke nået til endnu, men mon ikke det sker inden for en årrække?). der er andre ting der er mere definerende. lønnen alene burde bare være argument nok til at man er blevet betalt for at være professionel end det, i min optik.

gør det dog offseason. i danmark er det jo juleferien inkl. nytårsaften og for de flestes vedkommende, lidt sommerferie.
"kør på" fuld rooney ved karrierestop om du vil.

alternativt får man vist en flaske champagne når man vinder en pokal? :-)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af DameNdoye2.0
City smadrer alle de møder for tiden.
Skrevet af Svoger
år den skal brændes af samt af uransagelige årsager har en negativ effekt på din egen produktion af testosteron.

Jeg forstår nu, at det ikke er min BMI, men min livsstil under studiet, som er skyld i, at jeg har en kende moobs. Godt at vide.

Topatleter bør nok ikke drikke alkohol. Så kort kan det vist siges. Men der er langt fra bør til at det kan fjernes helt.
Det vil i øvrigt nok være ganske meget værre hvis cykelryttere indtager lidt alkohol løbende, end for fodboldspillere. Cykelryttere skal jo være i en ekstrem form...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af DameNdoye2.0
CS starter igen.. Tror ikke det er fordi VK absolut skal spares men mere fordi at CS gjorde det godt mod AGF. Grabara starter også.. Måske for at gøre ham klar til et salg til vinter? Synd for Ryan.
Skrevet af Larsen13
Allerede 2. Gang Corner bliver skadet under opvarmningen til en kamp. Hold nu kæft altså.
Skrevet af DameNdoye2.0
Corner skadet igen! Det bare løgn.
Skrevet af ptr
Uenig med dig angående Boilesen Nande.

Anyway.... Cornelius skadet i opvarmningen igen. Det er simpelthen for tamt.
Skrevet af JuveFella
Hvad er det dog der sker med Cornelius....

Nøj hvor bliver salget af Biel dog mere og mere bittert.
Skrevet af Nandeyanen
Så må man da for fanden sende Cornelius ned i styrkerummet som han blev gjort i Trabzonspor og kun blev brugt 30 minutter om dagen som kegle i holdtræning.

Tyrkiet er et land med masser af ældre spillere. En ren pensionist liga. De har jo sindssygt meget erfaring hvad angår at håndtere skrøbelige spillere og giver dem særbehandling.

Så man give Cornelius særbehandling i FCK. Jeg forstår ikke at han skal deltage i træningerne på lige vilkår med de andre spillere. Jeg er helt sikker på han er så meget skadet som han er i FCK fordi det er en komplet anden træning han laver.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Mijreetep
Så man give Cornelius særbehandling i FCK. Jeg forstår ikke at han skal deltage i træningerne på lige vilkår med de andre spillere. Jeg er helt sikker på han er så meget skadet som han er i FCK fordi det er en komplet anden træning han laver.


Eller også skal man kigge på sundhedssektoreren, da vi har en del skadede spillere.

Men nu er vi da tilbage til endnu en angriberløs taktik. Well done.
Skrevet af Jussi
Det er dejligt at se Lerager tage ansvar.

Jeg tror, at han bliver en god spiller under Neestrup.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af dickos
Så Delaney og en ny 9’er til vinter
Skrevet af Larsen13
Mange FCN fejl indtil videre som vi overhovedet ikke får udnyttet..
Skrevet af danped89
Haraldsson sejler igen..
Skrevet af Autogenereret Brugernavn 13
Jeg kunne snart godt tænke mig at se Valdemar Lund. Vavro er en decideret hæmsko med bolden. Han spiller den konsekvent ud til back eller tilbage til keeperen, inden der for alvor er noget pres på ham.
Skrevet af Amager213
Jeg synes vi spiller bedst af de to hold, men uden at skabe noget som helst.

Synes pilen peger på sportsdirektøren nu. Tror mange ting har fejlet f.eks. Dresser og så måtte man nøjes med Corner. En 6er er sikkert også fejlet, hvilket bare er for dårligt når så meget fejler.

Håber lidt vi sætte nolge af vores u19 spillere ind. Vi kunne prøve med Clem og Roony.
F.C. København
Skrevet af repos , moderator
FCK er en joke pt. Zeca, Falk, Corner og Boile ude med skader. Fuldstændigt idiotisk, så mange lønkroner der er bundet op dem.

Og få så begge islændinge væk fra startopstillingen. Haraldsson er en katastrofe, og Isak er totalt anonym. I guder, hvor jeg håber, PC snart er fortid.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af knud12
det her må være det dårligste FCK hold i mands minde. Vi skaber nul komma nul og kan intet. Vinder vi den her kamp er det hvis Mo laver noget godt. Ingen andre kan noget som helst offensivt.
annonce
0