Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dickos
Orri med i truppen i morgen, sammen med Sahsah!
Skrevet af repos , moderator
Haha. Fordi, han cykler hjem. Come on, Nande. At rulle lidt på en cykel hjemad er altså ikke noget, der koster energi.

I øvrigt bed jeg mærke i, han ikke havde cykelhjelm på. Det er sgu lidt tosset.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Nandeyanen
Hehehe. Ja han bør have cykelhjelm.

Jeg håber Orri får spilletid. Claesson spiller altså bedst i sin frie rolle lidt dybere på banen.

Og så skal vi spille med en ægte kantspiller. Isak er ikke kantspiller. Så må Roony starte selvom han mangler det defensive arbejde.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af elendil
Jeg vil gerne have at vi prioriterer det defensive arbejde. Jeg gider ikke tabe på en idiotisk Simon Hedlund-bold ned i hjørnet.
fck-medløber.
Skrevet af dickos
Enig med elendil.

Det defensive skal prioriteres. Vi sksl nok få chancer. Men det er alfa omega at vi lukker helt ar defensivt.
Skrevet af armand
Grabara skal formentligt skydes af til vinter. Det må være kalkulen, når Ryan er sat på bænken. Alternativt spiller Ryan et fænomenalt VM, og så sælger man ham i stedet.

den pointe prøvede jeg at fremsætte da ryan kom :> havde faktisk troet han ville stå frem til vm.

edit: jeg synes selvfølgelig det er klasse for fck at vi har 2 så gode spillere til en position men konkret set får jeg det sådan det er spild af talentmasse hvis en af dem konsekvent skal være anden violin.
der er heller ikke noget ved dem og deres personer der gør jeg tror de har brug for at blive pustet i nakken for at holde sig skarpe.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Svoger
De er givetvis fint motiverede alene af ambitioner og professionalisme, men vi har brug for at have en højt kvalificeret reserve. Nogle gange løber man bare ind i en uheldig skade. Eller en klovn i Nordjylland.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Diogenes
19/20 sæsonen havde Delaney en del skader, men ellers er han jo ikke en spiller som kun spiller 65-75 % af kampe på en sæson grundet skader, jeg ville ikke være nervøs ved at give ham en kontrakt for de næste 3 år


Nej, det er han ikke. Sidste saeson var han utilgaengelig i 20% af Sevilla´s kampe hvilket stadigvaek er noget. Saesonen foer det missede han 6% af Dortmunds kampe pga. skade/karantaene, og saesonen foer det 48%.
Skrevet af Nandeyanen
Kan Delaney spille 80% af kampene på en sæson vil jeg være tilfreds.

Derudover er han kulturbærer.

Neestrup fortalte at Zeca stadig er kaptajn og at han ikke tror at folk forstår hvor stor betydning Zeca har for omklædningsrummet og den daglige dag i klubben.

På samme måde er Thomas Delaney blevet rost til skyerne for sine menneskelige evner både i Werder Bremen og i Dortmund. Han tager virkelig hånd om de unge.

Kian Hansen i FC Nordsjælland har fået samme ord og bliver kaldt uundværlig. Han har også døjet med sine skader.

Så jeg tror virkelig Delaney er det hele værd.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Nandeyanen
Er jeg den eneste der finder det suspekt at S12 opfordrer til at tage hvide FCK trøjer og solbriller på til demonstrationen i morgen? Specielt solbrille delen. Det er som om man gerne vil have at det bliver svært at blive genkendt. Og vi ved vel alle hvad det betyder🤔
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af stik i rend dreng
Jeg tror de fleste velfungerende mennesker synes at den demo er en håbløs ide. Jeg håber virkelig at det kommer til at forløbe fredeligt og roligt.
Skrevet af BjarkeGelsted
@repos


Hvor mange 19-årige venstre backs løber der rundt i Europa med CL-erfaring og masser af ligaerfaring til en pris under 10 mio. Euro? Bare for at være sikker på, du igen igen ikke bare hiver noget ud af røven?
VK får landsholdsdebut i 2023, han ha vist sig godt frem i CL, og selv om han mangler noget offensivt, så er der formentlig en hel del klubber, der følger ham indgående.


Hvor mange backs bliver generelt solgt for 60-70 millioner i dag, ikke mange. Derfor tror jeg ikke prisen kan komme derop fordi de klubber som vil købe ham kan finde alternativer til en billigere pris.

Mine top-3 backs i suppen er Blas, VK og CS (vilkårlig rækkefølge).

Og hvis FCK spiller med Corner så ville jeg uden tvivl spille med CS hver gang pga hans indlæg.

Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Imperator
Hvor mange backs bliver generelt solgt for 60-70 millioner i dag, ikke mange.

Jeg synes nu der er en del når jeg checker Transfermarkt.

https://www.transfermarkt.com/sergio-gomez/profil/spieler/366930
22 år. Anderlecht til Man City
90 mio.
https://www.transfermarkt.com/owen-wijndal/profil/spieler/3393280
22 år. Alkmaar til Ajax
74 mio.
https://www.transfermarkt.com/giulian-biancone/profil/spieler/536507
22 år. Troyes til Nott Forr.
74 mio.
https://www.transfermarkt.com/andrea-cambiaso/profil/spieler/459658
22 år. Genoa - Juventus
65 mio.
Skrevet af Diogenes
Så jeg tror virkelig Delaney er det hele værd.


Det kommer i sagens natur an paa have "det" er. Selv den bedste spiller i verden har en vaerdi og dermed er der en pris der kan vaere over den vardi.

Hvad angaar Kristiansen synes jeg i den grad han er sympatisk og vil have godt af nogle flere aar i FCK. Han kaemper ihaerdigt og loeber altid sine meter og lidt til, men i spillet med bolden kunne jeg godt vaere lidt nervoes for at han ikke helt er er klar til en Top 5 liga endnu.
Skrevet af Thomas86
Tak for din uddybning Imperator :)

Jeg er meget enig i, den første del af din uddybning. Det ville være optimalt hvis det var kutyme med lignende proces, men tror det er urealistisk at det kan fungere således hver eneste gang. Nogen gange vil man i vores del af fødekæden få et økonomisk tilbud/pakke (eller der kan være særlige personlige hensyn), der gør at det ikke nødvendigvis kan praktiseres hver gang.

Så vidt jeg forstår og husker det, så pressede Daramy på for et skifte. Og hvis ikke Ajax var kommet på banen, så var han skiftet til Brugge.
Han reagerede præcis på den værst tænkelige måde, ifht at vores model skal fungere, han spillede 5-10 gode superligakampe, og troede straks at han var for stor til FCK.

- Det er muligvis korrekt! Men også muligvis sladder/falske rygter.. Ved et forhandlings forløb, er der mange interesser, og til tider meget forskellige iht. hvordan/hvorfor salget blev realiseret. Derfor syntes jeg man skal være varsom med at blive for offensiv overfor Daramy.. Vi ved reelt ikke hvordan det er foregået.

Og hans dårlige form falder imo tilbage på ham selv.
Tildels, men det er også svært at være i kampform, når man stort set ikke har spillet kampe..
FM er virkeligheden! Ca nogle gange i gennemsnit..
Skrevet af Thomas86
FUUUUUCK hvor jeg glæder mig til kampen i dag!!!!!!!!!!!
FM er virkeligheden! Ca nogle gange i gennemsnit..
Skrevet af MadsLeb
Vi stiller med 5-mands forsvar. Spændende
-
Skrevet af dickos
Det bliver spændende i dag!

Please please please giv mig 3 point… Please.
Skrevet af GammelBitterMand
Neestrup insisterer på at det er 3 mand i bagkæden. Det er en mindre detalje, men de ser det virkelig selv som en 3-4-3. Pointen er vist at i det høje pres er det samme positioner.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Mijreetep
FUUUUUCK hvor jeg glæder mig til kampen i dag!!!!!!!!!!!


Jeg gruer desværre for kampen. Alt andet end et nederlag er fint for mig, men tror desværre at det kan blive grimt i dag.
annonce
0