Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af peanuts(s)
Marko Stamenic profiterede i den grad af at spille 1 år i HB Køge.
Skrevet af Nandeyanen
Jonas Winds rigtige sæson som fast spiller hvor han scorede 5 mål. Så var 4 af målene mod Vejle, Hobro og AC Horsens.

Hvad med lige at se Orri an mod hold på de niveauer.

Stamenic er for gammel til at spille u19 han fylder 21 år til Februar så der var en god grund til at leje ham.

Nu har FCK 7 kampe + de pokal kampe vi må få og det er mod nogen betydeligvis lettere modstandere.

Så tester vi ham af der og hvis han stadig ikke kan klare niveauet, så kan han i det mindste få u19 kampe og holdes i form der.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Svoger
Der er da ikke syv kampe til vinterpausen? Når vi står i foråret, og grundspillet er færdig, er det for sent at tage stilling til i den omgang.

Man skal inden vinterens transfervindue tage stilling til, om Orri (edit: og navnlig også klubben) vil have bedst af spilletid for førsteholdet, spilletid på u19 (og så skal der hentes supplement til Cornelius) eller skal lejes ud (og så skal der også hentes supplement.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Svoger
Og jeg kan derudover ikke bruge til noget, at han evt scorer lidt mål mod forventeligt lavere rangerende superligahold, hvis vi taber mesterskabet som følge af, at vi ikke har en erstatning for Cornelius, og Orri er for overmatchet i slutspillet.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nandeyanen
Hvis Haraldsson kan spille som han gjorde igår så er han en god erstatning til angriber positionen når Cornelius ikke spiller.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JuveFella
Det er et meget stort hvis. Folk har råbt og skreget af han ikke var effektiv nok i de afgørende situationer. Målet i går var selvfølgelig godt for hans selvtillid, men det er ikke nok som reserve for Cornelius. Orri har vist han ikke er klar endnu, selv mod Hobro faldt han igennem.
Skrevet af Imperator
En enkelt svale gør ingen sommer.
Der skal godt nok nogle mål til i de næste 2 superliga kampe fra ham, hvis jeg skulle turde ikke at hente en angriber til januar.
Haraldsson virker ikke som en angriber for mig.

Med Orri er det noget andet, jeg tror vi allesammen har sindsygt store forhåbninger om at han slår igennem i FCK, og viser det han også viste på uholdene, men vi står altså med en akut situation og et konkret behov, og Orri opfylder det bare ikke lige nu.
Det skal være et helt andet udtryk de næste 2 kampe, og der skal slutprodukt på, før jeg ville turde tage chancen med ham det næste halve år.
Og selv da, ville jeg kun turde fordi jeg så gerne vil have at han lykkedes.
Det er et sats, selv hvis Cornelius er klar, så er han en spiller der skal doseres forsigtigt. Der kommer til at være massere af vigtige minutter til den der skal være backup.

Den sikre og intelligente løsning hedder Alexander Jeremejeff. Jeg foreslog ham for et par sider siden, men ingen bed på.
29 år, 1 år på kontrakten. 22 mål i alsvenskan i denne sæson (+3 assist) og snart svensk mester sammen med Häcken. 1 mål hver 100 minutter. Mange af dem på straffe, men det er jo også en kvalitet at kunne sparke dem.
Lidt en Helenius type, men virker hurtigere. 192 høj. Står de rigtige steder, scorer med præcise inderside afslutninger, eller med hovedet.
https://youtu.be/_WCs1BoqH6o
Kan ikke koste meget mere end 25 mio.
Han vil nok gerne videre efter sådan en sæson, ud og tjene penge inden det er for sent, men hvor mange klubber er interesserede i en 29 årig svensk topscorer? Det skal jo være niveauet lige over han skal sælges til, når der ikke er noget udviklings- eller videresalgs-potentiale. Hvis ikke vi køber ham, så gør en af vores konkurrenter det sikkert. Brøndby formentligt.
Samtidig er Häcken nødt til at sælge, hvis ikke han skal gå på en fri.
Jeg synes det er et perfekt match.
Det er et solidt køb, ikke en over-reaktion, men en fornuftig gardering til en formentligt fornuftig pris. Plug-and-play.
Skrevet af Matias
Mikael Ishak, som er blevet nævnt ifm. FCK på det seneste, er også plug-n-play. Kender ligaen, kender PC, habil målscorer og med den fysik, vi har ofte har behov for i angrebet. Han er pt. på en (samlet) andenplads på topscorerlisten i Conference League. Han kører i denne sæson på sin niende i træk på et acceptabelt niveau, hvori han har spillet 210 ligakampe og scoret 83 mål. Han er ikke skide sexet og kan heller ikke noget ud over det sædvanlige, men han ville være et fornuftigt alternativ til Andreas Cornelius. Især i Superligaen.

EDIT. Og han har kontraktudløb til sommer, så kan formentlig hentes for en acceptabel pris til vinter.
Skrevet af abbe357
2 fornuftige bud, men med den nye strategi taget i betragtning, ser jeg gerne en "stjernespiller" som kan dække både kanten og den centrale angriber. - En JBL type.
Men kræver nok at vi kan komme af med Baba, Karamoko og Mukairo.
Og så skal der selvfølgelig forlænges med Roony hurtigst muligt!
Skrevet af DanishBhoy
Var der ikke noget med at han ville ha 6.7m om året for at forlænge med Lech?

Det lyder umiddelbart af meget til en reserve som ikke har nogen vidresalgs potentiale
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Nandeyanen
Det var mig der linkede til artiklen på Tipsbladet angående Mikael Ishak hvor de henviste til FootballDirekt.

Men der står der at Malmø og København observere Mikael Ishaks situation men at det er klubber i Tyrkiet og Grækenland der er favoritter til at løbe med ham.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Matias
Jeg nævnte Jens Odgaard på et tidspunkt for et års tid siden eller sådan noget. Han kan både spille på kanten og, som nu, helt fremme. Men nu er det for sent med ham. Men altså, vi kan da også bare hive Pep Biel tilbage. Så er der en offensiv, der kommer til at være tæt på ustyrlig.
Skrevet af DanishBhoy
Det harmonerer dårligt (imo) med at skulle købe stjerner og så ellers koncentrere sig om unge spillere - og så som det næste bruge mange lønkroner på at få fat i en reserve spiller til Cornelius

Det er vel også spørgsmålet om sidste års nr 2 på topscorer listen i Polen er intereseret i at kommer til Danmark og sidde på bænken i største delen af tiden
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Matias
For en god ordens skyld; jeg ser ikke Mikael Ishak som en drømmesigning - men jeg vil godt kunne se fornuften i sådan en handel, af de årsager, jeg nævnte tidl. på aftenen.
Skrevet af Nandeyanen
En drømmesigning for mig vil være Kamaldeen Sulemana. Han er røget helt ud af holdet og er slet ikke i truppen i dagens kamp.

Han har fået sporadiske indhop i denne sæson sammenlagt 443 minutter. Men har været på bænken det seneste hvor han slet ikke er kommet ind og nu er han ude af truppen.

Endnu et klassisk FC Nordsjælland eksempel hvor spilleren tager et for stort spring.
Nelsson havde godt af en tur i FCK og det ser ud til at Skov Olsen nyder godt i Club Brugge.

Tænker da Sulemana kan erhverves for €10m og PC sagde at hvis det rigtige var der kunne man lægge €13.5m (100m DKK)
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DanishBhoy
Han blev sat i forbindelse med Liverpool for et par uger siden!

Der blev der snakket om 25m euro´s
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Nandeyanen
Vidste jeg ikke. Lyder godt nok underligt med det han har præsteret indtil videre og ikke rigtig spiller.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Matias
Jeg tror vi køber Daramy tilbage. Det vil gøre indkøb til venstrekanten - i hvert fald af den kaliber - overflødig. Daramy kan vi få for under 40 mio. kr. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se Kamaldeen i FCK, jeg tror bare ikke, det er dér, vi er.
Skrevet af Nandeyanen
@Matias

Jeg har en kilde der er rigtig tæt på Daramy.
Han kommer ikke til at blive i FCK. Vi taler om en kilde der er tættere end et familiemedlem.

Planen er 100% udlandet.

Daramy er en spiller der er så opsat på at vise Ajax er forkert på den. Der er benzin på bålet. Den ultimative ambition er at nå til en større klub end Ajax.

Han vil lave samme skridt som Kristensen hvis man kan sige det på den måde.

At han er i FCK er udelukkende fordi han kender klubben og så det som det bedste sted at kunne spille sig til VM pga. garanteret spilletid.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af peanuts(s)
Forhåbentligt er den nye strategi ikke mere ufleksibel, end at man kan løse adhoc problemer, med at hente en spiller der måske ikke lige er den stjerne vi sukker efter, men et alternativ da den/de unge vi har til pladsen simpelthen ikke er parate, men har brug for tid til at modnes.

Det havde så sikkert også være ok, hvis ikke vi havde fået en så elendig start på den nye sæson, havde vi nu ligget nummer 1 med en 33-34 point så havde der nok også været lidt mere at give af i forhold til at få givet en spiller som Orri noget mere spilletid.

Men den tid har vi ikke, vi er tæt på at være pisket til at vinde de sidste 7 kampe i grundspillet, hvis vi stadig skal kunne drømme om guld til næste sommer.

Og samtidig har man hentet Cornelius som vi alle ved få en del kampe på tribunen, grundet de mange skader han har en tendens til at løbe ind i.
annonce
0