Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jussi
Ja, jeg synes det er et fint indblik, omend han ikke får banen som han vil pga koncerterne.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af peanuts(s)
Planke@

Lad os nu lige se transfervinduet her til vinter inden vi gå så langt
Skrevet af Mjohnsen
Der går ret vedvarende rygter om, at Skjærbæk skulle være tæt på at have solgt 2/3 af sine aktier i PSE, svarende til ca. 20 procent af selskabet, til en gruppe bestående af 3 danske erhvervsfolk. Ifølge rygterne skulle det være folk, der har lidt større forkærlighed for fodbolden.
Forza Viola
Skrevet af Nandeyanen
Virker mystisk.

Et storaktionærskifte kræver en børsmeddelse.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Mjohnsen
Det kræver først en meddelelse, når aftalen er endeligt underskrevet…
Forza Viola
Skrevet af peanuts(s)
Aner intet om hvornår man skal melde noget ud, men synes at have læst at sker der noget der kan påvirke kursen på aktien, så skal PSE som børsnoteret melde ud ??

men igen pas ved ikke rigtigt noget om det
Skrevet af elendil
Det er jo ikke selskabet der oplever en ændring. Det er blot [en del af] aktierne der rygtes at skifte hænder.
fck-medløber.
Skrevet af Mjohnsen
Ja korrekt. Og reglerne for hvornår et selskab skal melde noget ud er også lempet de senere år, så det skal være ret konkret, før man melder noget ud.
Men her vil de være aktionærerne der melder det til PSE, der derefter informerer markedet.
Men som sagt ved jeg ikke, om det rent faktisk bliver til noget. Der har jo de senere år været flere dialoger, der løb ud i sandet.
Forza Viola
Skrevet af Imperator
Begynder det ikke at lugte lidt af insider trading hvis han sælger aktier nu, hvor han formentligt har en masse information om omstruktureringen til januar som den almindelige aktionær ikke har?
Skrevet af peanuts(s)
takker :)
Skrevet af MadsLeb
Et aktieselskab har pligt til at oplyse som sine ejere, hvis de ejer mere end 5-10% af aktierne i et selskab - dette kaldes en "storaktionær". Man har ligeledes pligt til at oplyse, hvis en aktionærs ejerandel falder under grænsen på de 5-10% grundet salg - senest 4 hverdage efter købet/salget via. det man kalder en "storaktionærmeddelelse".

Derudover skal et aktieselskab offentliggøre det samlede antal stemmerettigheder senest ved udgangen af den måned, hvor en ændring har fundet sted.

Dette står i lov om kapitalmarkeder.
-
Skrevet af Plankeværket
Han kan sagtens lave en masse rod og dårlige handler peanuts, der kommer bare også gode ting fra ham. Det bliver nemt glemt de fleste steder.
Skrevet af armand
jeg håber du har fat i den længere ende der johnson.

hva´ aktionærer angår hører skjærbæk vel til i den sløjere ende. jaja man kan forestille sig endnu værre scenarier men den løselige beskrivelse at evt. nye ejere har mere interesse for fodbolden, lyder jo som ren porno.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Svoger
jaja man kan forestille sig endnu værre scenarier

Kasi-Jesper køber sig ind i klubben.
Sammen med Lars Seier holdes et pompøst pressemøde, hvor det kundgøres, at de sammen vil bringe FCK i den europæiske top-20.
På diverse FCK-fanfora dukker brugeren Oskarsen op. Ingen har hørt om ham før, men fra tid til anden poster han ting som peger på, at han sidder med inside-viden.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Sule12
Svoger

Rygterne siger at Kasi-Jesper har som krav at Fisse Mike hentes ind som midtbaneforstærkning i stedet for Delaney.
Skrevet af CphGunners
Hahaha!

On another note så melder Tipsbladet via gazzetta dello sport at Delaney kan være på vej til Lazio. Dem kan vi vidst ikke konkurrere med, men aner intet til troværdigheden fra det italienske medie.
FCK Arsenal
Skrevet af Nandeyanen
Delaney er 31 år og ligner en spiller hvis krop kun kan holde til 60 intense minutter på højeste plan når man har set ham spille de seneste landskampe.

Han er stadig en super god spiller og vil ødelægge Superligaen. Men jeg er bange for der kun er 2-3 gode år tilbage i ham.

Det skal være nu eller aldrig hvis han skal til FCK.

Det er sjældent man ser duelspillere spille på højt plan som +34 årig.
Han er jo ikke en Modric eller Eriksen type der sjældent arbejder defensivt og når altid at skille sig af med bolden inden man bliver tacklet. Det er opskriften til at holde sin krop skadesfri. Undgå duellerne.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af K.I.B 2.0
Delaney har altid sagt, at han vil tilbage til FCK mens han stadig kan gøre en forskel. Skifter han til en ny klub til vinter/sommer og skriver en ny 2/3 årig aftale, er det ikke sikkert han når tilbage til FCK på det niveau han ønsker.
Der vil stå mange klubber i kø for, at hente ham. Men han skifter til FCK i januar. Den er sten sikker.
Skrevet af peanuts(s)
Kan vi ikke lande Delaney her til vinter, så tror jeg ikke han slutter af i FCK, det er nu vi har brug for ham og han er kørt helt på sidespor i Sevilla, og samtidig er han blevet 31.

Vil han ikke eller kan enderne ikke mødes, så skal PC ud og hente en ny mand til midten
Skrevet af Nandeyanen
Oxlade-Chamberlain kunne være et frækt bud.

Han har ikke spillet regelmæssigt hos Liverpool i de seneste 3 år. Han har kontraktudløb næste sommer og har en markedsværdi på €10m som er inden for vores rammer.

Men mon ikke Tyrkiet frister ham ligesom med Dele Alli.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0