Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Imperator
Jeg kan godt lide ham Laiduni, det er da en spiller der fylder noget.
Et halvt år tilbage på kontrakten i Ungarnske Ferencvarosi.

Ham er der nok nogen der samler op efter det her VM hvis hans kamp idag er sigende for hans niveau.
Skrevet af Khankar
Delaney kan vel være nok så god, men vi skal da ikke have en skadet spiller ind i truppen eller som ofte løber ind i skader.
Skrevet af Imperator
Vi må lige se hvor galt det er.
Men det er klart at han har en flot kontrakt i Sevilla der løber helt indtil 25´, hvis han skal igennem en træls skadesperiode så er det jo i alles interesse at han bliver hvor han er indtil han er ovenpå igen.
Skrevet af ptr
Er det klart?
Vi mangler en angriber ligegyldigt om PC kan rydde op i hans fejlkøb eller ej.
At truppen kommer til at afspejle mandens evne til at løse vores spillermangler er selvfølgeligt pinligt, men det er sgu ikke noget vi skal miste et mesterskab pga.

Kan du ikke lige sælge den til et top talent eller en spiller i sin bedste alder, at et hold som spiller med en angriber, kan bruge ham når de har en landsholds angriber i Cornelius og et stort talent i Orri at kæmpe med om den ene plads.
Skrevet af Imperator
Altså det kan vi jo, så det burde ikke være så svært.
Orri burde iøvrigt få en udlejning.
Skrevet af DanishBhoy
PC for en uge siden - det var ærgeligt at vi ikke fik Peter Olayinka, men han gennemgik jo en operation, så vi havde ret i hans "medical"

Transfermarkt
Peter Olayinka, kontrakt udløb juni 2023

Så må PC jo tage flyveren til Prag, forhandle en kontrakt på plads, og så snakke med Slavia om man ikke kan finde ud af at smide lidt kr her til januar - og så har man spilleren til venstre kanten når Daramy smutter retur til Ajax og erstatningen til når Cornelius ikke lige kan spille som frontangriber
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Nandeyanen
Orri Oskarssson har lige scoret 3 mål her mellem d. 16 og 22 November for Island u19 i deres kvalkampe mod Skotland og Kazakhstan.

Det interessante var at det var som 10´er og venstrekant.

Jeg synes ikke han bør lejes ud.

Cornelius ser frisk ud og bør kunne spille 15 Superliga kampe i foråret og Orri Oskarssson kan få pokalkampene da der er dobbeltopgør.

Han passer på strategien om stjerne og talent. Det giver slet ikke mening at leje ham ud.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af peanuts(s)
Og så trækker det op til et brud mellem JBL og Hoffenheim, så kan kærligheden da også genoptages der, han passer vel ind som spilleren der både kan bruges på kanten og centralt i angrebet
Skrevet af peanuts(s)
Det er fint at Orri får banket mål ind på u-niveau, og at han passer ind i den nye strategi, men for mig må det sportslige ikke ofres på strategiens alter, forstået på den måde at er talenterne ikke bagt færdige til A-holdet og et alternativ, så må man løse det på en eller anden måde indtil talentet er klar.

Jeg siger ikke at PC skal skyde 50 millioner efter en afløser for Corner, men det må kunne løses med noget lejeaftale
Skrevet af elendil
Omvendt henter vi næppe ni point på Farum i 15 kampe.
fck-medløber.
Skrevet af DanishBhoy
Orri er vel næsten en måltyv ift JBL som har scoret 8 mål (ifølge wiki) siden hans debut for 5 år siden
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Nandeyanen
Som jeg har skrevet før.

FC Nordsjælland spiller også 4-3-3 og deres front angribere Nygren og Faghir står til sammen noteret for 3 af FC Nordsjællands 29 mål i Superligaen.

Nogle af jer herinde er vant til en 4-4-2 hvor det er de 2 traditionelle angribere der står for målene.

Men i en 4-3-3 er det de 3 forreste der står for målene.

Vores frontangribere har scoret flere mål end FC Nordsjælland i sæsonen.

Der hvor vi mangler en forstærkning er på kanterne.

Hvor mange mål har vores venstrekanter scoret i denne sæson?

I får det til at lyde som om at hente en angriber er afgørende for mesterskabet når det er andre positioner der har større prioritet at blive styrket på.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af peanuts(s)
Nande@

Jeg tror du misforstår det lidt, jeg personligt er ikke ude på at spille med 2 angribere, men synes ikke at Orri er klar til at spille på senior plan, det jeg har set indtil nu, og det er problematisk hvis stjernespilleren i front bliver skadet, at man skal spille med en fyr som måske ikke er helt klar til det niveau der kræves.

Jeg kan godt lide den nye strategi, så må vi se om det virker i praksis, men strategien må ikke koste sportsligt, og har man et talent som måske mangler 1 år mere inden vedkommende er helt klar, så må man afsøge muligheden for at hente noget ind i den periode, det kunne være noget lejeaftale.

Eller en kant der både kan dække kant og centralt i angrebet
Skrevet af Nandeyanen
Roony Bardghji efter han fik tillid af Neestrup

Der har han de seneste 6 kampe (275 minutter) scoret 3 mål og lavet 1 assist. Han har været med i et mål hvert 69 minut. For ikke at nævne alle hans tredje assists.

Vi skal have en venstre kant der kan det samme. Det er håbløst med Daramy.

@Peanuts

Haraldsson har vist på et meget højt niveau de seneste kampe at han sagtens kan varetage angriber positionen hvis Cornelius er skadet.

Det er venstre kanten vi mangler forstærkning
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Nandeyanen
Jeg tager forresten alt det jeg har sagt om at hente Dolberg til FCK tilbage.

Nøj han fik mine frustrationer i kog i Danmarks landskamp. Han er jo helt ugidelig at se på. Han laver jo intet og glor kun fodbold. Viser ingen følelser. Selv da der blev begået et hårdt frispark imod ham slog han ikke ud med armene eller virkede sur. Han virker bare til at være den mest ligeglade spiller på banen.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af peanuts(s)
Nande@

"Haraldsson har vist på et meget højt niveau de seneste kampe at han sagtens kan varetage angriber positionen hvis Cornelius er skadet."

Og det er nok der vi ikke bliver enige :)

Edit. så ikke lige at det var Hakon vi snakkede om der
Skrevet af Nandeyanen
Ja Hakon er lidt af en Griezmann type. En alt muligt mand i angrebet. Han er en af de spillere der kommer til flest chancer.

Før hans gode kampe mod Dortmund og efterfølgende i Superligaen skrev jeg et indlæg om at han havde højt xG men 0 mål. Han skyldte ret mange mål.

Det ser ud til at med selvtillid putter han den i kassen. Jeg tryg med ham, Cornelius og Orri som angribere.

Har vi €5-10m at bruge penge på synes jeg at vi skal købe en venstre kant. Jeg har insider viden om at Daramy ikke forlænger med FCK når lejeaftalen slutter til sommer.
Pt er Noah Sahsah supertalent til venstrekanten og det vil være ideelt at investere penge for en stjerne. Mukairu skal sælges.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Plankeværket
Helt enig Nande, vi må nok også erkende, at fra et økonomisk perspektiv er der ikke råd til, ikke at satse på Orri. Råmaterialet er der, og skal det have lidt tid til at blive poleret, så får det det. Bag Cornelius og Haraldsson.

Eneste løsning er hvor vi får en angriber ind, uden at gå væk fra strategien med det samme, er at hente en venstrekant der også kan bruges fremme. Gerne med lidt mere fysik end Haraldsson.
Skrevet af Nandeyanen
@Plankeværket

Nogle gange bruger jeg Transfermarkts søgemaskine. Man kan søge efter mål + assists for forskellige sæsoner og søge efter specifikke positioner. Her har jeg sat den til at vise venstre kanter fra indeværende sæson.

https://www.transfermarkt.com/statistik/topscorer

Så kigger jeg på om de er sandsynlige eller ikke for FCK.

Højt på listen er der en Venstre Kant der også kan spille Secondary Striker. En 22 årig Japaner ved navn Keito Nakamura. Han spiller i Østrigske LASK.

Han har spillet 18 kampe for LASK denne sæson og har scoret 11 mål og lavet 6 assists.

Han er vurderet til at være €4m værd.

Så kigger jeg lidt på highlights osv.

____________________________________

Nr. 1 på listen er en 22 årig Franskmand. En venstre kant der har scoret vilde 16 mål og 14 assists in 12 kampe.

Han spiller så i en dårlig rangeret liga i form af den Luxembourgske liga.

Jeg kender ikke ligaen, men ved at Niederkorn og Dudelange har overrasket nogle gange i UEFA Europa League / Conference League.

Det jeg noterer mig mest er at han tidligere har spillet for Frankrigs u20 landshold. Så der må være et talent i ham.

Som sagt jeg kender ikke niveauet. Men 16 mål og 14 assists i de første 12 kampe lyder til at han har valgt en alt for nem liga.

Navnet er Rayan Phillipe

Han har tidligere spillet 5 kampe i Frankrigs bedste række for Dijon.

En meget speciel case for mig. At gå fra Frankrigs u20 landshold og at spille i Ligue 1 i Frankrig til at spille i Luxembourg og han er kun lige fyldt 22 år d. 23 Oktober.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af peanuts(s)
Det kunne være sjovt hvis PC fandt en for de fleste ukendt spiller, som ham der fra Luxemburg, som formodentligt er billig i indkøb og sikket også i løn, som så bare høvler igennem i den danske liga
annonce
0