Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DameNdoye2.0
Ja, der er helt sikkert blevet arbejdet på højtryk idag, og det var nok også rigtig nok at vi bød på ham Odin.

Og ja, fint at vi ikke køber bare for at købe men jeg bliver godt nok nervøs hvis Grabara, Clem eller en af vores tre midterforsvarer bliver skadet. Men der bør være forskellige løsninger undtagen på målmandsposten
Skrevet af peanuts(s)
Clem har spillet 202 minutter i superligaen, jeg håber fundamentet er mere stabilt at det hele ikke falder sammen skulle han blive skadet :) :), eneste minus er som du skriver, for hvad gør Neestrup hvis Grabara bliver skadet, et frækt bud er Babacar før Kalle
Skrevet af DameNdoye2.0
Enig, men Clem er vel klart førstevalg til 6´eren nu og så har vi så Stamenic i tilfælde af en skade til Clem og det er det der ville bekymre mig. Men der er som sagt også andre løsninger der. CS og Diks har ihvertfald begge været brugt der tidligere i deres karriere og dem vil jeg næsten hellere have der end Stamenic. Og så er der selvfølgelig også Falk osv. Tror også at Diks er 4. valg i midterforsvaret sålænge Boile er skadet.

Og ift. backpladserne, så tror jeg at den der gør det bedst af CS og Diks for lov til at spille og så vil Jelert tage den anden back. Det er måske ikke det bedste for Jelert, men nok det bedste for holdet eftersom Jelert er klasse på begge positioner.

Diks har gjort det godt i træningskampene, så tror stadig det er åbent der udover at Jelert er klart førstevalg på både venstre og højre back, hvis du spørger mig :D
Skrevet af Nandeyanen
Som jeg skrev for nogle dage siden.

Der er bare et større udvalg om sommeren da der er mange klubber der ikke vil sælge deres profiler om vinteren midt i en sæson.

De spillere man ofte kan leje/købe om vinteren er spillere der ikke spiller meget, fx Jordan Larsson og Diogo
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Paul Allen.
Ganske udmærket vindue hvis man spørg mig. Vi har fået hentet et rent "proven" alternativ ind til Corner i Larsson. Vi har hentet en dygtig kantspiller ind i Diogo som kan dække begge kanter, og især den højre, som har manglet i lang tid.
Vi har fået sendt Oskarsson på udlån. Godt til ham.

Hvis der alligevel skulle være noget, så er det at vi ikke kom af med spillere som Babacar, Mukairu, Karamoko og Stamenic, men da vinduerne er åbne i visse lande noget tid endnu, kan det ske endnu.

Ellers havde jeg gerne set en ren VB som alternativ til Christian, og evt. En stopper på leje til ren gardering, i forhold til evt. Uheld.

Alt i alt synes jeg vi står stærkt, og denne her trup har rigelig kvalitet til at vinde DM til sommer. Det tror jeg også vi gør.

Skrevet af DameNdoye2.0
Den norske sæson er færdig, men ham Odin fik vi hellere ikke. Hans skadeshistorik var også lidt afskrækkende og nok derfor vi ikke ville betale mere og det forstår jeg godt. Men vi bør også have holdet til at vinde DM igen og det skal være alt tiden på træningsbanen, der gør den største forskel. Samt de spillere der er tilbage fra skader.
Skrevet af peanuts(s)
Jeg synes det har været et super vindue, der er blevet handlet til toppen i truppen med Diogo og Larsson, man kunne altid godt ønske sig noget mere, men når man ser på den nuværende trup så skulle det så godt nok også have været noget helt ekstraordinært til toppen- noget Delaney eller den dur.

Jeg køber også Neestrupe forklaring på at Diks vil kunne dække centralt i forsvaret, og jeg ved ikke, skulle man ud og leje en stopper som backup for Lund, Vavro og Khocholava ?, der er ikke så mange kampe her i foråret, og spørgsmålet er om man kan hente noget der har nok klasse på en lejeaftale, og som samtidig har lyst til at lege 4 valg, og som samtidig lige skal spilles ind.

Min eneste bekymring er på målet, bliver Grabara skadet så er vi på røven
Skrevet af dickos
Jeg gad godt være med, sådan en sidste dag på transfer vinduet.

Npr de vælger at indlogere sig på hotel, må de have haft forventning om noget. Gad virkelig godt prøve at opleve sådan en dag.

Udover det, så er jeg også Ok tilfreds med vinduet. Ville gerne have set noget venstre back, men vi er ret godt dækket ind. Og når nu ikke Delaney kom, så er jeg fint tilfreds med, at vi kkke ender ud i en Baldursson leje aftale.

Eneste minus, må være ikke at være kommet af med lidt mere af fyldet
Skrevet af GammelBitterMand
PC og co er på Marriott Hotel og jagter flere spillere ifølge Ekstrabladet.

Vil være et stort antiklimaks hvis der så ikke sker noget.


Hvorfor? Jeg forstår altså ikke den tilgang til transfervinduet som selvstændig underholdning.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Plankeværket
Er vi ikke der, hvor alt der skete i vinduet var godt? Stort set som i sommers faktisk.

Så kan man diskutere de ting det ikke skete, VB, 6’er og CB. Men det lyder jo til Neestrup er med på prioriteterne.
Skrevet af elendil
et frækt bud er Babacar før Kalle


Haha.
fck-medløber.
Skrevet af Bløde babser
Kvaliteten af det her vindue kommer jo sikkert til at afhænge af skader og udvikling.

Leverer Sørensen og Clem som vi forventer og holder vi os nogenlunde skadesfrie vil vi mest kigge på de to nye og hvad de så er for nogle spillere. Render Falk ind i endnu en skadesperiode og Clem får et dyk, kan det hurtigt blive vinduet hvor man forsømte at lukke et hul alle kunne se.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Toon Toon!
Jeg gad godt være med, sådan en sidste dag på transfer vinduet.

For nogle år siden blev der lavet en dokumentar om AGF, hvor man bl.a. fulgte PC, Jacob Nielsen og AGF på sidste transferdag. Det var ret så hektisk og kaotisk. Frem og tilbage. Det ene øjeblik troede de at de havde aftale, og det næste var den der så ikke alligevel, og så blev den måske alligevel muligt 23.30 og kunne man så nå det før deadline...

Som sofaseer synes jeg det virkede meget ustruktureret og ikke specielt godt planlagt og styret, men gamet er måske bare som det er, det forstår jeg også. Jeg tænkte dog, at det klart vil være at foretrække, at handle tidligere i vinduet end på den kaotiske sidste-dag, men alt efter hvor man er i fødekæden og hvad man sigter efter, så er det ikke sikkert man har et valg på det punkt.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af elendil
Jeg har min egen personlige tese om at typer som the PC elsker den slags.
fck-medløber.
Skrevet af quazz
Jeg er lidt skuffet over transfervinduet, mest at man ikke fik ryddet op i noget af alt den dødvægt i truppen. Jeg tænker også at PC er lidt udfordret økonomisk af at der hænger en masse lønkroner på Babacar, Karamoko, Ankersen og Mukairu. Håber dog man kan få sendt dem afsted til nogle af de stadigt åbne vinduer. Jeg tænker også at Stamenic ikke er blevet solgt, da man ikke har fået den midtbanespiller man søgte.
Skrevet af Bløde babser
Vi ikke den eneste klub hvor de ville ønske der var nogen der gad tage deres dårlige spillere med alt for gode kontrakter. Det sidder de og siger alle steder.
Sådan var det også under Ståle, der havde vi også dødvægt gående. Sådan er det altid. I en stor og dyr trup som vores vil der altid være nogle der taber konkurencen og havner i den kategori.

Det kan godt være jeg kommer til at æde mine ord, men når jeg tænker tilbage på alle vores sene handler sidste år og når jeg ser hvad mit førstehåndsindtryk er af hvad FCM og BIF har lukket sidst i vinduet, er jeg egentlig meget glad for vi har haft en trup uden de store huller, hvor vi kunne få de forhåbentlig mest value for money på plads i god tid, og ikke skulle lave panikhandlet før lukketid.
På den centrale midtbane har vi jo også Isak. Det må være på tide at han tager næste skridt. Hvis ikke skal han vel lejes ud til sommer.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Paul Allen.
Enig med babser
Skrevet af (u)tilfreds
Jeg er lidt skuffet over transfervinduet, mest at man ikke fik ryddet op i noget af alt den dødvægt i truppen. Jeg tænker også at PC er lidt udfordret økonomisk af at der hænger en masse lønkroner på Babacar, Karamoko, Ankersen og Mukairu. Håber dog man kan få sendt dem afsted til nogle af de stadigt åbne vinduer.


Helt enig, nu er der gået lige præcis et år fra det miserable vindue, så det havde været fornuftigt at få rettet op på miséren, nu hvor vi med garanti kan se de købte spillere er overflødige og uden niveau. Amoo kan tilføjes listen, selvom det nok sandsynligvis ender med kontraktbrud før tid.

Dertil er jeg skuffet over manglende indkøb til midtbanen, hvor vi i Zecas fravær stadigt er meget sårbare defensivt.

Venstre back er jeg også lidt betænkelig ved, hovsa løsninger duer bare ikke (sæt en fra højre over i venstre) og jeg mener FCK skal have bedre spillere til pladsen end Christian Sørensen der ej heller er meget fremtid i.

Foran vælter vi os i spillere til den offensive midt, men med tilgangen af Larsson kan vi måske komme ud af vores "måltørke".. Det bliver spændende at se hvad de mange offensive spillere kan bringe det til.

Jeg tænker også at Stamenic ikke er blevet solgt, da man ikke har fået den midtbanespiller man søgte.


Jeg tænker Stamenic ikke blev solgt da han allerede har sin fremtidige arbejdsgiver på plads, men formodentligt gerne vil gå frit og få en eftertragtet sign-on fee:

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/marko-stamenic-faerdig-i-fc-koebenhavn-til-sommer
Skrevet af DameNdoye2.0
Der var eftersigende et bud på Stamenic på 1 mio. euro. men vi har ikke ville sælge ham da vi ikke fik ham Odin eller en anden erstatning. Det var sådan jeg forstod det fra Kvart i bold.
Skrevet af Plankeværket
Sådan er det jo BB, går det galt vil vi fokusere på det. Men altså har ikke både Pierre, Pospech og Ludde været eneste brugbage backs i truppen? Og før Gregus kom til, hvem var så rotation for Kvist og Delaney?

Jeg tror ikke man kan komme uden om, at der vil være spørgsmålstegn, steder hvor nogen skal vokse og risici i en trup. Og jeg bryder mig bedre om dem, sålænge træneren er enig, end de forkerte indkøb. Så feks en på sidelinien skrive at vi burde have hentet Lasse Berg i Randers, men jeg er lodret uenig. Måske kan Clem og Stamenic ikke bære det et halvt år - men de kunne ret godt det sidste halve år. Men at bruge 30 millioner over 3 år på en spiller der ikke ville gøre en skid forskel udover som ekstra sikkerhed, det kan nemt blive en alt for dyr strategi.
annonce
0