Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Det så man så ikke i Hillerød kampen hvor Falk gik ned til forsvaret fik bolden og vidste ikke at der var en modstander bag ham som tog bolden og det endte i en 1v1 situation med målmanden.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Plankeværket
Jeg siger jo også at Clem er bedre, men det betyder ikke at Falk ikke kan vikariere. Særligt når sæsonen rigtigt kommer i gang og det hele bliver mere automatisk.
Skrevet af Nandeyanen
Så ser jeg hellere Stamenic vikariere som han også gjorde på 6´er positionen.

Falk kan komme ind for Lerager når vi fører med et par mål og vi bare skal flytte bolden rundt eller Claesson. Jeg ser Falk som 6´er værende helt død.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg er sku skuffet..
Vi solgte den spiller i bedst form, fik kassen og købte to måske´er.
Derudover røg ingen af dem PC fejlede med sidst..
Skidt vindue
Skrevet af Svoger
Det er svært at få folk til at overtage ens skrald. Men hvis du er interesseret, må du gerne komme og tømme indholdet af min trailer, når jeg til foråret har klippet hæk. Så slipper jeg for selv at køre det på genbrugspladsen. Endnu bedre hvis du gider selv at samle det op for mig også.

Der var da i øvrigt nogle rygter om, at Babacar måske er på vej videre. Og han er efterladt hjemme.
Amoo er jo desværre så skadet, at han simpelthen er nødt til at blive hængende i hvert fald lidt tid endnu. Skaden er vel nærmest så alvorlig, at nogen kan have tænkt at det bedste var at tage hans pas fra ham, for at sikre, at han ikke ved et uheld kommer til at rejse fra den.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af quazz
Skaden er nu god nok, vedkommende var fængslet i surrogat, det bliver man kun, hvis man er indlagt.
Skrevet af elendil
Var han indlagt med en knæskade?

Jeg ved ikke om the PC går specielt meget op i det mentale, når han scouter random spillere - det kan jo også være svært at klarlægge - men det er da bemærkelsesværdigt, at han allerede har præsteret tre voldsomme mentale missere. Joeh, de kan måske hver især forklares, men tilsammen?

jeg er stadigvæk ikke overbevist. Det er fint at gå efter Thomas Delaney. Kvalitet, klubhjerte, integreret, åbenbart en formodning om at han kan være sekser osv. Når det fejler, går man efter noget fuldstændig modsat.

Altså, der må sgu da være nogle vi har spillet mod, hvis spillere har en vis kvalitet, og som vi selvfølgelig har scoutet gennem lang tid.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
@quazz

Tak for link. Det havde jeg ikke hørt om. Mathew Ryan var en fremragende vikar, men der har da i hvert fald været røg nok til et bål.
fck-medløber.
Skrevet af DameNdoye2.0
Var han indlagt med en knæskade?


En knæ operation nok nærmere. Det kan man vel godt blive indlagt for men jeg er ikke ekspert


Edit:
Mini Ronaldinho har også givet sin mening til kende ang. Larsson og det lyder meget langt væk fra eksperterne fra tysk fodbold. Måske sandheden er i midten men jeg er begyndt at tro på at han bliver god for os :)

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/storroser-angriber-han-har-altid-elsket-fck
Skrevet af peanuts(s)
Jo mere jeg tænker over vinduet jo mere tilfreds er jeg, der er tænkt både på den korte bane men også den lange, Diogo er kommet ind og kan dække begge kanter, så når Daramy skal tilbage til sommer, så står Diogo klar til at permanent tage over i venstre side, Larsson er kommet ind, og kan tage både den højre side samt aflaste Corner når han er blevet skadet.

Jeg har relativt høje forventninger til både Diogo og Larsson, og ser begge handler som hentet til toppen af holdet, og går det som jeg håber, så bliver Larssons lejekontrakt vekslet til en permanent som man så det med NJ10, var det 4-5 kampe han fik på sin lejeaftale, inden den blev vekslet til en permanent.

Men med Diogo og forhåbentligt Larsson på plads så er det ikke det store der skal justeres på til sommer.

Truppen vil så se ud som følgende.

Målmand.

Grabara-Dithmer

HB.

Jelert-Diks- ( Ankersen )

VB.
CS.

Centralt forsvar.

Boilesen- Vavro- Lund- Khocholava- Amundsen-Day

def.midt.

Clem.

8/10 position.
Lerager- Isak-Hakon-Claesson-Falk

Venstre kant.

Dioge - Noah Sahsah

Højre kant.

Roony - Larsson

Angreb.

Cornelius- Orri - Larsson- ( Karamoko )

Og så er der en lille håndfuld der skal finde et andet sted at spille fodbold, det er så sikkert ikke den nemmeste opgave.

Så det behøver ikke at være det vilde vindue her til sommer.

- En ny keeper
- En klasse 6er
- En VB
Skrevet af Les Deux
@peanuts

Meget enig! Jeg synes holdet ser stærkere ud end længe og med en god fremtid i sigte.

Samtidig synes jeg ikke mindst at Neestrup også synes at have gjort det tydeligt at han ikke mangler noget og derfor ikke ønsker en gardering med mindre det er noget helt unikt.

Ja, der er nogle spillere der skal afsted, men ærlig talt - en hver storklub har spillere der ikke slår til eller som ikke er i nærheden af førsteholdet og som i øvrigt taber mange flere penge end vi har ude at svømme. For mig er det vigtigste at holdet i sig selv ser stærkt ud og præsterer.

Derfor synes jeg personligt at det er en smule ude af proportioner, når PC kritiseres for nogle indkøb.

Jeg er med på at vi gerne vil se et indkøb fra PC´s hænder som ikke har en direkte historik til ham selv eller FCK. Lad os håbe Diogo og Larsson bliver et bevis på det.

Men faktum er trods alt at disse spillere er hentet under hans ansvar, hvoraf mange er i startopstillingen.

Grabara
Diks
Vavro
Khocholava
Sørensen
Claesson
Daramy
Cornelius

Og hertil så også

Larsson
Diogo

Og med en fremragende ny strategi omkring talentarbejde og brug af disse talenter, så ser jeg positivt på fremtiden for FCK.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af quazz
Var han indlagt med en knæskade?


Det ved jeg ærlig talt ikke. Han var blot fængslet i surrogat, og det bliver man kun, hvis man er for ung/uegnet til at afsone i et almindeligt fængsel eller indlagt på hospitalet.
Skrevet af Nandeyanen
Ja, der er nogle spillere der skal afsted, men ærlig talt - en hver storklub har spillere der ikke slår til eller som ikke er i nærheden af førsteholdet og som i øvrigt taber mange flere penge end vi har ude at svømme.


Tænkte netop på Ajax da du skrev. I denne sæson har de købt spillere for €114m de har slået alle Hollandske transfer rekorder og økonomisk er de flere lag over de andre hold.

Alligevel har de forleden haft 7 kampe i træk uden sejr hvor de så fyrede deres træner.

De er pt. på 4. pladsen i Æresdivisionen.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af peanuts(s)
Nande@

Det synes jeg egentligt ikke at man kan sammenligne, Ajax har mistet noget der ligner 7-8 spillere fra deres start 11, Antony, Martinez, Haller, Gravenberch, Schuurs, Mazroui, Onana, Blind og et par stykker mere samt træner Ten Hag.

Prøv du at skrive en 7-8 startere ud af FCKs opstilling til sommer samt Neestrup, så bliver det godt nok et langt efterår
Skrevet af Les Deux
@peanuts @Nande

Jeg synes dog der er en pointe I Ajax cases, som jeg også selv kunne finde på at give som eksempel. Går man tilbage i transferbøgerne så kan der finde mange eksempler på spillere der er købt ind til store beløb og solgt videre for meget mindre eller udlejet grundet manglende succes.

Omvendt så findes der også eksempler på at de finder, køber og sælger talenter til store beløb og det er blot det vi nu skal bevise og imo er godt i gang med.

Min pointe er nok bare at det er en smule naivt at tro vi kan købe spillere uden at ramme nogle som ikke slår til hos os af den ene eller anden årsag.

Det vil i hvert fald være særligt unikt hvis vi evner det.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Svoger
Det er vist et stråmandsargument at påstå, at nogen skulle have udtrykt, det er muligt at undgå fejlkøb.

Derfor kan man godt have en forventning om at scouting foregår tilpas grundigt, så man undgår de værste eksempler.

Amoos skade står for mig som et fint eksempel på noget, man ikke realistisk kunne have scouter sig til at undgå. At manden øjensynligt ikke forstår når kroppen/andet siger fra, er trods alt umuligt at forudse.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
Haha. Udover hans slemme knæskade, var der vist også et par situationer op til, hvor han ikke virkede videre professionel.
fck-medløber.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg er med på at Ajax har solgt for mere end de har købt.

Det ser du også FCK gøre.

Så er det lidt af en overdrivelse med antallet af bærende kræfter Onana spillede kun 6 kampe i Æresdivisionen sidste sæson. Han forlod på en fri. Det samme kan du sige om Daley Blind som også forlod på en fri og ikke spillede så meget på det sidste.

Når man mister 4-5 bærende kræfter og køber ind for €114m må man antage de stadig kan dominerer Æresdivisionen.

Æresdivisionen er iøvrigt kåret som den mest ulige liga i hele Europa. Hvor man ser på økonomi forskellen mellem top og bundhold og ser på de antal mål der bliver scoret.

Blandt andet forårsaget at topholdene har deres B-hold i den anden bedste række og støvsuger alt talent hvilket gør det svært for de andre Hollandske klubber.
_____________________________

Havde de Danske hold fået lov til at gøre det samme. Så havde vi ikke lejet Orri til SønderjyskE. Så kan jeg love jer for at vi havde lavet en penge forretning i 1. Division og havde købt alt det talent der kunne købes.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Les Deux
Det er vist et stråmandsargument at påstå, at nogen skulle have udtrykt, det er muligt at undgå fejlkøb.


Kald det bare stråmænd. Men hvis konklusionerne på de sidste transfervinduer ender med at man vil have PC raus og overdrevet kritik af PC og Neestrup (hvilke jeg også synes flere glemmer har et medansvar fremadrettet), så er det jo samme som at sige at man ikke accepterer fejlkøb og præcis pointen ved mit indlæg (der har trods alt været mange andre indkøb som er ganske vellykket)

Jeg er helt med på at man naturligvis gerne vil undgå indkøb der ikke slår til, og i mit tidligere indlæg, fik jeg også udtrykt mig forkert i forhold til kritikken/debatten. Det skal der naturligvis være plads til. Men jeg synes dog at det kan blive for patetisk og præget af ikke at have noget ansvar for beslutningerne.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Svoger
Men hvem herinde har i nyere tid skrevet om, at PC og Neestrup skal ud?

For mig at se skød PC delvist forkert i sommer. Efter vinduet inden at have ramt det ret godt, da man fik løst defensiven. Og for mig virker det til, at han ikke har gentaget fejlen fra i sommer i dette vindue. Nu må vi se kvaliteten af det der er hentet, men der synes netop ikke at være hentet lidt hist og her. Rygterne om at man ledte efter en forsvarer, men ikke bare landede noget, peger for mig positivt. Det hjælper selvfølgelig også, at man har CS klar, som bør kunne tage fint over, og kan sætte Jehlert på venstrebacken, skulle CS være ude.
Hvis Clem fungerer til 6eren, og det så lovende ud til sidst i efteråret, så er positionen der løst. Hvis ikke han gør, har PC stadig et uløst problem der.
Som sportsdirektør er man til eksamen i hvert eneste transfervindue. Sådan lidt poppet sagt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0