Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DameNdoye2.0
Iøvrigt, hvad med Ethan Amundsen-Day fra u-19? Han er jo en spiller der kan bruges på mange af de pladser, hvor vi er lidt tynde. Han er normalt midterforsvarer, men har også spillet på venstre back og den defensive midtbane. Ville tro at han var det næste forsvarstalent, der bliver rykket op, men måske nogen har mere info end jeg har?
Skrevet af K.I.B 2.0
Hvis man vurderede at Ethan Amundsen-Day ville spille en rolle her i foråret, så havde man taget ham med på træningslejren. Det har man ikke gjort og det siger alt.

Man har valgt at tage Aksel Halsgaard med fra U19 som også er CB i stedet for Ethan.
Skrevet af DameNdoye2.0
Har du ret i. Det må jo så betyde at han er blevet overhalet.
Skrevet af Les Deux

Men hvem herinde har i nyere tid skrevet om, at PC og Neestrup skal ud?


Nu synes jeg der er dig der sætter stråmænd op omkring at jeg skulle henvise til nogen herinde.

Mit indlæg startede som sådan blot med at jeg var enig i at det så godt ud og at jeg personligt var tilfreds. Men det er jo langt fra tilfældet hvis man læser twitter eller andre fora/medier og det var med henvisning til disse.

Resten er jeg for som sådan enig i og hvis ikke en sportsdirektør skulle være til eksamen i et transfervindue, så er der da også noget galt.

Men hvis det er en plads der er til debat, så synes jeg sgu også det er okay. Men ambitionen skal naturligvis være at lukke det hul.

Man kunne overveje hvilke af disse spillere som var købt til FCK, vi kunne ønske os i dag i stedet for det vi har. (Med henvisning til tidligere sportsdirektør)
https://www.fck.dk/2020-21-trupstatistik

Og i øvrigt se på hvor mange pladser man egentlig kunne debattere på det tidspunkt.

Derfor synes jeg personligt at det har været en fin transformation af rigtigt mange spillere og at fremtiden ser fin ud.

Men som du siger, til sommer er der nye opgaver og "eksamen"
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Nandeyanen
Har du ret i. Det må jo så betyde at han er blevet overhalet.


Tror det er for tidligt at konkludere.

Sidste år var Ethan Amundsen-Day på træningslejr med det Norske u17 landshold i Spanien og tiltrådte så bagefter FCKs træningslejr i Portugal senere hen.

Måske det samme sker i år?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af elendil
Jeg mindes da i hvert fald at du har været ret hypet på ham. Jeg har aldrig set ham med eller uden bold, men jeg håber du har ret og han kan få lov at overtage den tidligere så obligatoriske grækerplads.
fck-medløber.
Skrevet af Nandeyanen
Med VK salget vil det ikke give mening at spille ham ind nu.

CS slår mig ikke som en vildt god defensiv Venstre Back og Amundsen-Day er venstre fodet og spiller i venstre side.

Daramy arbejder heller ikke defensivt. Det er overraskende hvor stor en tørn VK har lavet i venstre side. Jeg ser det helt klart som vores største svaghed
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Svoger
LD, du har ret i, at det kun er spekulationer i at folk mener, at PC skal ud, som du lufter.
Men hvis konklusionerne på de sidste transfervinduer ender med at man vil have PC raus og overdrevet kritik af PC og Neestrup

Så jeg burde alene have skrevet PC, og ikke Neestrup. Min pointe står dog, i forhold til at jeg ikke mindes, der har været optræk til det i forbindelse med dette transfervindue.

Hvad folk tosser rundt i af idioti på Twitter, forstår jeg personligt ikke, at man gider at bruge tid på. Man bør vel kunne finde snart sagt alle holdninger luftet et eller andet sted derinde.
Nuvel, vi er vist i øvrigt ret enige. :)
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af BlueAndWhite
PC har gjort det godt med forlængelsen, men vi har solgt en starter og fået to kort ind i den anden ende af banen.. vi er tynde på 6´eren, VB og CB.
Vinduet har ikke været godt, håber de to nye køb spiller, men vi skal sgu også snart se handling bag ordene.. de spillere vi køber skal være bedre end dem vi sælger. Det har vi ikke set endnu.
Skrevet af peanuts(s)
"de spillere vi køber skal være bedre end dem vi sælger"

Det er jeg ikke sikker på at vi nødvendigvis kan, købe spillere der er bedre end de profiler vi får sendt afsted, drejer det sig så om en spiller som Babacar, så kunne vi vel have købt Grønning af AGF og stadig være forstærket.

I forhold til Diogo og Larsson, så synes jeg nu nok det er fra en hylde vi ikke plejer at se i Superligaen, og mere vigtigt ikke kommer med en alder hvor kontrakten i FCK nok er den sidste store kontrakt.

Samtidig synes jeg nu nok PC har forstærket holdet her og nu, men også frem mod næste sæson, hvor kanterne er på plads, når Daramy skal tilbage, og Amoo jo nok af den ene eller anden årsag er færdig i FCK.

Mit bud er at PC har ledt efter båden en spiller centralt og til VB, men har han sammen med Neestrup ikke kunnet finde den/de rigtige , også har jeg det fint med at der ikke er brændt en 40-60 millioner af på spillere der hverken er 3/4 valg på listen.
Skrevet af Plankeværket
"Forstærket efter hvert vindue" er ca lige så umuligt, fortærsket og straight up dumt som "bruge pengene smartere end de andre"

Fuldstændig meningstomme floskler der er umulige at leve op til.

Og ikke noget jeg kan huske PC sige. Han har været mere konkret i at sige pengene skal bruges anderledes - på større stjerner og bedre talenter og mindre på mellemspillere. Det giver så den konsekvens man hellere vil lade Clem spille end at hente Lasse 4. valg Berg ind til midten. Jeg kan meget godt lide den approach
Skrevet af peanuts(s)
Og en lille tanke omkring vinduet til sommer, er det helt umuligt at Zeca bliver tilbudt en forlængelse på 1 år, hvis han kommer tilbage i den form vi så efter sidste skade, det er jo så afhængigt af at Clem fortsætter sin udvikling, så kan Zeca være backup for Clem, og ikke nødvendigvis skulle spille alle kampe
Skrevet af elendil
The PC tilbyder forhåbentlig ikke meget mere end en symbolsk løn for en 34-årig spiller, der har siddet ude de seneste to sæsoner med samme knæskade.

Mon ikke Carlos Zeca i så fald hellere vil være sammen med sin familie?

Jeg kan godt lide Carlos Zeca, og tror han gør noget godt uden for banen også, men hvis der ikke er plads til Per Wind...
fck-medløber.
Skrevet af DameNdoye2.0
Jeg tror Zeca vil tilbage til familien og jeg synes også det vil være det rette for FCK til sommer. Men han vil blive savnet :)
Skrevet af peanuts(s)
Det var også bare en tanke, han var næsten bedre end før han blev skadet da han kom tilbage
Skrevet af Plankeværket
Der bruges ret meget tid på ham, på FCK.DK. Enten er forlængelsen ikke umulig, eller også opfører vi os sympatisk overfor en god mand.
Skrevet af BlueAndWhite
Har Zeca ikke udtalt han gerne ville en sidste tur ud efter fck? Det ligner Kina eller USA
Skrevet af Nandeyanen
Zeca hjælper rigtigt meget til i kulissen. Han har været et nøglepunkt i integrering af de Spansk talende spillere.

Han har taget med til udekampe for support og støtte selvom han ikke behøver da han er skadet.

Det er også noget Neestrup fortæller. Hvis man har en spiller med anførerbindet som er langtidsskadet og står med kontraktudløb. Så er det normalt at finde en ny anfører.

Men man har valgt at beholde Zeca som anfører og han har en stor stemme i møderne med anfører gruppen og trænerne.

Det er nok en spiller der bliver ambassadør for klubben efter han går på pension.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af stik i rend dreng
Zeca hjælper rigtigt meget til i kulissen. Han har været et nøglepunkt i integrering af de Spansk talende spillere.


Hvem er spansktalende i truppen? Snakkes der om Pep Biel? Diogo snakker vel portugisisk, og det er én spiller.
Skrevet af Svoger
Bor Zecas familie ikke i Portugal?
Det bliver en sær ambassadørrolle at have derfra, hvis ikke at de er flyttet til Danmark.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0