Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DameNdoye2.0
Delaney kan godt havne i en situation som den i Sevilla uden fast spilletid, nu når Hoffenheim har fyret træneren. Kan selvfølgelig også være godt for Delaney men nok ikke hvad han havde håbet en uge efter skiftet
Skrevet af Nandeyanen
Lige præcis Ødegaard er et særtilfælde.

Som 15 årige var han fast mand i Strømgodset hvor han scorede 5 mål og lavede 7 assists i sin første sæson i den bedste række i Norge.

Jeg taler mere om spillere vi kan hente til vores akademi som fx vi gjorde med Roony der ikke spillede førsteholdsfodbold. Her kan vi godt konkurrere med de store klubber.

For at vi kan konkurrere skal vi hente talenterne før de bryder igennem i de bedste Nordiske rækker.

Men meget enig i at gå efter spillere som Diogo. Spillere der er gode nok til at spille på førsteholdet i Benfica men lider af at der er en spiller på positionen der er bedre.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af dickos
Så kom forlængelsen med Lund i hus også
Skrevet af DameNdoye2.0
Det er lækkert.
Skrevet af dickos
Hudløst ærligt og flot interview der er med Victor Fischer.

Skrevet af BlueAndWhite
Ja han er sgu en fed type. Håber man finder en plads i organisationen til ham. Kæmpe vinder type.
Skrevet af DameNdoye2.0
Hvorfor sparer vi så mange? Synes ellers det begyndte at se fornuftigt ud ift. de få skader osv.

Forhåbentlig bare for at beskytte dem.
Skrevet af Byens 12 mand
Ja, det flugter ikke så godt med Neestrups udtalelser om, at jo længere ind i pre-season vi kom, des mere vil en kommende start-11´er til Silkeborg kampen være at spore i de senere træningskampe
Skrevet af JuveFella
Eller også er det et udtryk for de der bliver sparet netop er en del af stærkeste og han mangler et par pladser og få svar på.

Grabara, Khocholova, Cornelius, Hakon og Diogo.
Skrevet af kasperiano
Sløj træningskamp mod Viking. Det eneste brugbare svar var, at Sahsah forhåbentlig aldrig skal være straffeskytte, selvom han bliver en stjerne til alt muligt andet.
Skrevet af DameNdoye2.0
Ja, det var ikke godt men kampen skulle have været lukket med de chancer og dominans vi havde.
Skrevet af Les Deux
Mod AIK vil jeg sgu se førsteholds fodbold. Må sgu ærligt erkende at jeg savner at se en "start 11´er" og ikke tredjevalg der skal holdes i gang/spilles ind, her 3 halvlege før det hele går i gang igen. Men Neestrup ved formentligt hvad han laver.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Paul Allen.
1. OK spil, OK kontrol. Beskæmmende hvor ineffektive man er. Havde man scoret på bare halvdelen af sine chancer idag, så havde man scoret 3-4 kasser.

2. Neestrup. Hvorfor bliver du ved med at spilde tiden på en marginal spiller som Marko Stamenic!? Knægten er væk til sommer.

3. Jamen Noah, Noah dog.. Prøver du og spille smart overfor dine holdkammerater, eller hvad har du gang i!? Du skal ikke sparke panenkaen fra en straffesparksplet der giver grumme minder om en Røde Stjerne kamp. Simpelthen for dumt. Tilbage på U19 holdet med dig for en tid igen.
Skrevet af DanishBhoy
Det er sgu da fedt at en 17 årig knægt går ind og laver det i en træningskamp, mere af det og gerne også hvis det er en officiel kamp
Lad de unge udvikle sig istedet for at være på nakken af dem og smide dem ned på U19 holdet
Man taber jo ikke til Viking pga at det men pga at man ikke får den lukket i alm spilletid.
Det kunne lige så godt være en senior spiller der havde sparket "korrekt" der havde brændt.
Fedt med ungt selvtillid og så sidder den der nok næste gang
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Paul Allen.
Hehe. Det var nu også mere ment med et glimt i øjet, selvfølgelig skal han ikke smides på U19 holdet🤣 Er vild med at vores drenge er så fulde af selvtillid - dog skal denne panenka bruges med omhu og helst ikke på sådan en straffeplet :)
Skrevet af peanuts(s)
en Panenka er en sag der ser godt flabet ud når det lykkes, og skytten ser noget så dum ud, når målmanden bliver stående og griber bolden ud.

Det er fint nok at prøve af i en træningskamp.
Skrevet af Paul Allen.
Det kilder de rette steder når det lykkes. Dog er det OK at bruge skallen lidt. Den straffeplet var ligeså elendig som den grusomme Røde Stjerne kamp. For alle os der selv har prøvet denne disciplin, så er det bestemt nemmere med et ordentligt underlag. Ved ikke lige hvad der gik igennem hovedet på knægten - det må være en kådhed. Pyt med det. Den sidder der næste gang ja ;)
Skrevet af Plankeværket
Stamenic spiller fordi han kommer til at få spilletid i superligaen.
Fuldstændig vanvittigt hvis vi ikke sikrer han er klar eller hvis vi bliver stædige og ikke vil bruge ham bare fordi han skifter.
Skrevet af BlueAndWhite
Vi har rigeligt med midtbane spillere til ikke at bruge Stamenic, han skal helt af holdet.
Skrevet af Torben Diegeldauer
Hellere stamenic på 6´eren end Falk. Har simpelthen ikke nerverne. Han taber jo flere bold end zeca og vinder lige præcis 0% af dem igen. Så vi igen i går...
annonce
0