Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Præcis. Bliver clem skadet bliver vi ikke mestre med Falk. Det pga den manglende 6’er at vi ikke solgte Stamenic.
Den der mavesurhed over at en spiller vil videre fra os forstår jeg ikke. Vi ville i hvert fald aldrig acceptere en spiller der opførte sig sådan.
Skrevet af elendil
Rasmus Falk laver ikke for mange farlige boldtab dybt i banen, fordi han spiller sekser. Han gør det fordi han er milevidt fra sit topniveau - og har været det længe - samtidig med han spiller som om han stadigvæk var der. Desværre.

Apropos Victor Fischer.
fck-medløber.
Skrevet af Bløde babser
Det ikke meget credit Falk får.
Efteråret var selvfølgelig ikke hans finest hours. Skader havde en stor del af skylden. Det kan betyde en del fremadrettet. Måske betyder det han er slidt og kurven kraftigt nedadgående. Måske betyder det han har en god opstart og er tilbage på højt niveau.
Jeg syntes det er underligt der i den grad er fældet dom over noget der kan svinge i begge retninger.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Skarpt og ubarmhjertigt - elendil.

Falk var heller ikke god i 2021
Skrevet af Imperator
For et år siden mente mange i tråden at Falk var vores bedste spiller.
Kan huske jeg satte spørgsmålstegn ved det.
https://bold.dk/snak/klubsnak/lucas-perez---thomas-delaney?side=5985&room_id=5&thread_id=151540#
Skrevet af Plankeværket
Det er meget godt rodet frem. Jeg kan i hvert fald se at min holdning til Falk har flyttet sig markant det sidste års tid.
Det handler måske også om, at Claesson har vist hvor meget fysik, bold og mål man kan få ud af en 8´er/10´er - også i superligaen.
Skrevet af Svoger
Offensivt kan Falk jo nogle ting, som ingen andre, eller i hvert fald ganske få andre, på holdet kan.
Defensivt har det bare ikke udviklet sig til den genistreg det kunne have været, havde man fået en eminent boldfordeler af en 6er ud af ham. Jeg er ganske tilfreds med at man prøvede, men man bør overordnet lukke den ide ned. Måske undtaget mod mindre, lavtstående hold, hvis andre skal spares.

Stamenic har vel i øvrigt opført sig pænt i sin tid i FCK. At han ser bedre personlige muligheder et andet sted kan jeg ikke være sur over. Så skulle vi selv have givet ham en længere kontrakt for år tilbage.
Er Clem klar spiller han jo nok, men skal han have et hvil, eller er ukampdygtig, er det om at have en erstatning klar. Og der er Stamenic, skønt vist ikke naturlig 6er, vel bedste bud på holdet. I hvert fald for de af os, som ikke mener, at Falk skal spille der.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nandeyanen
Falk var heller ikke god i 2021


Eller i 2020.

Vi skal tilbage til 19 sæsonen hvor han spillede 51 kampe. Siden da har han spillet lidt over 60% af alle kampe/minutter hver sæson.

Sagt det groft, så er han på tredje år i træk hvor han døjer med fysikken.

Spillet har været bygget op omkring Falk, han har haft en nøglerolle i FCK. Hver gang han røg ud med skade kom FCK i problemer. Det er tid til at bygge holdet op omkring spillere vi kan regne med kan spille en hel sæson.

Neestrup har lavet en central akse bestående af Clem, Lerager og Claesson der kan spille alle kampe.
Jeg tror ikke vi kommer til at se Falk med en nøglerolle mere.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af dickos
11 dage..

Hold kæft jeg glæder mig til at blive skuffet!
Skrevet af peanuts(s)
HA ja det kan hurtigt ende i et totalt antiklimaks, når vi er blevet kørt ud på røv og albuer i Silkeborg
Skrevet af dickos
Det er i hvert fald en træls kamp at starte med syntes jeg.

Men hey, kan vi ikke slå Silkeborg, så skal vi nok næppe gøre os forhåbninger om at hente FCN.
Skrevet af Mijreetep
Offensivt kan Falk jo nogle ting, som ingen andre, eller i hvert fald ganske få andre, på holdet kan.


Offensivt er der så til gengæld også en del han ikke kan. Han skyder stort set aldrig, scorer ingen mål og laver meget få assist. Det ser selvfølgelig godt ud at han vifter med hans arme i hans specielle løbestil og at han kan drible en mand eller 2, men sjldents fører det til noget. Jeg er super fan af Falk, men føler også at han måske skal videre i sit liv. Måske slutte i OB
Skrevet af Mijreetep
Vi skal tilbage til 19 sæsonen hvor han spillede 51 kampe. Siden da har han spillet lidt over 60% af alle kampe/minutter hver sæson.


Af ren nysgerrighed. Hvilken formation spillede vi med der? :)
Skrevet af Saviola7
Offensivt er der så til gengæld også en del han ikke kan. Han skyder stort set aldrig, scorer ingen mål og laver meget få assist


Til gengæld har han tit og ofte haft tredjesidste fod på en del ting.
Disse fremgår dog ikke i statistikker som så, så derfor ser det ikke så prangende ud.

Men Falk laver tit assist til assisten, så at sige, og det er jo MINDST lige så vigtigt som alt det andet.

Men jeg er grundlæggende helt enig i, at Falk er ved at dale i niveau - desværre.
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af Maddox
Har du et tal på, hvor ofte han leverer 3. assist, eller er det efterhånden bare blevet en udokumenteret fortælling?
Skrevet af Nandeyanen
@Mjresteep

Det tror jeg godt du ved :)

@Saviola7

Jeg kritiserer ikke Falk som spiller. Ja ja bevares han er i dalende niveau men han er stadig en top top spiller i Superligaen.

Min pointe med Rasmus Falk er som søjle. Ståle Solbakken brugte det udtryk en del og jeg kan godt lide det.

Ståle sagde at man skal se et hold som et korthus med søjler. Tager man søjlerne væk falder korthuset sammen. Det skete med nogle indkøb hvor han bla. nævnte Bjelland var købt ind som søjle.

Falk har netop været en søjle for FCK i mange år. Spillet har været bygget op omkring ham, han kunne skabe overtal med sine vendinger og var den bedste midtbanespiller i Superligaen. Vi var decideret afhængig af ham.

Og her er min holdning at man bliver nødt til at fjerne Falk som søjle da vi ikke skal have korthuset til at falde sammen hver gang han bliver skadet og det synes jeg allerede Nees har gjort.

Vi skal ikke være ligeså afhængige af Falk som vi tidligere har været når han i en årrække kun kan spille 60% af minutterne på en sæson.
___________________________

Nu leverede William Clem i høj høj høj klasse. Men overvej det lige. Hvis vi ikke havde det talent vi kunne hive op fra u19. Så havde korthuset faldet sammen og vi havde nok ikke været i top 6 nu.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af quazz
Jeg er faktisk overraskende fortrøstningsfuld omkring kampen mod Silkeborg. Jeg tror Silkeborg går en svær tid i møde efter et par flotte sæsoner, og det betyder ligeledes en sikker FCK sejr i første kamp.
Skrevet af MadsLeb
Nu leverede William Clem i høj høj høj klasse. Men overvej det lige. Hvis vi ikke havde det talent vi kunne hive op fra u19. Så havde korthuset faldet sammen og vi havde nok ikke været i top 6 nu.


Argh.. Nu spillede William Clem kun 203 minutter i Superligaen, fordelt ud på de sidste 3 kampe inden vinterpausen.. Så mere kredit skal han vidst heller ikke have for, at vi kom i top 6. Til sammenligning spillede f.eks. Stamenic 609 minutter og Isak 660 minutter.
-
Skrevet af MadsLeb
Vi skal generelt passe på, at "falde i svimer" over William Clem.

Han har set enormt stærk ud, uden tvivl. Men han har altså kun fået spilletid i 7 førsteholdskampe i den her sæson, fordelt på alle 3 turneringer.

Se Roony, som afsluttede efteråret sidste år stærkt med en 2-3 gode kampe - cut til et par måneder senere, hvor han faldt i niveau.

William Clem er stadig ung og meget urutineret ift. senior fodbold, og muligheden for at han rammer nogle kampe hvor han ikke spiller op til niveau er stor. Generelt skal vi passe på med at gøre ham til vores nye stjernespiller, alt alt for hurtigt - for han har som nævnt ikke spillet ret mange seniorkampe, og skal også have tid til at udvikle sig yderligere.

At hænge hele vores mesterskabshåb op på ham, ville være et uretfærdigt pres at ligge på ham.
-
Skrevet af Imperator
cut til et par måneder senere, hvor han faldt i niveau.


Måske en smule, men han blev også øjeblikkeligt vraget af Thorup, så det blev også fremstillet værre end det var.

Jeg tror stadig der er foregået noget magtkamp omkring den kontrakt, som er den egentlige grund til at Roony gik fra at spille hver kamp, til slet ikke at være en del af truppen i hele mesterskabsspillet. Det er ser mærkeligt ud udefra, især fordi Mukairu, Isak og hvem der ellers fik spilletid på HM ikke ligefrem imponerede.
annonce
0