Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MadsLeb
Måske en smule, men han blev også øjeblikkeligt vraget af Thorup, så det blev også fremstillet værre end det var.


Ikke enig - Roony havde flere kampe hvor han var helt usynlig, hvorefter han røg på bænken, og her havde yderligere nogle dårlige indhop.

Thorup var der ude i medierne at sige, at Roony fik en pause for at "passe på vores unge mennesker" fordi hypen og forventningerne til ham var enorme.

Clem er trods alt et par år ældre end Roony er - men det ændre ikke på, at han er relativt urutineret ift. senior fodbold. Man må alt andet lige forvente, at der vil være udfald. At Clem alene mand skulle være "nok" til at dække 6´er positionen, fordi han har haft et par gode seniorkampe køber jeg derfor heller ikke helt. Vi bliver nødt til at have en kompetent 6´er mere, som kan gå ind når Clem måske rammer en bølgedal.
-
Skrevet af peanuts(s)
I forhold til Clam så er vinduet jo lukket, så en kompetent ekstra mand på 6´ern er svær at få ind nu, og så må vi se tiden an, kommer Clem igennem foråret uden de helt store udfald, og med en fin lille udvikling på bagsmækken, så er jeg ikke sikker på at det er den position hvor vi nødvendigvis skal ud og smide en 25-40 millioner for en klassespiller.

Udvikler Clem sig som vi alle håber, så kan man fortsat også se på hvilket niveau Zeca kommer tilbage på, og er det et fornuftigt og acceptabelt niveau, og han fortsat er sulten og vil spille fodbold, så kunne det være en mulighed at tilbyde ham en forlængelse på 1 år.

Zeca kender klubben, spilleren og ligaen, så det er jo lidt plug and play, hvis ellers han har niveau.
Skrevet af Nandeyanen
Ja hvis Clem holder niveau som VK gjorde.

Så er det nok at hente en reserve.

Nået der er lidt spøjst. Silas Andersen er samme årgang som Clem. Han fik debut tidligere end Clem på u19. De var holdkammerater og Silas Andersen var spået til det helt store som 6´er.

Clem havde ikke sat sig på en position endnu og han spillede halvdelen af tiden CB og den anden halvdel af tiden som 6´er.

Silas Andersen blev solgt for 20m DKK til Inter Milan hvor han stadig spiller på deres akademi. Han ville ikke forlænge kontrakten så FCK var nødsaget til et salg.

Jeg synes det kunne være interessant at følge dem som en case study. Kan det bedst betale sig at skifte til en storklubs akademi eller gå efter Europæisk og Førsteholdsfodbold i FCK.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Imperator
Jeg synes det kunne være interessant at følge dem som en case study. Kan det bedst betale sig at skifte til en storklubs akademi eller gå efter Europæisk og Førsteholdsfodbold i FCK.


Ja, det er sindsygt interessant, og helt sikkert også noget de unge spillere holder øje med.
Økonomiskt har Andersen vel haft fat i det lange strå indtil Clems forlængelse, det vil sige ligegyldigt hvad fremtiden bringer, så tog han den sikre løsning på den korte bane.
Clems fremtidige succes synes dog meget mere i hans egne hænder end Andersens.
Andersen skal være heldig at få en god udlejning, eller en træner der ser noget i ham, ellers så risikerer han et langt træls forløb uden spilletid, hvorefter han skal ud og finde den klub han skal slå igennem i når han har udløb som 20 årig (juni 2024).

Clem skal bare holde snuden i sporet, så spiller han fast i en top 5 liga inden for de næste 3-5 år.

Man kunne håbe på det næsten poetiske udfald at Andersen vender hjem til FCK på en fri transfer, som erstatning for Clem når han ryger for et 3 cifret mio. beløb om 1½ års tid :)
Skrevet af peanuts(s)
Grundlæggende så fremstår Italien ikke som det optimale sted at tage hen for de unge talenter, hvis de skal starte på Primavera holdene, vejen til spilletid er lang, og det virker ikke til at de italienske hold er sådan voldsomt gode til at få trukket deres talenter fra U-hold op, og når det er sagt så er det kun en fornemmelse, for jeg følger ikke fodbold i Italien, og man kan sikkert finde historier der modbeviser min påstand
Skrevet af Nandeyanen
Tag Zidan Sertdemir. Regnet for en af Danmark største midtbanetalenter.

Stod til at få masser af spilletid på FC Nordsjællands førstehold. Skiftede til Bayer Leverkusen da han fyldte 16 år.

Nu har FC Nordsjælland lige købt ham tilbage i dette vindue. Han er 18 år uden erfaring på højt niveau.

Imellemtiden har Schjelderup med samme alder i præcis samme periode opnået hvad han kunne i Superligaen. Blev efterårets topscorer og fik et 105m DKK skifte til Benfica.

Zidan har brugt 2 år i Tyskland. Det er 2 år hvor han kunne have fået masser af erfaring i Superligaen.

Men hans familie er hans agent. Hans far har ikke noget job og satsede alt på at Zidan skulle blive professionel fodboldspiller. Hele familien flyttede til Tyskland, det er Zidans job at forsørge familien. Synes det er lidt syndt for ham. Han er blevet rådgivet til at vælge penge over god karriereplanlægning.

Han er blevet navngivet efter Zinedine Zidane og faren har brugt 18 år på at gøre sit barn til en professionel fodboldspiller. Det er sgu meget press at sætte på sit barn. Tror ikke det er sundt.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
Ja i modsætning til Roony :)
Skrevet af K.I.B 2.0
Tror sku ikke man satser på at Clem skal være med til at spille os i CL (forhåbentligt). Tror stadig man går efter at hente en stjerner 6er, til at dele spilletiden med Clem. Det gik man jo også tydeligt efter her i januarvinduet.
Skrevet af Nandeyanen
Tror stadig man går efter at hente en stjerner 6er, til at dele spilletiden med Clem.


Udover Delaney var det ikke stjerner vi var sat i forbindelse med.

En meget ung skadesplaget Normand ved navn Odin og en ung Rumæner ved navn Sut. Man er gået mere efter talent type end stjerne type.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Diogenes
Jeg synes det kunne være interessant at følge dem som en case study.


Spoergsmaalet er bare hvor meget man kan bruge konklusionen paa den sammenligning til hvis det ikke er repraesentative eksempler. Andreas Christensen og Pierre-Emil Hoejbjerg er eksempler man kan give den anden vej og saadan kan man duellere med eksempler frem og tilbage paa usystematisk vis.
Skrevet af Plankeværket
Falk vs Eriksen siger også pænt tydeligt man skal afsted.

Mon ikke der er en pointe i, at man skal til en klub hvor man udfordres, trives, trænes godt og har niveauet til at få spilletid? Og at der ikke er en eksakt formel for at ramme det?
Skrevet af Diogenes
Og at det som er det rigtige for en spiller er det forkerte for en anden.
Skrevet af Svoger
Det vil altid afhænge af niveau/talentet. Og være ganske svært, hvis ikke umuligt, at sammenligne på tværs.
Der render en fyr rundt i Italien med fortid i FCK, som vil være et ganske klart eksempel på, at man ikke skal blive i FCK.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
William Kvist <3

- fra dagens artikel på bold.dk.

"Var et svært sted
Kvist fortæller derudover, at klubben var en smule ‘bagud på point’ i den periode, og det er også vigtigt, at der bliver kigget nøgternt, nuanceret og langsigtet fra bestyrelsens side.

- Vi var et svært sted på det tidspunkt rent resultatmæssigt og spillemæssigt, og samtidig gjorde afskeden med Ståle det ikke nemmere, og jeg kunne putte med egen kommunikation og kaffekop ind i det også. Den var ikke ligefrem til ug. Meget af vores kommunikation gjorde det også sværere at kunne se på de resultater, der har været, i positivt lys.

- Når store personligheder forlader klubber, så tager det noget tid. Med alle de ændringer må vi trods alt være ret tilfredse med, at det gik så hurtigt med at genvinde mesterskabet og komme i Champions League.

- Stilkarakteren var måske ikke den smukkeste. Vi vil trods alt hellere være nummer ét i at vinde end på kommunikationen, men når det er sagt, skulle kommunikationen have være bedre, siger William Kvist til bold.dk."
Skrevet af Nandeyanen
Orri Oskarssson blev skiftet ind i anden halvleg i træningskampen mod Kolding og scorede kort efter.

Så er han igang :)
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DameNdoye2.0
Jeg tænker på Roerslev der ikke kunne bruges i Vendsyssel eller FCK men blev hentet til Brentford og vel har gjort det fornuftigt der. Forhåbentlig går det dog Orri endnu bedre
Skrevet af quazz
Nogle gange skal man også bare huske at det handler om mennesker, som alle trives forskelligt i forskellige miljøer. Et andet eksempel er Patrick Olsen, som allerede var ved at blive sluset ind på Brøndbys førstehold, han tager så til Inter og spiller 1 pokalkamp på 3 år. Jeg tænker ikke umiddelbart at det var den rigtige beslutning, jeg tror han havde haft et meget anderledes karriereforløb, hvis han var blevet i Brøndby.
Skrevet af Imperator
Så er det nu det nu der er træningskamp imod AIK.
https://www.fck.dk/nyhed/se-kampen-her-aik-fc-koebenhavn
Skrevet af BlueAndWhite
Det er jo ikke alle som har et mål om at ende i USA
Skrevet af Mijreetep
Kan se at Corner stod til at starte inde, men ikke er med. Så ikke starten, så blev han skadet igen igen under opvarmning?
annonce
0