Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jonson10
"Candlebox

Kloarken, hvad taler vi om og hvad betyder det?"

Det er lidt ligesom når Kilgar eksempelvis bruger ordene Beton-silo, Bundby og typisk også noget med nogle sigøjnere osv. Det kender du da godt, ikke?
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Slettet(451814222806)
Bundby har jeg ikke brugt. At firmafusionen ledes af sigøjnere, er jo så bare sådan det er. Og vestegnen er jo ren betonsiloer, så igen facts. I bruger jo selv ord som arken, siloen fuck isv. Skrid ud af vores tråd, sigøjner.
- Brøndby lod sig rive med i årene efter det seneste mesterskab. Klubben ville ud og købe sig til umiddelbar succes, siger Petersen.
Skrevet af Slettet(451814222806)
Dp.
- Brøndby lod sig rive med i årene efter det seneste mesterskab. Klubben ville ud og købe sig til umiddelbar succes, siger Petersen.
Skrevet af Jonson10
Hehe, nej det gør jeg ikke. Ej heller er jeg en sigøjner(hvorfor egentlig sigøjner?). Men jeg fik da et svar på et niveau, som var præcist som jeg havde forventet.

" Skrid ud af vores tråd, sigøjner."

Og det skulle komme fra dig? Du, som benytter hver en mulighed til at kaste omkring dig med sjove ord, i hver eneste artikel der omhandler Brøndby.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af bruger
Jonson10

Jeg forstår stadig ikke hvad kloarken er? Det er to ord som sammensat ikke betyder noget. Bundby kender jeg, men kan ikke se sammenligningen? Skal kloarken være negativt? Når man læser det så er det hverken eller. Måske for en analfabeter, som tror der menes kloakken, men så har det jo intet med Parken at gøre, hvorfor jeg synes det er lidt underligt fundet på.
Skrevet af Mr. Spock
København har vist flere sigøjnere end Brøndby kommune - lidt frækt bud fra hoften ud fra antallet af erhvervsdrivende romaer omkring metrostationerne. Jeg skal dog ikke udelukke at der er tale om pendlere med fast bopæl i Brøndbyskoven.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Slettet(451814222806)
@Jonson

Nu var det heller ikke dig personligt men I som en stor del.

Hvilke sjove ord? Hvis kan bruger fuck, arken, siloen, cafe latte/plastikfans mm, så må man forvente at få tilbage af samme slags. Danos (blandt mange) var mester i at være helt væk.

Skulle du være så heldig/uheldig at snakke fodbold med mig rl, ville du hurtigt finde ud at jeg nok ikke er så stor en troll ;-)- Brøndby lod sig rive med i årene efter det seneste mesterskab. Klubben ville ud og købe sig til umiddelbar succes, siger Petersen.
Skrevet af repos , moderator
http://www.sporten.dk/su…or-gummiben

Ikke opmuntrende læsning, men at fokusere på at holde nullet vil nu ikke være så dumt.
Alternativt vil det dog være dejligt, hvis vi snart kunne præstere at score kampens første mål. Vi har i de tre seneste kampe skulle jagte en scoring, og det er jo i den grad deja-vu til sidste sæson.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Sikker 3-0 sejr i aften over DKs tredje største sports brand.

Santin laver selvfølgelig hattrick ;)
Skrevet af repos , moderator
Chancerne er i hvert fald større for hattrick fra Santin end for fornuftige input fra dig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Kratos
Snap.

Forstår ikke du er så meget efter Santin. Selvom han har sprudlet mere er han stadig en af de bedste spillere i suppen.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Nej kratos..Han er dén bedste :)


Repos, det var meget grimt sagt. Dit indlæg er anmeldt.
Skrevet af Svoger
Hvis du vitterligt gerne vil have en bruger herinde FF24, så tror jeg umiddelbart du skal tænke dig rigtig godt om. Når man først en gang har fået et par dage til at tænke over tingene af en moderator herinde, plejer det at være en rigtig rigtig dårlig ide, at vende tilbage på samme måde.

Og gider du virkelig ikke være her, og deltage på ordentlig vis i hulen, så bør det være forholdsvis nemt at logge af, og undlade at logge ind igen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Sir , moderator
FrækFyr, det er ikke fornuftigt at fortsætter hvor du slap. Stram lidt op. Ingen er interesseret i dit Santin-korstog længere. Hvis du vil blive på bold.dk så lægger du stilen om og prøver at føre fornuftige debatter og ikke de der bevidste provokationer, som ikke tjener noget formål. Jeg er sikker på at der også er plads til dig.
Dette er en signatur.
Skrevet af FlotFyr-24Cm
@Sir

Så fordi jeg har en anden holdning end andre, så skal jeg tie herinde?

At jeg er efter Santin herinde, er et postulat, og der ingen (ej heller dig) der har et belæg for dette.

Jeg bliver ved med at forsvare Santin. Af to væsentlige grunde.
1. Han er en klasse spiller
2. Det er min pligt som fan

Hvis dette ikke er tilladt herinde, ja så må du jo slette mig.

Derudover er jeg træt af den måde Spock og Repos taler til mig på. Af denne grund har jeg anmeldt Repos´ overstående indlæg. Så vidt jeg ved, er det ikke tilladt at hakke på andre brugere.. Jeg går ud fra du passer dit job, og tager dig af dette.

Edit: Derudover hedder jeg FlotFyr, og ikke FrækFyr.
Skrevet af Mr. Spock
Det er din facon, ikke din mening. Din barnlighed er irriterende.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Hej Spock

Dit indlæg er anmeldt..

God dag
Skrevet af Sir , moderator
Nå du kan altså ikke finde ud af det. Det var trist. Det er præcis som Spock siger, det er din facon der er irriterende. Der er ikke grund til de der provokationer. Det gavner ikke debatten. Du få en allersidste chance. Læg din stil om eller find et andet sted. Du skal heller ikke anmelde mere. Det er ikke et diskusionsemne, så venligst bare ret dig efter hvad jeg lige har skrevet.. Pft.
Dette er en signatur.
Skrevet af Kratos
Ingen gider det overstadige sarkasme grænsende til det patetiske.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Plankeværket
Jeg er pænt spændt på i aften. Uafgjort og en nedtur der stopper bør være nok, og vi har præsteret spillemæssigt på et niveau som bør være nok.
Den er ikke sværere end at vores backs eller kanter skal have en ok dag, og at Cornelius skal isoleres med en modspiller ved indlæg.
Det bør lykkedes, skarphed, motivation og koncentration bør bare være der i dag. De fleste af dem kan huske hvordan det gik sidste år og de må da for helvede være sultne.

annonce
0