Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cityzens_66
@Knockout
Jeg er slet ikke sikker på at de €55mio er den fulde pris for Bernardo silva. Så længe det kun er på rygtebasis og der ikke er kommet et officielt bud fra Barcelona.
Så ville jeg nok tage de €55mio med et kæmpe gran salt.

Og en anden ting, så ved de fleste nok at DailyMail bliver kaldt noget andet hvis du bytter M ud F.
We're Man City, we'll fight 'til the end.
Skrevet af KnockOut
Jamen så find da gerne noget om de 23+ du omtaler..

I 2012 skete der en kæmpe omvæltning hos Cityzens Txiki, Ferran tog styringen med City kontoret og 23 andre tidligere Barca medarbejdere fulgte med.
I 2016 kom Joseph Guardiola. Resten af historien kender du jo.


Beklager det var 25 ikke 26, men point er de 15 der kom VAR med både txiki og pep ..
Og IDAG er mange af dem væk.

Så det var bare min point og spørgsmål var bare hvor det andet info var fra da jeg syndes det er meget spænderne.

ang de 85mil kan jeg ikke finde andre kilder end dig? med mindre det er fra Transfermarkt som "value" som er 80mil men det er jo ikke det samme som det er det der snakkes om.

Eller det er de links om at City skulle ahve sat en 80mil asking price ?


Manchester City have reportedly agreed a fee with Barcelona for the transfer of Bernardo Silva.

The 27-year-old, who has been linked with a move to the Catalan club all summer, was said to have been valued at around €80m (£67.5m), but the latest reports claim Barcelona have had a bid accepted for a lower fee.

As per Spanish journalist Gerard Romero, via City Xtra, the two clubs have now agreed on a price for the midfielder, believed to be around €50-€55m (£42m-£46.5m).
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Cityzens_66
@Knockout
Klokken 1.03 og jeg skal på arbejde i morgen.

Så godnat herfra Jylland.
We're Man City, we'll fight 'til the end.
Skrevet af KnockOut
Jo sørme den er også 01:23 her hvor jeg er i det "mørke" Nordjylland, og jeg skal ikke på arbejde har Corona så livet er bare .....
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Cityzens_66
@Knockout
God bedring herfra.
We're Man City, we'll fight 'til the end.
Skrevet af Cityzens_66
City Transfer Center.
Det har svirret med mange rygter, om Zinchenkos afløser ude på Left Fullback pladsen.
Man har snakket om Josha Esbrand, Nathan Ake, Borna Sosa og Sergio Gomez.

Det lader til, at City satser på Sergio Gomez fra Anderlect. Det pudsige er jo, at vores gamle City Kaptajn Vincent Kompagny var Anderlect træner i sidste sæson og er nu rykket til Burnley i den nye sæson.

Igen er det jo ikke fordi jeg har meget forstand på Anderlect eller belgisk fodbold. Det er nok nærmere belgisk øl og chokolade jeg gør mig mest i😄.

Spøg til side, jeg følger op på rygterne, når Manchester City officielt lander et konkret bud på Sergio Gomez.
https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/man-city-transfer-news-gomez-24717287
We're Man City, we'll fight 'til the end.
Skrevet af Cityzens_66
City Transfer Center
I sagaen omkring Bernardo Silva. Udtaler den sympatiske portugiser, at der er gensidig respekt og ærlighed imellem Cityzens og Bernardo Silva.

Og lidt kryptisk udtaler Bernardo Silva, at klubben ved, hvad han ønsker. Det har jo siden sommeren 2021 været en offentlig hemmelighed, at Silva ønsker at komme tættere på sin nærmeste familie og specielt hans far.
Derfor er det en gylden og enestående chance, for Bernardo Silva at skifte til FC Barcelona. Men der er mig bekendt ikke kommet et officielt bud fra Barca på Bernardo Silva?

Jeg må ærlig tilstå, at jeg både som fan og menneske efterhånden er ved at miste tålmodigheden. Vi er lidt derhenne, hvor det snart er enten er der en Deal eller No Deal med Bernardo Silva.

Konklusion Charity Kampen den 24.August i Barcelona må være absolut deadline for alle parter.
Det må uden tvivl have været en slem kattepine for Silva, som snart over seks uger ikke har vidst om han er købt eller solgt.
https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/man-city-bernardo-barcelona-transfer-24721103
We're Man City, we'll fight 'til the end.
Skrevet af JGGJ
@Cityzens
Jo, man synes jo godt nok at de trækker den lidt meget i langdrag. Og selvom jeg/vi nødigt ser ham forlade City, så er jeg efterhånden også derhenne, at han skal have lov at komme videre, når det nu er det han vil. Bolden ligger tilsyneladende hos Barca, hvor sendrægtigheden velsagtens skyldes at det kniber med at stille likviditeten på bordet, uanset hvad beløbet så ellers er.

Men det undrer mig måske lidt at det tilsyneladende absolut SKAL være Barcelona. Når nu de døjer så meget med at kunne beslutte sig/finde pengene, så er der jo immervæk mange andre gode fodboldklubber på den Iberiske Halvø, hvis det vitterligt primært handler om at komme tættere på familien?
Skrevet af Cityzens_66
@JGGJ
Bernardo Silva er kun 27 år og en af verdens bedste midtbanespiller. Han har jo nok i min optik ambitioner om, at spille med i Champions League og være med i mesterskabskampen i LaLiga?

Det handler jo nok også om at beholde startpladsen på det portugisiske landshold.
Igen på egen regning, så tror jeg også at Silvas nærmeste familie er nemmere, at lokke til Catalonien i et af de der spanske kæmpe CASA, som man ser i de kulørte blade og magasiner,
https://postimg.cc/HJBxhsW5

End det kolde og regnfulde Nordvest England?🤔
We're Man City, we'll fight 'til the end.
Skrevet af JGGJ
@Cityzens
Barcelona har da selvfølgelig en særlig status for mange spillere. Men der er trods alt også andre CL-aspiranter i både Spanien og Portugal. Anyways, han må jo selv vide hvad han vil. Hvordan shopping-mulighederne er i Manchester ved jeg ikke så meget om, jeg har vist kun shoppet i Man City-Fanbutikken. 😁 Maden er afgjort bedre på restauranterne i Barcelona end i Manchester - men øllene er nu bedre i sidstnævnte. Sådan er livet, der er altid pro et contra. 🍺
Skrevet af Cityzens_66
@JGGJ
Lad os da bare følge alle spekulationer til dørs, nu hvor vi alligevel har bevæget os ud ad den tangent😄.

Alle vores engelske fødte spillere, som måske ikke kan tåle varmen under de spanske himmelstrøg dag ud og dag ind. Eller heller ikke kan undvære de engelske pubber og deres britiske køkken. Lige fra Walker, Stones, Phillips, Foden og Grealish alle lutter engelske landsholdspillere trives eftersigende i bedste velgående i vores lille Nordengelske Provinsklub😄

Det største engelske talent Phil Foden har jo også forlænget med Cityzens frem til 2027 eller 2028. For Foden er det største jo nok, at vinde det engelske mesterskab, som City jo har gjort fire gange, de sidste fem år🏆. Mon ikke også at det gælder for vores andre dygtige engelske landsholdsspillere!🤔
We're Man City, we'll fight 'til the end.
Skrevet af JGGJ
@Cityzens
Der er da undtagelser, men historisk set har de bedste engelske fodboldspillere jo altid foretrukket PL. Vi er dog aktuelt meget glade for Abraham og Smalling i AS Roma. Men i de fleste engelske fodbolddrengedrømme fylder såvel PL-kampene som det engelske mesterskab, samt FA-cupfinalen på Wembley, nok mest. Og som situationen er, er Man City jo ikke det værste sted at indfrie sådanne drømme i øjeblikket. Hvis man ellers har evnen og teknikken til det. For nogle, som Kalvin Phillips, tæller det måske også at City lidt er at regne som "neutral grund" i forhold til de gamle storklubbers rivalisering. Også selvom den udbredte anti-pati imod klubben i nyere tid måske også afskrækker andre.

Med hensyn til Spanien/Italien vs. England, så skal den kulinariske værdi af en god gang fish´n´chips da heller ikke undervurderes, det kan være ganske udmærket. Og endelig har vi jo billedbeviser på, at f.eks. Grealish havde det svært med middelhavsklimaet på Ibiza... ;D
Skrevet af Cityzens_66
@JGGJ
Jeg tror at du er ved at fange min beskedne og ydmyge beskrivelse af Manchester City.

Der er jo som sådan ikke noget ondt blod eller had mellem os og Manchester United eller for den sags skyld giganterne fra Nordøst.

Vi bliver jo hverken regnet for at være en storklub eller en hæderkronet traditionsklub. Og hvis vi endelig sige noget andet, så kommer den samme smøre om at vi mangler at vinde Champions League. Historisk set har både United og giganterne fra Nordøst vundet flere titler og trofæer end Manchester City
Så derfor er vi bare den Lille Provinsklub fra Nordengland🤔

At vi så stadig kan tiltrække klassespillere både engelske og udenlandske, samt at vi har den højeste operative omsætning for fodboldklubber i Europa jævnfør Deloitte. Er jo en hel anden snak😄
We're Man City, we'll fight 'til the end.
Skrevet af JGGJ
@Cityzens
Ha-ha, jo, men vi lever med det. Som en reklamesang for et teleselskab lød for et par år siden: "Det er stort at være lille!"😄

Cheers (i dag i en kombi af australsk rødvin og fynsk øl - i hvert sit glas, altså). 🍺🍷
Skrevet af Cityzens_66
@JGGJ
Lige en anden ting. At være en storklub og hæderskronet traditionsklub fordrer ligesom også, at der tilskrives nye kapitler med engelske mesterskaber og genvundne Champions League trofæer.

Ellers begynder prædikatet storklub og traditionsklub at blegne og klinge hult med tiden.
Så er vi derhenne ved historien om.
Kan du huske dengang tilbage til Ruder Knægts tid, hvor vi var store og mægtige også videre.... Når den samme tyndslidte historie bliver bragt til torvs igen og igen og igen.
Så ved jeg ikke lige hvor meget storklub og traditionsklub, der er over den fortælling mere.

Jeg smækker lige Skålesangen på og udråber et langt Skål for Manchester City.
SKÅL i Ale Nr.16🍻
https://m.youtube.com/watch?v=EQfomZMjD9o
We're Man City, we'll fight 'til the end.
Skrevet af Davies1
Hvem er giganterne du nævner fra nordøst ? Er det Newcastle eller Sunderland 🤔 og hvorfor kalder du dem giganter, er det fordi de har en større fanskare ? Eller fordi de har vundet flere trofæer inden city Kom på udenlandske hænder ?
Skrevet af NickRomano
Efter at have fulgt Bernardo Silva-transferen hele sommeren, er det også mit klare indtryk, at der er konsensus mellem klubberne omkring en pris på ca. 85 mill. euro.

Ikke, at det er en decideret vennepris, men dog en pris, hvor sælger ikke prøver at presse prisen op, og køber samme ned - prisen er udtryk for en fair overenskomst mellem 2 klubber, som respekterer hinanden meget.

Og nej, Bernardo Silva kan kun skifte til Barca eller Madrid, da ingen andre klubber på Den Iberiske Halvø vil kunne betale blot i nærheden af, hvad spilleren er værd, og Silvas kvalifikationer skal naturligvis også matche hans klubadresse. Tidligere på sommeren var det fremme, at Man. City af samme grund også havde forhørt sig hos Madrid om, hvorvidt de kunne have interesse i Silva, hvilket madrilenerne ikke rigtigt havde. Ellers var han nok også allerede handlet nu.

Og JGGJ, Barcas udfordring er ikke likvider - man har trods alt solgt aktiver for 5 - 7 milliarder kr. over de seneste uger, men at den samlede lønsum ikke må overskride et vist beløb.

I øvrigt forstår jeg ikke, at I er så utålmodige; der er masser af tid til det hele, og uret begynder da først at tikke for alvor om en 10-dages-tid.

Derudover meldes Man. City i gang med Raphael Guerreiro fra Dortmund til venstrebacken.

PS : Se i øvrigt blot bort fra mit indlæg, hvis I allerede er fulde og på skateboard.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Cityzens_66
@Davies1
Det er hverken Newcastle eller Sunderland, som jeg hentyder til.
Iøvrigt ville jeg skrive både Newcastle og Sunderland, hvis City møder begge hold i Cups eller Premier League.

Kære Davies1 du må igang med det engelske landkort også finde ud af, hvilken Nordøst storklub, som har vundet flest titler på engelsk jord
Mere kan og vil jeg ikke bidrage med.
Da det her en Manchester City tråd.
We're Man City, we'll fight 'til the end.
Skrevet af D.B.R. ©
Geografi er en svær en 🙂

Men de største klubber i nordøst England er Sunderland og Newcastle.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Cityzens_66
@NickRomano
Prøv lige at læse alle de artikler og links som jeg har postet om Bernardo Silva den seneste uges tid.
Hverken Silva, Pep, Cityzens eller hovedkontoret har været glade for, at det er trukken så meget i langdrag.

Det er jo ikke kun Bernardo Silva, der ikke ved om han er købt eller solgt? Det samme gælder Pep, Spillertruppen og for den sags skyld Lucas Paqueta med mere.

Konklusion den 24.August eller inden må Barca og Laporta melde meget klart og tydeligt ud, om Silva er Barca Spiller eller ej...
We're Man City, we'll fight 'til the end.
annonce
0