Du svarer på indlægget:
I forgårs granskede et eller andet medie (jeg mener det var BBC) de udkomne regnskabstal. Og deri fremgik det, at United havde en trnsferpulje på ca. £25 mio. pr. år. Og selvom vi fik en del ind på CR handlen, var de nu ikke med i de frigivne regnskabstal fra Red Football Ltd.
Det fremgik også, at med indtægterne fra Foster salget, var udgiften for i år på £26,5 mio. (da købene sidste år oversteg de £25m, og de to unge vi har hentet koster i omegnen af 17m). Derfor ser det altså ikke ud til, at vi har flere penge at gøre godt med i dette vindue. Så vores største håb til en offensiv midt, må være Cole, da han er gratis, og derfor en mulighed, skulle regnskabsteorierne passe.

Gourcuff har da gjort det godt i en mellemgod klub, men floppede fælt i AC Milan. Prisen for ham vil også være alt for høj, da han er meget værdsat i Bordeaux. Milner har gjort det godt for Villa, en mellemklub. Men da han skulle vise hvad han kunne mod Mexico for England gjorde han mildest talt en ringe figur.
Jeg er langt fra sikker på, at han er manden der skal være Scholes´ arvtager. I øvrigt er han vel mere utility-spiller eller central midt, end decideret offensiv midt.
Sneijder får vi ikke i dette vindue. Så skulle vi have været hurtige sidste år, men dengang troede Fergie vel mere på Anderson, end han gør nu. Vi kan dog stadig håbe på, at han laver en Nani (altså den positive slags, som vi så i hans modning i år).
Skal vi have en ny midtbanespiller, tror jeg mest på, at det bliver Cole, selvom forlydener går på, at han er tæt på Arsenal.
0