Du svarer på indlægget:
@Nepech:
"Man City er da mindst lige så hadet som Man Utd. De fleste klub fans føler vel at de har stjålet [indsæt drømmespiller] som man håbede var på ens eget hold. "

- Der var en statistik i sommers der påpegede, at Chalsea var langt efter på had skalaen. Sandsynligvis fordi misundelsesfaktoren i fodbold er ret stor. Jeg mener Chelsea lå på 16% mens United lå på over 50% af de adspurgte fodboldfans.

@a j o o b a:
"Min største frygt er at City ingen "modstand" får. At de andre hold simpelthen ikke kan røre dem. De har smidt et enkelt point hvor de var pisse uheldige mod Fulham. Ser jeg Arsenal eller Liverpool slå dem? Umiddelbart nej. Chelsea kan drille men der skal mere end et hold til at drille City"

- City har dog vaklet en del i CL. Og jeg mindes, at Chelsea havde en lignende god start på sidste sæson, hvor de så på et tidspunkt i løbet af efteråret faldt sammen. Det er på ingen måde afgjort, og dagens resultat burde nærmere have endt 3-1 i stedet for 6-1, hvis ikke spillerne var faldet helt sammen til sidst.
0