Du svarer på indlægget:
Det er selvfølgelig et uacceptabelt nederlag. Ingen tvivl om det. Jeg kan ikke erindre, hvordan vi som hold er faldet sammen på den måde, som vi gjorde i dag. Når det er sagt, måtte ballonen jo briste på et tidspunkt. Vi har hentet syv point mod Chelsea, Liverpool og Norwich uden at imponere, og det må nødvendigvis have en pris, når man inden for relativt kort tid ikke alene vil lægge spillestilen om, men samtidig gøre det med nye spillere på toneangivende pladser. Welbeck, De Gea, Smalling, Jones og Young bliver store aktiver for denne klub, og det er uundgåeligt, at der vil være være dage som disse i bestræbelserne på at spille dem ind.

Shitty ser uhyggelige ud. Mest fordi at Silva er faldet ind på holdet. Han er den store forskel i forhold til sidste år, hvor en idéforladt offensiv aldrig rigtig formåede at lukrere på den bomstærke defensiv. Samtidig har Milner også fundet rytmen. Om det er Balotelli, Aguero, Dzeko eller Tevez, der har sidste fod på, kan komme ud på ét. Selvfølgelig kommer de til at sætte point til. I takt med at respekten vokser for deres meritter, vil modstanderne tage deres forbehold, og her tror jeg stadigvæk, at Mancini vil komme til kort med sin indgroede, italienske angst for at dominere en fodboldkamp.

Vi har nu mødt sidste års 2-6. pladser i i tabellen på hjemmebane og overordnet er pointhøsten tilfredsstillende. Den store udfordring bliver de næste mange udekampe, hvor nervøsiteten vil lure under overfladen fra første og helt frem til sidste fløjt. Jeg er enig i, at Evra måske kunne trænge til en pause, og hvad angår Evans, så er han definitivt færdig nu. Daniel Taylor siger det egentlig meget godt:

This is the thing about Jonny Evans: he always has a mistake in him.
0