Du svarer på indlægget:
"Fynbo - jeg er som vanligt enig med dig. Jeg tror dog ikke, du skal være så bekymret for den gruppering, der stædigt holder fast i, at United blev nr to. De fleste af dem, vil - uanset hvor ækelt, rædsomt og hovedløst Uniteds spil er - ikke blive skuffet og frustreret. Måske de bare evner at se bort fra det? Måske de ikke bekymrer sig om historien, æstetik og den ellers så fantastiske følelse man i sin kunne have, når United gik på banen. Den der følelse af: Her kommer de røde djævle, der spiller deres eget spil, ikke er bange for nogen (heller ikke Sevilla), og som blæser til aggressivt og opportunistisk angreb så snart dommerens fløjte lyder."

Hvem er egentlig i den gruppering? Jeg tror virkelig du skal prøve at ændre din verdensopfattelse en smule. Det ses også tydeligt i politik-tråden. Du har et ekstremt behov for at skabe grupper, et generelt kendetegn hos dem med facistoide tendenser, hvor det handler om at skabe en inde- og en udegruppe. Derfor finder du små forskelle og blæser dem op til at udgøre noget stort, så du kan skabe grupper der kan være i konflikt med hinanden og knytte stærkere bånd til din egen gruppe.

Det mest ekstreme synspunkt du kan finde i modsætning til dig der mener alt er lort, er dem der mener, at der har været tale om fremskridt under Mourinho, men at som sæsonen skred frem blev det tydeligt at disse fremskridt på ingen måde er nok, og stort set alle er skuffede og frustrerede over afslutningen på sæsonen. Prøv at lade være med at stigmatisere folk der er uenig med dig og bygge stråmænd, men i stedet passe dine egne synspunkter. Det bliver debatten meget bedre af.
0