Du svarer på indlægget:
trannel

Egentlig er dit angreb ikke værdigt et svar.
"Det ses også tydeligt i politik-tråden. Du har et ekstremt behov for at skabe grupper, et generelt kendetegn hos dem med facistoide tendenser, hvor det handler om at skabe en inde- og en udegruppe"

Finder det dog hysterisk morsomt, at du anklager mig for at have fascistoide tendenser og derefter leverer beviset, ved at hævde en aldeles hjemmestrikket psycho-analyse.
Som intet hold har i virkeligheden, vel at mærke.
Du bygger det velsagtens på mit personlige spørgsmål til Pink. Og ja, den analyse er ikke nogens tid værd. Bedre held næste gang, du dykker ind psycho-analysens verden.

At du synes forskellene er små, det skal du være velkommen til, men det må stå for egen regning.

Og så må jeg nok også korrigere din verdensopfattelse en smule. Fascistoide tendenser! Hmmm!
Mig bekendt er fascismen den eneste "rene" opfattelse og alt andet er landsforræderi. Hvad nok passer mere på dit eget behov for at ensrette debat og holdninger og hvor kritik hører til i kategorien for "umanchester united´sk" virksomhed.
Almindeligvis siges det at når man peger en finger af andre, så er der fire der peger mod én selv. Måske du skulle have det in mente.

Slutteligt spørger du: Hvem er i den gruppe?
Til det kun et svar. Jeg tilhører kun én gruppe. Manchester United fans.
Derudover betragter jeg mig selv som en fri fugl, der mener og siger hvad jeg gør.
Har du behov for at gruppere mig med nogen, ja så er vi nok tilbage i det med det fascistoide.
Herudover vrimler det efterhånden med folk, der ikke synes om tingenes tilstand. Tænker mange af dem helst vil være din ensretning og dine perfide forsøg på psycho-analyse foruden

Med andre ord. Bedre held næste gang
0