Du svarer på indlægget:
Jeg ville altid vælge pålidelighed hos en målmand, men det er jo ikke så sort-hvidt. Vi har debatteret det en del gange herinde, hvor vi nævnte Schmeichel som eksempel på en målmand, der har udstråling, personlighed, aggressivitet, kommunikation - og pålidelighed - som de helt store forcer. Jeg ville meget hellere have ham end De Geas mirakelredninger, fordi jeg tror, at sådan en ledertype ville kunne gøre forsvaret bedre. Om Henderson har en samlet pakke, der er bedre end De Gea ved jeg ikke, men hans udtryk er langt bedre.
Nogle gange tænker jeg, at De Gea kryber tilbage i målet, fylder for lidt og stoler meget på sine fantastiske reflekser, hvor en mere aggresiv målmand ville "angribe" situationerne mere og ikke være nødt til at hive mirakelredningen frem (fx fordi de kommer tættere på skytten og dermed fylder mere i målet).Jeg ved ikke så meget om målmandsteknik, så muligvis tager jeg fejl.

Sandsynligvis står De Gea ret godt til træning, når de fx spiller intervalspil. Men målmandsspil i kampe handler om positionering, attitude, styring af forsvaret og det mentale overtag man kan få, når en keeper xnfx pludseligt vader ud i feltet og griber bolden, hvorefter han sætter en kontra i gang. Han er heller ikke specielt god med fødderne, hvilket er blevet en vigtig del af spillet.
Jeg har aldrig været vild med De Gea som type, men i et par år diskede han trods alt op med så mange store redninger, at det var svært at skifte ham ud.
Jeg synes, at man skal have nosser til at skifte ham ud nu, hvis de tør stole på Henderson og Romero, og hvis de vel at mærke kan få nogle penge for ham.
0