Du svarer på indlægget:
@Mugge,

"Du forstærker da ikke start 11eren ved at købe folk til bænken. "

Jeg prøver lige igen. Hvornår har jeg sagt vi forstærker start 11´eren ved køb af Grealish? Jeg har sagt at man også forstærker holdet ved at signe spillere, som er bedre end dem vi roterer rundt med nu. Det er Lingard, Andreas, Mata og James. Er Grealish ikke en forstærkning ud fra ovennævnte spillere? Der kommer en masse rotation gennem en sæson med international turnering, hjemlige cups og den hjemlige liga, så der kan Grealish snildt få massere af spilletid. I og med han har et højere niveau end ovennævnte, så vil han da alt andet lige være med til at forbedre truppen og han er altså bedre på diverse pladser end dem vi roterer med nu, så i min optik er han en forstærkning. Og har du ikke selv lige sagt, at en Brandon Williams i hopla gjorde Shaw væsentlig bedre, fordi han kunne fornemme Williams, når han kiggede sig selv over skulderen? Ergo kan spillerne i vores start 11´er altså godt forstærkes af spillere, som ikke nødvendigvis banker på en plads i startopstillingen lige med det samme.

"Derfor skal vi da købe til start 11eren vi har købt rigeligt til bænken de sidste mange år, det virker ikke skide godt"

"Jeg tror der kommer til at ske gode ting og jeg er ret sikker på vi kigger på en midtbanemand (Grealish) og en angriber (Sancho) Køber vi de 2 vil jeg være meget meget tilfreds med vinduet og sige at vi nærmer os at være titelbejlere.
"

Jeg prøver at forstå det du skriver her. Du skriver, vi ikke skal købe spillere til bænken, fordi det ikke virker godt for os og det ikke forstærker start 11´eren, men alligevel synes du Grealish er et godt køb omend han ikke er tiltænkt en plads i start 11´eren? Dine argumentationer er meget selvmodsigende - men nok om det.

Jeg håber at Grealish bliver signet - specielt hvis Villa rykker ned, så tror jeg han kan erhverves til en billig penge og så er der nok stadig plads i budgettet til vi samtidig kan hente Sancho, hvis vi kan få dem lidt ned i pris. Jeg er også tilfreds med et vindue der indbringer Grealish og Sancho, men jeg synes det er værd at overveje om hele transferbudgettet udelukkende skal bruges på Sancho. Jeg synes også godt vi kunne bruge en ny midterforsvar, men om det er mig og min tankegang der er på månen, skal jeg ikke afgøre.0