Du svarer på indlægget:
Jeg er aldrig bange for at gå den farlige vej. Jeg har stor psykologisk indsigt, og ved godt hvornår, og hvorfor folk tyr til julelege, når de har tabt ansigt, og ikke mindst debatten. Det lader til at pisse folk af at de ikke kan pille mig ned på reel vis.

Min selvhävdelse kommer kun til syne fordi folk pröver at knägte mig, istedet for mine argumenter. Men nej, jeg har det ikke godt med janteloven. Det er jo kun for folk, som ikke vil have deres mangler udpenslet, og derved bliver forarget. Måske skulle du söge indad, hr. Konge för du peger fingre.

Meget af det jeg siger er med et glimt i öjet, men det falder oftest til jorden fordi folk er nogle forsmåede selvfede sataner med lavt selvvärd bag en falsk facade. Folk har det så svärt ved en som tör står ved sine meninger. Og igen bliver deres egne mangler udpenslet for dem, men välger at angribe istedet for at söge indad.

Hvis jeg fordrejer virkeligheden så må det väre nemt at påpege. Endnu er det ikke sket med påvisning og forklaring, blot postulat, som du så fremragende producerer her. Jeg synes ellers jeg er det gode eksempels magt. Hvis jeg er selvmodsigende, så er det ligeledes enkelt at påpege hvornår - og det er endnu heller ikke sket. Derved bliver atter engang tomme ord fra tabere.

PS jeg har masser af selvironi - isär hvis du får det bedre af den årsag.
0