Du svarer på indlægget:
Sjovt nok blev Cleverley rost jævnligt. Dine beskrivelser af Cleverley hænger ikke helt sammen med at du har læst meget om ham. Alternativt har du læst noget af folk, der ikke har brugt tid på at sætte sig ind i hans præstationer. Du vidste end ikke, at han var udlejet til et andet PL-hold.

Så nej, det var på ingen måde kvalificeret, da du kom frem til at han nok ikke havde hvad der skulle til.

Og din brug er statistik, er vist det man i bedste fald kan kategorisere som statistisk voldtægt.

"Jeg ved ikke om bebe-gætterierne er mere kvalificerede end snakken om klubbens økonomiske situation. Men de har da relevans for snakken. Har man råd til at betale 70 mio. for en ubeset spiller, bør man vel også have råd til 200 for en god kendt spiller "

I så fald er det noget fjollet at lukke diskussionen omkring klubbens økonomiske situation med at i ikke har tilstrækkeligt indblik, mens du fastholder validiteten af dit Bebe-gæt.

"Derudover vil Cleverley skulle kæmpe for at få plads på et hold der i forvejen har 4 wingere (altså ud over Welbeck). "

Cleverley har indtil nu vist langt mere end Bebe og Obertan, hvilket betyder, at der er Nani, en skadet Valencia, en aldrende Giggs og Park tilbage. Vejen til spilletid er ikke ligefrem voldsomt lang. Dertil kommer, at Welbeck lige så vel kan blive betragtet som en løsning i angrebet, og at Cleverley også kan begå sig centralt, hvor der i disse tid fra flere fans, sukkes efter mere kvalitet.
0