Du svarer på indlægget:
Bosse, jeg meldte mig faktisk ind i sidste år og meldte mig så ud igen. Pakkeløsningen var for dyr, og deres arrangementer før og efter kampene tiltalte mig ikke. Desuden er det et ganske forfærdeligt medlemsblad, som man hver måned kommer til at sidde at læse i. Skulle man holde dem op imod deres egne forudsigelser, så skulle Eikrem, Diouf og De Laet være etablerede profiler på nuværende tidspunkt. Jeg har faktisk smuglæst i min lillebrors GunAction, og jeg synes faktisk, at det er et markant bedre blad, om end redaktionen synes at have den holdning, at Wénger er ufejlbarlig. Til gengæld har man jævnligt et par spændende artikler om hans taktiske overvejelser og spilfilosofi. I det seneste nummer var der en ganske fortrinlig artikel om jeres presspil - eneste minus ved den var, at jeres presspil jo ikke rigtig har fungeret, hvilket man glemte at nævne....

Jeg har et par kontakter, der godt kan skaffe billeterne, så det er mere et spørgsmål om at vælge de kampe, man gerne vil se.

Jeg kunne godt tænke mig en tur til et eller andet stadium, der kunne være sjovt at komme til. Her tænker jeg ikke nødvendigvis i kampe mod de store klubber, men snarere steder, hvor der er en speciel stemning, og hvor byen i sig selv er værd at opholde sig i et par dage. Jeg har eksempelvis aldrig rigtig opholdt mig i de mere sydlige egne af England.
0