Du svarer på indlægget:
"Halmstrå opfundet til lejligheden skal forstås som, at du og muligvis andre skaber en illusion om, at vi er på vej i den rigtige retning, så I ikke går i panik som mange af os andre der godt kan se, at Titanic/Manchester United er godt på vej til at sejle ind i isbjerget, hvis ikke der snart gøres noget.

Placeringen i tabellen er det bedste pejlemærke ift. en vurdering af, om det går fremad eller ej, og vi ligger måske et par placeringer bedre nu, end vi gjorde på samme tidspunkt under Moyes i 2014, men vi har samtidig 3 point færre. Så kan vi være positiv over, at vi i Shaw, Martial og Memphis potentielt har tre fremtidige stjerner, men det er også det eneste der er at være positiv over p.t., medmindre man altså skaber illusioner om processer og hvad ved jeg."


Ferguson41, Jeg skaber ikke en illusion om at vi er på vej i den rigtige retning. Jeg forstår udemærket, at situationen vi befinder os i er alvorlig. Jeg skaber heller ikke en illusion om processer. Jeg mener rent faktisk, at vi befinder os i en process, som startede med ansættelsen af Van Gaal. Det er ikke noget jeg har fundet på til lejligheden, det har jeg ment lige fra starten. Det mener jeg f.eks også at alle køb og salg under Van Gaal understøtter. Hvis han kun var ansat til at skabe resultater, tror du så ikke han havde købt og solgt anderledes? (ungdom/erfaring osv).

Placeringen i tabellen KAN være et pejlemærke ift en vurdering om det går fremad eller ej, ja, Men den siger jo ikke alt om hvordan spillet er og hvordan skadessituationen ser ud osv. Vi førte f.eks ligaen tilbage i oktober måned, men der var spillet jo heller ikke super.

Hvor meget der er at være positiv over, er vel op til den enkelte at vurdere. Jeg mener ikke det eneste er Shaw,Martial og Memphis, men pyt.0