Du svarer på indlægget:
Okay, jeg prøver lige at tage det fra en ende af.

Jeg er helt enig i, at prisen er grotesk. Jeg bryder mig heller ikke om, at Morata skal koste så mange penge og Real Madrid er - som jeg også har nævnt for et par indlæg siden - ved at flå os.

Jeg er meget imod at vælge en træner, der ikke har vundet noget, når vi kan vælge en træner, der har vundet alle de steder, han har været. Kunne vi hente en bedre angriber end Morata, der har spillet fast for de helt store klubber, ville jeg selvsagt også foretrække dette, men det mener jeg bare ikke er muligt. Ikke når det skal være en angriber med de krav, som vi ved Mourinho har. Om man har bombet kasser ind for Torino i Serie A, eller om man er en succesfuld reserve for Real Madrid/Juventus kan jeg ikke se skulle gøre den helt store forskel.

Hvorfor - han spiller da som forreste angriber i Lyon. Umiddelbart ser jeg ham som samme type som Morata - bare billigere og bedre og mere "proven".
Fordi Mourinho altid spiller med en stor, stærk centerforward, der kan holde fast i bolden, når han får en tung forsvarsspiller i ryggen. Drogba i Chelsea, Milito i Inter, Benzema i Real Madrid, Costa i Chelsea, Ibrahimovic i sidste sæson. Om man kan lide det eller ej, så er det altså en angriber i den kategori, som Mourinho vil have, og det er Lacazette ikke. Når det så er sagt, så er Morata vel en af de mere dynamiske angribere på markedet, når de nu samtidig skal leve op til Mourinhos fysiske krav.

Det du kalder mine "antagelser" og "gætterier" er jo selvfølgelig støttet op på de rapporter, som troværdige journalister har offentliggjort og som jeg i stor stil har linket til her i tråden. Selvfølgelig er Lukaku ikke bekræftet i Chelsea, men du må da være blandt de eneste på dette forum, der ikke er overbevist om, at det er dér, han er på vej hen.

Vi vinder ikke et mesterskab, hvis vi spiller med 1 angriber, og Morata er førstevalg.

Måske ikke, men vi har bedre chancer end med Rashford på toppen. Hans kamp for England forleden mod Skotland er et meget godt eksempel på, hvor lavt hans bundniveau er. Han mistede bolden helt ufatteligt mange gange - primært pga. en elendig førsteberøring. Hvis Rashford er førstevalg næste år, så får vi mere end almindeligt svært ved at holde fast i en 6. plads.

Sanchez var en fin spiller under EM, og for Benfica - men hvor skulle han spille i United?
Er han ikke for dyr at købe til at indgå i rotation med Pogba og Herrera?

Jeg tænkte netop i rotation med Pogba og Herrera. De tyske meldinger lyder på, at Bayern vil være tilfreds med at gå i 0 på ham, dvs. €35 mio. Det er vel svært at tænke sig, at en Golden Boy vinder bliver billigere end dét i 2017. Snakker vi 50-60 mio., så synes jeg heller ikke vi skal røre ham.

Jeg vil også meget gerne have Fabinho, og jeg ser i højere grad Sanches som en 8´er. Spiller vi 4-3-3 vil der være 2 pladser, som han kan agere back-up til. Bredden er ikke for god på vores centrale midtbane, og der kunne vi godt bruge både en 6´er og en 8´er i mine øjne, dvs. både Fabinho og Sanches.
0