Du svarer på indlægget:
Det du kalder mine "antagelser" og "gætterier" er jo selvfølgelig støttet op på de rapporter, som troværdige journalister har offentliggjort og som jeg i stor stil har linket til her i tråden. Selvfølgelig er Lukaku ikke bekræftet i Chelsea, men du må da være blandt de eneste på dette forum, der ikke er overbevist om, at det er dér, han er på vej hen.

Jeg har allerede givet dig et glimrende eksempel på, at det kan gå hurtigt en anden vej, end den man tror. Moura havde også næsten skrevet under med United.
Det er utopi, at tro, at når medierne gætter på et eller andet, bliver det til virkelighed.
For 2 år siden var der heller ikke nogen chance i helvede for at Shaw skulle ende i United - han var jo Chelsea fan, så dér måtte han da ende.

Hvis United giver Everton et bud, som Chelsea ikke kan matche, lader Everton da ikke spilleren bestemme. Det var lidt det samme med Hazard.

Måske ikke, men vi har bedre chancer end med Rashford på toppen.

Jeg mener ikke, at Rashford skal være eneangriber i næste sæson - det tror jeg ikke han kan klare. Men jeg mener faktisk ikke chancerne er væsentligt bedre med Morata i truppen.
Martial og Rashford i et tomandsangreb kunne være sjovt at se, hvis ikke der bliver hentet en angriber der kan score 20+ i ligaen.

Jeg vil også meget gerne have Fabinho, og jeg ser i højere grad Sanches som en 8´er. Spiller vi 4-3-3 vil der være 2 pladser, som han kan agere back-up til. Bredden er ikke for god på vores centrale midtbane, og der kunne vi godt bruge både en 6´er og en 8´er i mine øjne, dvs. både Fabinho og Sanches.

Jeg mener bare først man skal prøve at købe Sanches, når man har sikret sig de spillere der skal hentes. Jeg håber dog mere på Bakayoko, end Fabinho - men begge vil være fine spillere til den defensive midt.
0