Du svarer på indlægget:
Først og fremmest så er det værd at sondre mellem BS-journalistik, og så de troværdige journalister. BS-journalistik har jeg ikke delt herinde og det bygger jeg ikke nogen antagelser på. Jeg læser artikler fra de troværdige journalister, der har et stærkt netværk. De her journalister skriver jo ikke rapporter ud fra hvad de tror - de skriver ud fra, hvad de får at vide af deres kilder. Når flere journalister skriver, at Lukaku foretrækker et skifte til Chelsea er det altså ikke bare et gæt, men fordi de har fået den information - enten fra spilleren selv/agenten eller fra en af klubberne. Det kan man selvfølgelig vælge at tro på eller ej, men jeg synes bestemt ikke det er gætterier.

Mht. Luke Shaw så var der da netop meldinger på, at spilleren helst ville til United. Se bare her fra BBC: http://www.bbc.com/sport/football/27758163

Nu er Chelsea jo altså ikke en flok fattigrøve. Hvor langt tror du ikke prisen skal presses op, før de springer fra? Selv hvis det skulle ske, så kan Everton jo altså heller ikke tvinge Lukaku til at acceptere Man Utds tilbud. Hvis han har besluttet sig for, at han vil til Chelsea, mon så ikke de vælger at sælge til den næsthøjeste pris frem for at brænde inde med en utilfreds spiller? De får jo efter alt at dømme stadigvæk en kæmpe pose penge for ham. Jeg tænker desuden at Lukaku fremstår lidt mere beslutsom end en ung Hazard, der formentlig bare gerne ville have et stort skifte.
0