Du svarer på indlægget:
Mht. Morata, så er vi jo tilbage til udgangspunktet. Morata har ikke været god nok til at være ubetinget førstevalg i hverken Real Madrid eller Juventus. Betyder det, at han så samtidig ikke er god nok til Man Utd? Det mener jeg bestemt ikke, man kan sige.

Det der er lidt den retorik Moyes brugte. Vi skal aspirere til at være lige så gode som dem - og så vælger vi spillere de ikke kunne bruge.

Personligt kan jeg fornemme, at Mandzukic bliver rangeret lidt højere i min bog end din, men det lyder efterhånden også som om vi ser lidt forskelligt på fodbold.

Igen... En spiller Bayern var villige til at sælge billigt, og som er forholdsvis perifær i Juventus. Hvis vi skal tilbage på toppen, er det ikke den slags spillere vi skal gå efter.
IMO bør det enten være et talent der kan blive blandt verdens bedste, eller en der allerede er blandt verdens bedste vi skal gå efter på angriber positionen - på de fleste andre pladser kan vi sagtens klare os med rigtigt gode spillere, der spiller for holdet - spillere som Herrera, Valencia, Mkhitaryan.
City har Agüero og Gabriel Jesus, Chelsea har Costa, Barcelona har Neymar, Messi og Suarez.

Det er i øvrigt samme tanker jeg har omkring træneren. Vi skal enten have en der er blandt de bedste, som passer til klubben, eller en der har potentialet til at være blandt de bedste, og passer til klubben.

Det lyder til, at det i din bog er nok, at han bare har vundet noget, men ikke er godt nok, hvis han ikke har vundet noget - både mht. spillere og trænere.
0