Du svarer på indlægget:
Men tror du Lingard havde været i klubben i dag, hvis vi havde betalt ½-1 mia. for ham?

Nu har Jesse Lingard ikke en markedsværdi på hverken en hel eller en halv milliard, så det synes jeg er formålsløst at sidde og spekulere i.

United var i det tilfælde fuldstændig ligeglad med hvilke dele af den sum der gik til Juventus, Raiola etc.

Ja, selvfølgelig er de da det. Men Juve er nok ikke helt ligeglad med, om de kan sælge Pogba for 600 mio. og stoppe samtlige 600 mio. i lommen, eller om de skal om de skal forhandle prisen op på 800 mio, før de kan stoppe de samme 600 mio. i lommen. Selvfølgelig har sådan en klausul stor betydning på hvilken pris, de to klubber kan blive enige om. Juve skal jo have en pris, som de er tilfredse med efter de har afleveret 25% til Raiola.

Alle spillere der er købt dyrt skal selvfølgelig holdes op imod den pris der er blevet betalt for dem.

Det er jeg bare ikke enig i. Hvorfor skal det eksempelvis holdes op imod en spiller, at han havde en lang kontrakt med den sælgende klub, som han skulle købes fri af? Det giver da ingen mening. Havde Pogba haft 1 år tilbage af sin kontrakt kunne du nok som minimum halvere transfersummen. Ville det halvere dine forventninger? Ikke mine i hvert fald. De ville være de samme.

Vi må vel forvente, at verdens dyreste også er verdens bedste - ellers giver summen ingen mening overhovedet.

Ej, nu stopper du.. Så fordi Pogba blev handlet i et vindue, hvor du fik mindre for pengene end da vi solgte Cristiano Ronaldo, så skal Pogba være en bedre fodboldspiller, nu hvor han kostede mere? Nu bliver det simpelthen for useriøst.

Du kan ikke rigtigt holde Juventus tiden op med det han leverer i United.

Jamen jeg snakkede da også om de kampe, han spiller for United. Over det sidste halvandet år har jeg, når jeg har set Uniteds kampe, ikke været i tvivl om, at manden er blandt de bedste spillere på holdet. Det bakkede jeg endda op med statistik. Du siger "han laver en god dribling og en god aflevering en gang i mellem". Han laver flere end nogen anden på holdet!!!
0