Du svarer på indlægget:
Nej, det bliver useriøst, når du ikke mener det er relevant at forvente at spilleren kan noget, når man har brudt verdensrekorden for denne.

Jeg bliver simpelthen træt af, at du flytter stolperne hele tiden. Der er en mega forskel på, om en spiller skal "kunne noget, fordi han er verdens dyreste" og på "han skal være verdens bedste fordi han er verdens dyreste".

Det er bare sjovt, at hvis man sammenholder ham med så mange andre på andre hold, har han igennem de snart 2 år endnu ikke leveret en eneste toppræstation over en hel kamp. Se på f.eks. de Bruyne - hans "norm" har Pogba aldrig ramt for United i en enkelt hel kamp. Skulle man ikke kunne sammenholde det med, at Pogba er (var) verdens dyreste - en spiller man (ifølge de fleste der sammenholder pris med kvalitet) burde kunne forvente leverede konstant gode præstationer, og ikke momentvise glimt af klasse i enkelte kampe.

Igen ændrer du præmissen midt i det hele. Du startede med at spørge, hvorfor jeg mente, at Pogba var en af de bedste spillere på holdet. Det svarede jeg på og inddragede sågar statistik. Nu flytter du diskussionen over på, hvor god han er ift. spillere på andre hold? Jeg gider simpelthen ikke føre en debat med en, der ikke kan holde sig inden for emnet. Det er ikke tiden eller anstrengelserne værd.
0