Du svarer på indlægget:
Altså, medmindre Conte på mirakuløst vist har reddet sit job ovenpå FA Cup finalen, så kan jeg ikke se det store drama. Ham og Willian skal jo efter alt at dømme ikke arbejde sammen efter sommerferien.

Jeg tror snarere vi skal frygte for drama i eget omklædningsrum. Det begynder allerede nu at sive med negative historier om Mourinho og flere journalister antyder, at der er tale om en meget frustreret spillertrup, hvad vi vil høre mere om i de kommende dage (de udgiver jo naturligvis skidtet trinvis, så de kan sælge så mange aviser som muligt).

Som udgangspunkt er der ikke noget jeg hader mere end spillere, der render til pressen og lufter det beskidte undertøj. Den slags skal man efter bedste overbevisning klare internt og de folk, der ikke kan forstå det, burde bare få sparket (jeg ved godt, at det ikke fungerer sådan i moderne fodbold, hvor spillertruppen er langt mere værdifuld end manageren). Især nu hvor det er 3. gang på 5 sæsoner, at vores møgforkælede spillere laver det stunt. Men i lige præcis denne situation kan man ikke lade være med at tænke, at Mourinho har godt af at få lidt af sin egen medicin. Han har afholdt MUS-samtaler med den ene spiller efter den anden foran medierne på sine pressekonferencer, så det er måske meget fair, at de også giver lidt tilbage.

0