Du svarer på indlægget:
Ydermere er det ikke også præcis hvad Mourinho er løbet ind i, i samtlige tidligere ansættelser, måske med undtagelse af den i Porto.

Inter, også. Men jo, hvis spillerne er trætte af ham, så er det da gentagelse af hvad der skete i Real og Chelsea. Og et eller andet sted, hvad vi alle har forventet ville ske før eller siden. Men lad os nu se, hvor galt det står til, når aviserne ryger i trykken.

Som jeg i øvrigt har langt større tiltro til, ville have lykkedes med sit setup, havde han fået samme opbakning - hans udtryk var også langsomt og forsvarsbetinget, javel... Man kan sige han respektfuldt lod briterne komme ind i den tankegang stille og roligt, men fik aldrig den opbakning, som mange nu giver Mourinho, hvis plan tydeligvis er non-existent.

Van Gaal fik ikke samme opbakning fordi han leverede en markant dårligere sæson. Hvis Mourinho var røget ud af gruppespillet i CL og havnet udenfor top-4 i ligaen, så tror jeg heller ikke en FA Cup ville have kunnet reddet ham. Med en 2. plads har han formentlig lige akkurat fået røven op over hvad bestyrelsen kan acceptere - men heller ikke mere.
0