Du svarer på indlægget:
Er du virkelig +40? Jeg ville være ked af, hvis min egen far kalde unge knægte for piksuttere, hvis han løb tør for argumenter i en debat.
Det var mit første indlæg for dagen, hvordan skal jeg kunne løbe tør, når debatten sådan set ikke var startet?

Men det rører mig ikke rigtig - hvis tanken om at jeg sutter ældre herrer af og lader dem sprøjte ud over mit ungdommelige bryst, tilfredsstiller dig, så vil jeg ikke blande mig.
Jeg finder det ganske vammelt faktiskt, og derfor jeg påpeger det.

Og svar nu bare på det indlæg. Jeg pillede din argumentation fra hinanden og efterlod dig med et par centrale spørgsmål, som du belejligt nok ikke svarede på. Debatten kan genlæses, hvis du ønsker.
Det var da rart, hvis du har løftet niveauet så pas meget. For det var blevet lidt trivielt at optrævle din selvmodsigende indlæg.

Måske skal jeg kigge på det.

Og jeg har aldrig sagt, at Kongen var den rigtige til at besvare spørgsmålene. Men for din egen skyld, er der vel ingen grund til, at jeg skyder dig ned med de samme argumenter, som Kongen lige har fremført. Du burde være intelligent nok at forstå det første gang.
Tror nok det var noget sådan her: "Kongen har langt mere viden om økonomi og United rent generelt, men...". Siden at jeg i forvejen havde en debat med Kongen, så har du vist udskrevet dig selv fra debatten, og intet du kom med var af en karakter, som var andet end at du blev ved med at skyde dig selv i foden. Det er altså kun sjovt i en kortere periode.
0