Snak

Mere indhold efter annoncen
Så får Casemiro vidst rødt..

Derudover har Taylor godt nok givet latterligt mange frispark til Southampton.
Latterligt at sådan en kan give rødt. Kæft hvor er fodbold blevet et spil for skvat. Tror United har fået et frispark i hele kampen.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
For helvede...
Manchester United Chicago Bulls
Den kæmpe klaphat. Det er så vanvittigt urutineret. Han har godt nok været helt igennem elendig mod pool og idag. Hvis det er overbelastning får han jo en pause nu.
HOLD KÆFT en klaphat .....3 kampe igen uden Casemiro...

Sikke en idiot
Hvad skal man sige. Den kan da dømmes fordi hans støvle kører videre men hvor er det dog latterligt uheldigt.. Ingen ond hensigt og først på bolden men når først VAR kører slows og stilbilleder er der intet at gøre. For satan hvor er det urutineret endnu en gang. Suk.
Manchester United Brøndby IF
Jeg synes den er tynd, men sådan er linjen. Dumt af Casemiro at satse sådan i tacklinger. Nu bliver vi for alvor testet.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Kom nu, Wieghorst ud…
Det er en af de kampe hvor det kunne have været dejligt med noget skarphed foran kassen og så kunne man stadig have vundet men nu skal man kæmpe for en uafgjort.
Manchester United Brøndby IF
Sådan er linjen da netop ikke. Nogen der så taklingen på Joao Felix i går? Der er ingen linje og de dømmer i øst og vest i de situationer for der er lige så meget rødt til Leicester spilleren.
Manchester United Brøndby IF
Han har aldrig været direkte vist ud før United.. Nu har han formået det 2 gange på en halv sæson. Hold kæft hvor er det dumt, skal sku koste et par ugers løn i bøde.
annonce