Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af emil.kirk
stille optimisme til en grå og trist dag:

https://www.facebook.com…984932904:0
Skrevet af GN2
Nu går de fleste diskussioner herinde vel på, hvad man skal gøre her og nu for netop at undgå en fremtid hvor man må lade sit håb om bedre tider knytte til dårligt skrevet pladderromantik.

Så jeg synes egentlig ikke, at der er så meget optimisme at hente på den konto.
20
Skrevet af Coppell
Jeg synes nu ikke der er grund til så meget optimisme på baggrund af indlægget. Den nævnte skribent finder også kun opmuntringen i historien. Jeg ville være gladere, hvis han fandt tegnene på opmuntringen i spillermateritalet, trænerens potentiale, vores ungdomsafdeling, vores nuværende ledelse, nuværende økonomiske setup osv. osv.

Jeg må indrømme, jeg synes, at det hele ser meget mørkt ud lige nu. Og jeg ser desværre ikke nogen opmuntringer på nogen af de ovennævnte områder, udover at vi generelt har en ret stor omsætning.

Jeg synes faktisk modgangen på mange måder er interessant. I alle årene, hvor det mere eller mindre fik rigtigt godt, sniger der sig en behagelig apati ind i kroppen, en slags fodboldmæssig hashrus. Vi klarede den jo som regel alligevel. Vi scorede altid til sidst. Og når vi ikke gjorde, så fik Ferguson banket truppen sammen, og vi rejste os ofte omgående i de næste kampe.

Nu er kroppen i alarmberedskab, hver gang man ser Utd spille. Vi er blevet et glashus, som den mindste sten eller bump på vejen kan smadre, hvert øjeblik det skal være. Og det sker ikke kun, når vi bliver kørt over af Barcelona, som det skete i et par CL-finaler i Ferguson-æraen, nu sker det, når modstanderen er WBA, Newcastle, Stoke og Sunderland.

Der er mere spændende omkring Utd, når man ser bortset fra de 90 minutter en gang hver weekend, hvor man bliver rasende og frustreret igen, selv om man godt ved, hvad der skal ske.

Skal vi fyre Moyes (og alle hans trænere) eller fyre 8-9 spillere? Det har været - og er - det store diskussionsemne. Men jeg er ved at være der, at det skal være både og. Og kunne vi få nogen nye ejere også, som ikke skal blive ved med at suge penge ud af klubben, ville det også være fint.

Det har ikke mindsket interessen. Jeg tror aldrig jeg har set så stor en procentdel af Uniteds kampe på en sæson som denne. Behageligt er det ikke, men for fans af andre klubber er dette en permanent tilstand, og vi skal bare glæde os over, at vi levede i Ferguson-æraen og har succesoplevelser i banken. Og at der trods alt er midler nok - og diverse gode spillere i klubben - til at man tør tro på, at det vil gå bedre igen på et tidspunkt. Og på denne belastende måde, ender jeg også med at forsøge at slå en positiv tone an som tossen på Facebook. Aaaarghhh.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af GN2
Jeg indser også nu, hvordan min opvækst i Aarhus, og deraf mit tilhørsforhold til AGF, har været en skæbnefortælling alene med formålet at modne mig til denne tiden efter Ferguson.

Immuniteten over for skuffelse - og for den sags skyld smerte - er meget anvendelig i disse dage.
20
Skrevet af Mr. Spock
stille optimisme til en grå og trist dag:

...That is Manchester. Blood, toil, sweat and tears. That is Manchester United....


Rigtignok nogle lange, hårde år I har været igennem som fans af Manchester United - har været meget inspirerende og lærerigt at observere fra sidelinjen hvordan humøret alligevel altid har været højt, et studie i menneskets ukuelige vilje til at leve, elske, strides gennem de mest ulykkelige omstændigheder.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af GN2
@ Mr. Spock


Ja, det er altid beundringsværdigt, når personer, hvis kulturelle kapital åbenlyst ligger på et meget lille sted, føler sig så inspirerede, at den eneste formidlingsform der kan retfærdiggøre deres tanker er poesi. Selvfølgelig rigtig dårlig poesi.
20
Skrevet af emil.kirk
Okay - jeg kunne måske godt ha´ valgt en bedre beskrivelse - duly noted

udover det kender jeg intet til poesi, så der skal ikke meget til at imponere mig og min meget begrænsede kulturelle kapital
Skrevet af Inferno
"Er i hvert fald ikke et sekund i tvivl om at I vil være med i kampen om 4. pladsen til det sidste."

Tja, det er da trods alt ikke umuligt at hente, men det begynder at snerpe til.

Mht Fellaini, så har han kun spillet 11 kampe for klubben - med en alvorlig håndledsskade. Det er åbentbart nok til at konkludere, at han er et flop, dødvægt, fejlkøb og hvad ved jeg... Det er sgu for dumt.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Coppell
GN2, hahaha, jeg er sgu også AGF fan (dog ikke opvokset i Århus) og ja det har været en fin opdragelse i, at fodbold ikke kun er titler, CL og fantastiske comebacks men derimod også nedrykninger, udekampe mod Skive og fantastiske kollaps.

Inferno, vedrørende Fellaini har jeg skrevet mange gange, at a) han har været en fuldstændig fiasko indtil nu og b) selvfølgelig skal han alligevel have en chance mere, en RIGTIG chance.

Men det er svært at mene andet, end at han har været et flop indtil nu. Især fordi man med hans store erfaring - og succes - i PL og med managerens store kendskab til ham med rette kunne have visse forventninger. Det er jo ikke en eller anden ranglet uruguayer købt i en argentinsk klub.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Cabra
Spørgsmål til Michael Carrick på Twitter

- ‪#‎AskCarrich‬ Hvis du kunne sætte én spiller af holdet, hvordan ville du så fortælle det til Cleverley, spurgte brugeren welshdave2183.

- #AskCarrick Dør du lidt indeni, når du leder efter nogen at aflevere til, og Tom Cleverley står ved siden af dig, skrev brugeren sundarhanad.

- #AskCarrick On a scale of Tom Cleverley to 10, how bad is Ashley Young?"


Haha!
Skrevet af GN2
@ Emil.kirk

Nu er dette jo heller ikke ligefrem et litteraturforum. Så alt tilgivet - ikke at jeg vil betegne mig selv som poesiekspert.

@Inferno

Mht. Fellaini er jeg egentlig meget enig. For Everton var han blandt ligaens største profiler, og Moyes burde med sit enorme kendskab til ham være manden, som kan finde disse kvaliteter frem igen.

Man må ikke glemme at omstændighederne omkring skiftet var meget hektiske, og at han med sin ankomst i transfervinduets sidste timer ikke har haft mulighed for en tilvænningsperiode inden han i efteråret blev kastet for løverne. Med sit efterhånden lange skadesforløb har han nu haft en sådan tilvænningsperiode under mere rolige omstændigheder, og derfor er det heller ikke urimeligt at forevente at han med sin tilbagekomst, forhåbentlig allerede mod Fulham, hæver sit niveau betragteligt.

Som nævnt tidligere kan jeg sagtens se et potentiale i en stationær midtbane bestående af Carrick og Fellaini med de kreative - og med undtagelse af Rooney - ikke særligt defensivt arbejdsvillige, spillere, der er placeret foran dem. Om ikke andet så i mangel på bedre sæsonen ud.

Vi har allerede fået en smagsprøve på Fellainis evner som oprydder. Kan han lægge til tempoet i sin spilopfattelse, må han kunne medvirke til at motorvejen igennem midtbanen som mindste målet bliver reduceret til en motor-/trafikvej.
20
Skrevet af a-mg
Carrick gik heller ikke selv fri, selvom de fleste var efter Cleverley.

#AskCarrick If you had a penalty to win the game, who would you pass it to?
Skrevet af emil.kirk
"
- #AskCarrick On a scale of Tom Cleverley to 10, how bad is Ashley Young?"

Genialt
Skrevet af Pascal
#askcarrick have you tried wearing your kit backwards to see if it will help you pass the ball forward?

#AskCarrick on a scale of Tom Cleverley to 10, how bad is Ashley Young?

#AskCarrick in the team hotel in Stoke, could you hear Mata crying himself to sleep?


Carrick afslutter selv hele Twitter-mobningen med oprejst pande

Seems Ive taken a touch of abuse today on here...
so nice of u all to take the time..👍
#AskCarrick for matchday programme. Same time tmro😉

Hehe.Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Psygnosis
Med den løn disse spillere tjener hver uge, samt den noglelunde kvalitet vi har i truppen. Er det kraftedeme fuldt fortjent de bliver ned høvlet som de gør.

Jeg sidder lidt og tænker over, hvordan kan man have spillet fodbold i over 15 år, trænet næsten hver dag. i denne tid og ikke lave så simple kombinationer over 5 meter.

Dette her er en truppe uden moral eller fightervilje, og alt bliver lagt på Moyes skuldre. Og jeg mener det er dybt kritisk, nogle af de rutinerede ikke engang kommer med en trods reaktion, Altså "we are way to good to play like this" Dette her er United FFS where is the Pride?
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af han_solo
Hahaha de Twitter indlæg er geniale!
UTD
Skrevet af Coppell
Min tidligere søn fylder 29 i dag.
Kan stadig huske den slanke 18-årige popdreng, der ankom til United. Ekstremt talentfuld, men også meget ufærdig.
Og det er så 11 år siden. Damn vi er gamle!
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Mr. Pink
Prøver ikke at tænke på det:-) Ret morsomme spørsmål til Carrick;-)
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af a-mg
Januzaj har også fødselsdag i dag. Præcis 10 år yngre end Cristiano.
Skrevet af Mr. Spock
Kan stadig huske den slanke 18-årige popdreng, der ankom til United. Ekstremt talentfuld, men også meget ufærdig.


Var det ikke tre stepoverfinter og en maskeret aflevering hver gang fik bolden første sæson? Meget upoleret i starten men det var tydeligt han ville blive fuldstændig vanvittig. Savner hans tilstedeværelse i ligaen som PL-fan, Hazard og de andre kommer ikke rigtig i nærheden.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
annonce
0