Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pryds
Det holder ikke at overlade alt til dem, det er sgu for farligt.
Skrevet af Sir , moderator
Hvad fanden laver United. Det er da ikke til at holde til at se på. Få dog styr på det forsvar.
Dette er en signatur.
Skrevet af Platine
Dommeren har være god i mod jer idag.
Skrevet af Psygnosis
Frygter det værste for Van P :(
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Toggle
Vi har giggs
LUHG
Skrevet af Psygnosis
Bliver sjovt at se hvem vi trækker. Dejligt resultat, bedre spil. Men for dårligt vi trækker os så langt tilbage efter 3-0
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af a-mg
Det holdt hårdt. Jeg begriber stadig ikke, at man overlader initiativet så snart man har et brugbart resultat. Det er en af de mange børnesygdomme som holdet lider af. Det kunne, som så mange gange før, sagtens være gået galt. Lækkert comeback, god indstilling og flot kamp af Giggs.
Skrevet af pryds
Vi halter i den grad defensivt, det er der der skal sættes ind økonomisk til næste sæson.
Sikke en glæde RVP viste da han scorede.
Skrevet af Tjasper
Kunstigt åndedræt..
Skrevet af Coppell
Aftenens Macho pris til One Eyed Macho Valencia - men bedst var Giggs, DDG og RVP.

Hvis der er nogen der tror, at nu vender det hele, bliver i øvrigt klogere. Hold nu op hvor er vi stadig langsomme og skrøbelige. Men det tror jeg heller ikke, der er så mange der tror.

Men fedt fedt fedt og thumbs up til holdet (og vel også Moyes) at hente en 0-2 midt i en kæmpe krise.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Cabra
Må være fedt for Moyes. Det kan måske blive vejen til mere tid for ham, hvis de følgende kampe viser samme energiniveau og måske kan en meget heldig lodtrækning betyde muligheden for en semifinale. Ellers kan et hæderligt exit til fx Bayern også være et plus, der gør at tvivlen kommer ham til gode.

Kvaliteten er selvfølgelig meget svingende, og defensiven uacceptabel. Så vi har nok flere skuffelser end gode kampe i vente.
Skrevet af Ferguson41
Vi trækker os igen for langt tilbage, da vi har resultatet, men heldigvis havde Olympiakos hverken kvaliteten eller heldet til at udnytte det. Sæsonen er stadig lidt i live, selvom det er svært at se os gå videre fra kvartfinalen, men kan vi trække Atl. Madrid eller Dortmund er der vel trods alt en (lille) chance.
Skrevet af Kroesus
@Coppell
Du syntes vores spil var langsomt? Det er rigtigt nok, at efter målet til 3-0 falder vi for meget tilbage, overlader dem spillet og dermed også tempoet. Første halvleg var det noget nær det hurtigste vi har spillet i denne sæson.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af a-mg
Uanset hvem vi trækker, må vi være underdog. Succeskriteriet er vel, at vi ikke at blive kørt over.
Skrevet af Coppell
Vi var langsomme defensivt - Evra, Rio, Carrick ja selv legenden. Det gik i aften men det ku nemt have gået galt. Havde vi mødt Liverpool i aften var vi igen blevet straffet for hårdt.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af pryds
Imponerende at Valencia spiller en af hans bedste kampe i meget lang tid med et øje, imponerende at Giggs spille som en drøm, og imponerende at Moyes taktiske træk med Giggs og Welbeck viser at være rigtigt, men der er stadig langt med denne defensiv.

Nu skal sejren nydes, og så skal der bygges på, så vi også slår West Ham.
Skrevet af GN2
Kun et trælår til RvP ifølge Moyes på pressemødet, så han skulle allerede være i spil til kampen mod Hammers lørdag. Der kunne han passende tage niveauet fra i aften med.

Edit: Der var jeg alligevel for hurtigt ude. Der skulle være tale om et ikke alt for slemt smæld i knæet, men omfanget kan først fastlægges i morgen. Jeg anti-jinxer ovenstående forhastelse ved at gætte på, at han er ude i 8-måneder.
20
Skrevet af Slettet(262004201905)

Med lille bog, mente jeg en liste "shortlist" som du nu udtrykker det fra FM verdenen. http://www.telegraph.co.…helsea.html Mourinho hentede faktisk 6 nye spillere. Jeg indrømmer jeg ikke selv kunne huske hvor mange og hvem. Men her er listen.

Nu snakker vi nøglespillere, og ikke bare spillere til fremtiden. Spillere der fra 1. dag falder ind og gør en forskel.


Fortæl mig lige som ingen anden som også "beskytter" Moyes ikke kan
forklarer. Hvorfor skal man give en mand mere tid og penge, som ikke har vist den mindste smule fremgang i hele denne sæson?

OK, du har stadig ikke forstået hvad det er jeg prøver at forklare. Jeg har ikke forsvaret Moyes, men bare påpeget, at en udskiftning af træneren i starten eller midten af den kommende sommerpause vil sætte den større udskiftning af holdet på hold i ca. 1 år mere. Ja, man vil nok kunne hente måske 2 eller 3 spillere efter man tegner med en ny manager. Men det store indryk af spillere vil af naturlige årsager ikke være muligt for en ny træner - da slet ikke i en VM sommer, hvor man måske først får den nye manager efter slutrunden. Af samme grund vil man sandsynligvis først rigtigt kunne opbygge holdet efter næste sommer (sommeren 2015), hvor en evt. ny træner der tiltræder denne sommer (2014) så for alvor vil kunne sætte sit præg. Dette vil samtidig betyde, at man først vil kunne forvente et nyt United hold gele rigtigt efter sommeren 2016, hvor de så rigtigt vil være sammenspillet.
Dette alt sammen, hvis en ny træner ikke vil bruge de scouting data, som der allerede vil være i Uniteds bøger, så han vil kunne udpege de spillere på den liste, som Woodward så vil kunne arbejde efter allerede fra vinduets start. I så fald kan man muligvis rykke planen 1 år, og starte med "det nye" United rigtigt fra 2015. Jeg tror ikke vi skal forvente, at holdet allerede spiller fra den nye sæson, selv hvis vi får 5 nye spillere.

Af samme grund tror jeg Moyes måske kan få starten af næste sæson med, da han allerede er i fuld gang med planer for hvad der skal ske denne sommer. Derved kan han jo rent faktisk være manden der lægger byggestenen til et nyt hold, som en anden får lov til at bygge videre på (medmindre han får succes med det han laver).

Hvorfor skulle man f.eks fokusere på at finde en 10´er når vi på stående fod har 2 klasse spillere til den position?

Vi skal have en "LB + CD + CD + CM + ST" Og prøve at finde bredde spillere til fløjen samt højreback, medmindre vi ændre formation til 4-3-3. Som sagt afhænger det hele af hvilken træner vi får. Og om vi overhovedet får en. Selvfølgelig stod det til mig er det indiskutabelt at vi har en ny træner til sommer.

Vi er da enige om, at du mener Fergie var en kanon træner, ikke?
Hvorfor skulle han så bruge ca £25m på RvP, når der var langt mere brug for 2 CM´er en stopper og detløse?
Hvorfor har vi i øvrigt brug for endnu en angriber, og 2 stopper, men kun 1 CM? imo har vi langt mere brug for 2 cm´er og 1 stopper, da vi pt. hra 3 hæderlige stoppere, hvoraf mindst 2 af dem har potentialet til at udvikle sig en del yderligere. Vi kunne måske bruge en wing, hvis vi fortsat skal bruge de mange indlæg - ellers ville Reus rygterne i øvrigt ikke give meget mening.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Sikke en kamp. 1. halvleg er noget af de vildeste tjubang-fodbold, jeg har set i lang tid. Begge hold kunne have lavet fire mål ved pausen. Vi er godt nok dårlige defensivt, men det er selvfølgelig ikke kun forsvaret, der halter. Midtbanen og angrebet hænger overhovedet ikke sammen i presset, og selvom Rooney og RvP (!) pressede højt og energisk, fulgte midtbanen ikke med. Vores to backs er frygtelig passive defensivt, og Olympiakos kom konstant til indlæg eller minimum hjørnespark. Jones og Rio spiller en nogenlunde kamp i duelspillet, men især førstnævnte er alt for ivrig i mand-mand-duellerne.

David De Gea stod en brandkamp, men han er altså stadigvæk et særsyn med sin trang til at gå i spagat og lege kung-fu på streget i stedet for at smide sig.

I øvrigt en rædselsfuld kamp af dommeren. Der er absolut ingen linje i første halvleg, og et par skidte afgørelser i anden halvleg, og det kan vi være mest tilfredse med.

Og så synes jeg i øvrigt ikke, at Valencia spiller nogen stor kamp. Han er og bliver en one-trick-pony, og selvom han har et upåklageligt energiniveau, er slutproduktet for dårlig - alternativet Young præsterede dog at være endnu ringere, da han kom ind.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg har tidligere skrevet, at Moyes bør få tid til at købe nye spillere osv. Det mener jeg stadig og det skyldes flere ting. Dels at jeg langt fra er sikker på, at Moyes har de spillere som han har brug for til den måde han ønsker at spille på, Dels at han har overtaget de problemer som vi også så under de sidste år under Fergie - og der er kommet nye til.

Jeg er til dels enig. Jeg tror på ingen måde Moyes er den rigtige. Men jeg tror på den anden side godt han kan købe rigtigt ind, så en anden kan videreføre det arbejde Moyes laver denne sommer (hvis han kommer dertil).
Jeg synes Moyes har vist for lidt med det materiale han rent faktisk har haft til rådighed. En god træner må vel kunne få det bedste ud af det materiale han har til rådighed, og bygge videre derfra.
Men jeg tror på den anden side godt han kan være manden der kan vurdere hvad der mangler i United, uanset hvem der ville være træner. Og han er kendt for at være minutiøs i sin scouting. Af samme grund tror jeg godt han kan finde de rette spillere til United, selvom han måske ikke er den rette mand til at være manger i United.
Ved at skifte ham ud inden hans transferplaner er sat i værk, vil man jo miste ca. et år mere (som jeg også skrev til Psygnosis).
annonce
0