Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dshoig
Trophy Tour til København med Denis Irwin.
Churchill-Parken på tirsdag kl. 16

http://www.manutd.com/en…aign=ManUtd
Manchester United siden Schmeichel det sagde hun også i går
Skrevet af Mercenary
37 mio. pund for ham...? Det kommer til at blive en dyr sommer for jer.

Hvad lyder jeres war chest på? Og hvor mange positioner skal forstærkes? I får selvfølgelig en lille slat ind den anden vej i visse tilfælde.

Man kunne godt frygte et nyt Tottenham-scenarie. Her tænker jeg mere tålmodighedsmæssigt, hvis sammenspillet med så mange nye, dyre spillere og en evt. ny træner eller fortsættelse med Moyes ikke går som forventet. Men I er til gengæld mere gearede som klub. Silly season bliver spændende for jer.
Lose all to save a little
Skrevet af GN2
Læste en beskrivelse af Carvalho lavet af en ekspert ud i portugisisk fodbold, som var overbevist om at han er Portugals næste verdensstjerne. Han beskrev ham yderligere som en ret eksakt udgave af Vieria bare uden hjerneblødningerne. Det prædikat er selvfølgelig blevet puttet på en del midtbanespillere siden midt-nullerne, men kan han bygge på det niveau han viste mod Porto for nyligt, hvor han ejede midtbanen, så virker han meget spændende. Også hans alder taget i betragtning.

Hans største svaghed skulle være pasningsspillet uden, at det på nogen måde er katastrofalt. Selvom det ikke er 8´er rollen han scoutes til, så mente føromtalte ekspert dog, at hans talent og fodboldintelligens er tilpas stor til, at denne svaghed kan vendes til en styrke i takt med, at hans udvikling fortsætter.

Prisen lyder selvfølgelig voldsom, og vil stille krav til at han præsterer fra dag ét.
20
Skrevet af Kroesus
http://www.mirror.co.uk/…eal-3273687

Artiklen har et meget interessant sprogbrug. Den nævner at Moyes nu vil gå efter Kroos, "...who is keen to move to Old Trafford...". Hvornår har han udtalt det? Derefter kommer det sædvanlige pladder om Shaw og Coentrao.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Mercenary
GN2

Han lyder spændende, bestemt. Jeg spekulerer mere på økonomien og kontinuiteten i det. Det har I sikkert vendt mange gange allerede.

Klubberne I skal købe fra kender jeres situation og vil tage sig godt betalt. Herefter venter en periode, hvor de mange nye skal spilles ind, også socialt. Enten under en ny træner eller i Moyes´ "system". Hvis det så ikke klapper kan man hurtigt risikere at stå i en penibel situation a la Tottenham...

Men det kan jo også være at alt bare glider fra start af.
Lose all to save a little
Skrevet af Ferguson41
Det er et problem at hente alt for mange nye, og det har vi heller ikke rigtig gjort under Ferguson, det var maks. tre af gangen, og så var det ikke altid tre spillere der alle skulle være profilerne på holdet, som det virker til det er nu.

Jeg håber bare vi gør det rigtige, for der skal ikke mange fejltagelser til, før vi ender i et sort hul, og så er der rigtig langt tilbage til toppen.
Skrevet af Slettet(262004201905)


Klubberne I skal købe fra kender jeres situation og vil tage sig godt betalt. Herefter venter en periode, hvor de mange nye skal spilles ind, også socialt. Enten under en ny træner eller i Moyes´ "system". Hvis det så ikke klapper kan man hurtigt risikere at stå i en penibel situation a la Tottenham...

Det er jo sælgers marked for tiden. De mange rigmænd der køber klubberne op, er jo som regel totalt ligeglade med, om en spiller koster £5m eller £50m, hvis træneren siger han har brug for ham. Det udvander markedet, og alle klubber vil have mere for deres spillere, end man så for bare få år siden. Om Carvalho er det værd skal jeg ikke kunne sige, men normalt sætter klubberne deres spilleres frikøbsklausuler noget højere, end de selv mener de er værd, menmindre spillerne kan forhandle sig til mindre. Og der er i dette tilfælde om en aktiveret frikøbsklausul, hvis vi skal tro på rygterne.
Hvis man skal afslutte 5 hanaler inden VM, som de har bebudet er målet, kommer man til at betale fuld pris for spillerne.
Så kan man bare håbe de rammer rigtigt, for jeg tvivler på, at Glazers er en familie der vil poste så mange penge efter spillere hvert år. De kan selvfølgelig se der skal en større udskiftning til, men budgettet bliver nok en del mere moderat i de efterfølgende transfervinduer, hvis man bruger £100m+ i dette vindue.
Skrevet af FalconLFC
Kommer der slet ikke noget brugbart op gennem egne rækker?
Skrevet af Kroesus
Er der en venlig sjæl der gider kort opsummere hvem vi har forlænget med i denne sæson, og hvem der har kontraktudløb til sommer (foruden Evra og Vidic)?
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Ferguson41
@FalconLFC

Njah, det bliver gerne ved habile spillere, selvom der er potentiale i Januzaj, men ham har Anderlecht vel også en stor aktie i. Ellers er det alt for mange år siden, at vi har udviklet en rigtig verdensklassespiller.
Skrevet af Toggle
Nick powell kan bruges som den eneste fra egne rækker som jeg ser det.
LUHG
Skrevet af Coppell
Nick Powell er ikke fra egne rækker. Vi hentede ham for et par år siden.

Sidder undtagelsesvist og ser El Classico. Damn hvor er der langt op til det niveau og damn hvor er Ancelotti fed, og hvor spiller hans hold fedt. Selv Chelsea gjorde det, da han var det. Ærgerligt at vi ikke fik hapset ham, da muligheden var der.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Inferno
"ikke specifikt, mere en kommentar til de United fans som ønsker Moyes bliver uden at komme med nogle acceptable argumenter for hvorfor."

Ok psygnosis. "acceptable argumenter" - så er du da garderet.

Jeg er nu ikke enig i, at der ikke har været nogen "fremgang what so ever", ej heller at Moyes ikke har vist nogen "taktisk snilde". Det ændrer dog ikke ved, at det samlet set ikke har været godt nok under Moyes. Hverken resultatmæssigt eller spillemæssigt.

Men, er/var spillermaterialet godt nok. Er truppen Moyes overtog skruet sammen som han gerne vil ha´det. Det mener jeg ikke, og det tror jeg ikke. Behovet for nye spillere, på forstærkninger, er til at få øje på. Det er en formildende omstændighed, ligesom de mange skader har gjort det langt sværere for Moyes. De nye spillere løser ikke alle problemer, men det giver forhåbentlig bedre og flere muligeder for at opnå målene. Derudover skal der arbejdes med en del på træningsbanen, eksempelvis presspillet, og den slags tager tid. Moyes har brug for mere tid, og jeg både tror og håber han får tiden. Jeg vil blive virkelig,virkelig, virkelig overrasket hvis klubben fyrer ham til sommer.Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Coppell
Jeg kan godt forstå håbet om, at Moyes forbedrer sig i fremtiden. For alternativet er ikke rart.

Men jeg har meget svært ved at så de påståede eksempler på fremgang og endog taktisk snilde.

Hvornår har vi vist taktisk snilde mod et ordentligt hold i denne sæson? Eneste nogenlunde hæderlige sejr er over Arsenal, hvor det var en blanding af relativt pres på boldholderen og parkering af bussen. Ikke meget nyt eller opløftende der, synes jeg. Jeg har svært ved at huske nogen andre eksempler, medmindre kampe mod West Ham, Crystal Palace og Aston Villa tæller med.

Den kommende tid giver Moyes nogle nye, og ret vanskelige, lejligheder for at vise denne snilde: mod City, Bayern og Everton for eksempel. Jeg vil gerne se noget fremgang der, før jeg vil tilskrive Moyes noget som helst. Med fare for igen at blive beskyldt for at ville lukke en debat synes jeg det giver mere mening at diskutere Moyes´ eventuelle fremgang efter disse kampe, eller i det mindste til efter i morgen.

Ideen om at give Moyes mere tid er jo ædruelig, men den er kun fornuftig HVIS, og det er et meget stort hvis lige nu, han er den rigtige mand. Ellers er den kurs en katastrofe. Det er det knivsæg klubben balancerer på.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Psygnosis
@Inferno

Jeg garderer mig ikke, jeg forholder mig til realiteterne. At du netop ikke har den realitetsans og ønsker i blind tro noget som ikke er der, eller indikere vil komme. Gider jeg ikke engang at spilde min tid på. Fakta er jeg har statistikker samt de rene facts på min side, hvor du har et håb.

Det skal jeg ikke pille fra dig, men for at dette ikke skal endnu ud i endnu en "crazy" debat, tror bare jeg stopper her.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Alsen_RedDevils
@Coppell

Ancelotti? Seriøst?

Manden rummer ikke skyggen af de værdier eller kvaliteter vores nuværende hold efterspørger. Ancelotti er ikke en mand, der bygger noget nyt op. I PSG, Chelsea og nu Real Madrid har han på bedste Mourinho-vis timet sine tiltrædelser med at overtage hold, der spillemæssigt var på toppen, og hvor udfordringen har begrænset sig til at skabe ro på de indre linjer og stille med 11 bedste hver gang. Hans arbejde i Milan var forbilledeligt, men de betaler jo i høj grad prisen nu for hans modvillighed mod at spille ungdommen ind og lade nye spillere træde til. I modgang virker han heller ikke særlig stærk - særligt hans 2. sæson i Chelsea var jo præget af en lang række nedture, og det var med et mandskab, der ellers så temmelig stærkt ud.

Jeg undrer mig generelt over de navne, der bringes i spil herinde sommetider. Van Gaal, Hiddink for at nævne et par stykker - det er jo trænere, der bygger deres karrierer på at shoppe rundt og overtage gode hold og smutte videre, når modgangen melder sig, hvis ikke de er blevet fyret inden. Det er i min optik useriøse forslag, der grundlæggende ikke rummer forståelse for vores klubs kerneværdier.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Kroesus
Jeg nævnte Bilbaos træner for et par måneder siden.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Psygnosis
2 navne Klopp & Simeone.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af Ferguson41
Simeone skulle vist stå for noget virkelig kedelig fodbold, og selvom han har succes med det i Atl. Madrid, så må en United-manager gerne både kunne leverer resultater og underholdning. Og så glemmer jeg lykkeligt, at de sidste 2-3 sæsoner under Ferguson ikke var berusende fodboldmæssigt.
Skrevet af Psygnosis
Jeg håber da i så fald du ikke er fortaler for at Moyes bliver efter denne sæson. Meget muligt der siges Simeone skulle stå for kedeligt fodbold. Jeg vælger bare at fokusere på Atl. Madrid spiller da så langt mere underholdene fodbold end vi har gjort i over 3-4 år nu.

Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
annonce
0