Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af frederikv11
Og det var så det... Bayern blev en for stor en mundfuld!
Hvorfor ik?
Skrevet af GN2
Evra viser vel meget godt, hvorfor han bør være fortid til sommer.

Han holder stadig høj, høj klasse offensivt, hvilket målet er et fremragende eksempel på, men en venstrebacks fornemmeste opgave er nu engang at forsvare og her har han set skidt ud på alle tre mål. Fuldstændig overmatchet af Robben.
20
Skrevet af uden_benskinner
det var den sæson. man kan kun hade robben og hans bombastisk bodybuilderkropssprog...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Martinovic
Dygtig spiller, men gennemført usympatisk.
Mojn do!
Skrevet af Toggle
Utroligt at vi skal trives med det spil en sæson yderligere. Vi har jo intet skabt i aften.
LUHG
Skrevet af pryds
Toggle

Syntes altså ikke kampene mod Bayern er noget vi skal dømme ham mod, hvis vi havde spillet mere offensivt var vi i den grad blevet straffet, og syntes egentlig at der er tegn på forbedring.
Skrevet af Toggle
Jeg er klar over at vi møder verdens bedste fodboldhold men ønsker vi virkelig en defensiv tilgang til spillet som har været kendetegnet hele sæsonen? Og hans taktiske dispositioner under kampene inkl denne er simpelthen så ringe at en lilleput træner i united ville kunne gøre det bedre.
LUHG
Skrevet af pryds
Syntes du er hård i dag, vi har ingen midtbane og i forsvaret er det egentlig kun Smalling og Jones der viser lidt, vi har ikke spillerne til at spille anderledes mod Bayern.


Skrevet af CFCHackney
Moyes´ taktiske oplæg til kampen er svært at klandre ham for. I holdt dem jo nede på et absolut minimum af chancer over to kampe, indtil i mistede koncentrationen efter Evra´s scoring.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Slettet(262004201905)
det var den sæson. man kan kun hade robben og hans bombastisk bodybuilderkropssprog...

Som spiller i en trøje der er 2 størrelser for lille.

Dygtig spiller, men gennemført usympatisk.

Jeg synes nu der var sympatisk nok, at han lige gav Evra et kram, efter Ribery var faret op og stod og agiterede for rødt overfor dommeren.


Mht. til kampen. Lidt ærgerligt, at vi ikke venter til 89. minut med at score. Det lod til, at Bayern var fint tilfredse med at køre bolden rundt, indtil vi scorer.

Rooney var kampens store synder - han burde have scoret 2 og fået mere ud af den sidste han får. Måske var han bare ikke klar


Utroligt at vi skal trives med det spil en sæson yderligere. Vi har jo intet skabt i aften.

Mod lige præcis Bayern eller nogle af de andre store europæiske hold synes jeg det er fint man parkerer bussen, når man ikke har kvaliteten til at spille op med dem. I øvrigt synes jeg ikke der var behov for at skifte ud ved 2-1 i dag, da vi stadig kom til chancer (Rooney skulle have scoret), og stadig skulle bevare chancen, ved at holde den defensive stil.

Men nu er der officielt ikke mere at spille om, så ledelsen kan vel godt nu melde ud, at Moyes er fortid til sommer, og at man har signet med en træner man ikke kan offentliggøre endnu (Klopp har stadig 2. pladsen og pokalfinalen at spille for) - yep, man kan jo håbe ;)
Skrevet af Kroesus
Moyes gjorde sit absolut bedste i aften. Det eneste gode at tage med hjem er nogle enkelte gode præstationer, især Smalling viste klasse.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af a-mg
Indsatset i de to kampe mod Bayern er bestemt godkendt. Det er ærgerligt, at vi pisser en føring væk på den måde. Hørte lige i studiet at der gik 12 (!) sekunder fra Bayern gav bolden op, til Manzukic scorede. Det er simpelthen ikke godt nok. Rooney var uskarp i aften, men det kan måske undskyldes med at han var skadet. Ellers kan de fleste være deres indsats bekendt.

Skrevet af Toggle
Mod lige præcis Bayern eller nogle af de andre store europæiske hold synes jeg det er fint man parkerer bussen, når man ikke har kvaliteten til at spille op med dem
NEJ
Hvem siger vi ikke har spillermaterialet? Den store synder sidder på bænken. Skal vi acceptere at parkere bussen hver gang vi møder city, chelsea, liverpool, Arsenal eller everton som alle har overhalet os i denne sæson...nej gu fanden skal vi ej. Jeg er så dødtræt af dem der konstant forsvarer moyes med at vi ikke har kvaliteten til mere. Vi er forsvarende engelske mestre og kun en sejr bør være godt nok.
LUHG
Skrevet af BayernMunchen
the Crazy Gang:

Jeg synes nu der var sympatisk nok, at han lige gav Evra et kram, efter Ribery var faret op og stod og agiterede for rødt overfor dommeren.


Folk har det med at se rødt, når de ser Robben, og gør ham langt være, end hvad han i virkeligheden er. Jeg personligt er meget glad for ham, og elsker at se ham give interviews efter kampen, og give sin mening, meget hollandsk kan man sige. :)

Men ja, det blev lidt for spændende efter mit behov. Tak for kampen. :)
http://i.imgur.com/GKvU3Y6.png
Skrevet af Ferguson41
Det er i højere grad Evra og Vidic der taber kampen end det er Moyes. Vi gør det rigtige, og får så også scoret først, men at vi så efterfølgende tillader Bayern at komme hurtigt tilbage er utilgiveligt, og forsvarsspillet ved alle tre mål er alt for ringe, når man møder et af verdens bedste hold.

Vi kan godt blive enige om, at spillet var defensivt, men det er for nemt at svine stilen til, når det langt fra er givet, at det havde været bedre med en mere offensiv tilgang. Hvis nu Real Madrid trækker Bayern, så kan vi måske få at se, om en offensiv tilgang er bedre, eller om man så ender som Barcelona sidste sæson, hvor det bliver decideret pinligt. Der er ikke noget ved at tabe 7-0 sammenlagt, selvom man så havde bolden 40% af tiden, og et par skud mere på mål.
Skrevet af Slettet(262004201905)
NEJ
Hvem siger vi ikke har spillermaterialet?

Det gjorde City og Liverpool for relativt kort tid siden. I begge kampe startede vi i en opstilling der var beregnet til at skulle lave 3 points, og ikke spille pindsvinefodbold. Mod begge hold var vi langt mindre med i kampene (resultatmæssigt og chancemæssigt), end vi var over 2 kampe mod et væsentligt bedre hold.
Skrevet af CFCHackney
Det er sgu lidt underligt, at kritisere en taktik der virkede ganske fint over to kampe mod de forsvarende CL-mestre.

De fleste andre store hold havde gjort det samme, som Moyes valgte at gøre.

Havde Rooney være skarpere, og havde i ikke haft jeres koncentrationssvigt lige efter Evra´s mål, var i nok gået videre. Bayern skabte jo ikke det store, indtil i Scorede til 1-0.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Cabra
Havde vi holdt den føring, så havde kritikerne vel kaldt det en geni-streg af Moyes.

Selvfølgelig var den meget defensive indstilling det rigtige og hvis vi gad at dække op de sidste 30 min, så havde vi nok også gået videre.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men selv med 2 gode kampe mod Bayern og et par rimelige resultater i ligaen, bør Moyes være fortid til sommer.
Hvis vi ser på hvad han har kunnet få ud af et alligevel rimeligt godt materiale, og et stort budget, og sammenligner med hvad Klopp udretter med alle odds imod sig, et budget selv de lavest rangerede PL hold ville ærgre sig over, en bunke skader, og spillere der har forladt klubben og forlader klubben til større og rigere hold. Og alligevel var han marginaler fra at sende Real ud med flot offensiv bold, og er nr. 2. i Tyskland og i pokalfinalen.

Ligeså kan man se på Martinez, som også har formået at få Everton op i nærheden af en CL plads med et super skrabet budget i PL forstand, ligeledes med god offensiv bold. Ja, han har lånt en del spillere, men det er jo en del af gamet, når man ikke nødvendigvis kan købe de spillere man har brug for.
Og så vandt han FA cup finalen med Wigan i sidste sæson. Også en bedrift.
Skrevet af Toggle
Det er i højere grad Evra og Vidic der taber kampen end det er Moyes.
De havde ikke tabt fokus hvis fergie havde været der.
Beklager jeg er skuffet over at tabe en kamp og jeg mener og har ment hele sæsonen at vi bør kunne spille op med de allerbedste.
LUHG
annonce
0