Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Af samme grund kan man jo håbe van Gaal kommer. Han vil ikke have noget problem med at sælge topspillere som Rooney og andre, hvis de ikke indordner sig.
Men Moyes har også lavet en del fodfejl, som måske kunne være undgået, hvis han ikke havde startet med en stor fejl i at fyre backroom staff i United. De vidste om nogen hvordan en klub som United skal køres.
Der var en historie om, at han i sommeren på en af træningslejrene havde taget truppen med til Bondai Beach, uden at sørge for ekstra sikkerhed, hvorved truppen var blevet omringet af interesserede fans, og de måtte fortrække til tagterassen af et nærliggende diskotek.
Han havde lavet samme manøvre med Everton for nogle år siden, hvor de ikke var blevet omringet. Den slags var han nok blevet advaret om, hvis Meulensteen eller Phelan havde været med på den tur.
Den slags er jo med til at underminere spillernes tiltro til at han har styr på tingene, også selvom denne historie bare er en lille del af gamet.
Var han kommer igennem transfervinduet med nogle gode indkøb, og uden de mange fejl (hvor Woodward selvfølgelig også er delvist skyldig), og havde han beholdt Phelan og Meulensteen, tror jeg faktisk meget kunne have været anderledes, og han kunne muligvis stadig være i jobbet.
Jeg tror så ikke han ville have været den rigtige, selv hvis det havde været tilfældet, og på den måde har klubben været heldig. Nu skal man bare sørge for, at afdække markedet og have et udvalg af muligheder, i stedet for blindt at gå efter en der på nogle punkter ligner Ferguson.
Skrevet af Forza-Lålz
@GN2

Hvor er det helt præcist du har de her rygter fra ? Jeg har intet hørt om overstående og det nægter jeg simpelthen at tro på er sket. Det virker meget usandsyneligt, og også som noget en hver idiot har kunne finde på.

Har også meget svært ved at se hvem af spillerene der skulle have opført sig således..

@Crazy gang

Ja, en del af min kritik af ham, har også været den latente arrogance, han har overtaget klubben med. Udadtil virker han da som en sympatisk fyr, men at komme til en af verdens største klubber og fyre hele back-staffet som noget af det første, vidner om overtro på egne folk og evner - eller i hvert fald mangel på indsigt på disse.

At han så kører en håbløs jagt på Fabregas, med Fellaini som eneste plausible back-up, kun 2 måneder efter en af de bedste playmakere i klubbens historie har trukket sig, vidner også om mangel på indsigt i holdets spillemåde samt egne evner, til at få en midtbane til at fungere..
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Ferguson41
Der er selvfølgelig tale om rygter, men lige såvel som disse tegner billedet af en manager der har tabt omklædningsrummet, så tegner det et billede af dele af truppen som værende pubertære og møg forkælede. Er der en snert af sandhed i ovenstående, er der personer i truppen som har håndteret deres første oplevelse af svær modgang som fodboldspillere på en utrolig uværdig måde ved at udvise mangel på karakter i en situation, hvor holdet burde stå sammen og kæmpe røven ud af bukserne for at vende tingenes tilstand.


Når man spiller for United forventer man ikke svær modgang, og når man finder sig selv og holdet udenfor top 5 stort set fra 2. spillerunde, så er der helt tydeligt noget galt, når klubben siden 1992 er endt i top 3 hvert år.

Manageren er den vigtigste person på et fodboldhold, det er ham der er lederen, som skal guide spillerne på vej mod triumferne, og når de udebliver i så voldsom grad, som det var tilfældet under Moyes, så mister spillerne naturligt nok tilliden til manden, og derfor også respekten.

Spillerne kan jo også godt se, at det eneste der havde ændret sig over sommeren var manageren og staben, spillertruppen var intakt bortset fra Fellaini, som så også har vist sig at være håbløs.
Skrevet af Forza-Lålz
@Fergurson

Lad os nu lige slå fast at der kun er tale om, end til videre, rygter uden kilde.

Det sagt, er det aldrig i orden at te sig sådan som spiller overfor sin manager - ligegyldig hvor meget modstand du end måtte møde og hvor dårligt det end måtte gå holdet. Specielt ikke som spiller i Manchester United.


Men som sagt tror jeg ikke et sekund på det.


Dertil var truppen ikke intakt. Til min store overraskelse formår overraskende mange at glemme at Scholes gik på pension hen over sommeren - tror ikke man kan underminere hans indflydelse på banen og specielt i omklædningsrummet.

Men den ligger så 100 % på Moyes at han ikke fik indhentet en erstatning
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af GN2
@ Forza

Det har været del af bl.a. Mark Ogdens og Andy Mittens beskrivelser af hændelser, der har indikeret den tabte tillid til Moyes i omklædningsrummet. Ligesom Crazys anekdote om Bondai Beach er det. To af de journalister som lader til at have de bedste kilder i klubben. Så at betegne dem som idioter vil jeg nu ikke gøre.

Det kan godt være, at man ikke forventer svær modgang som spiller i Man. Utd.. Det er dog de færreste klubber forundt at undgå det i det omfang tilfældet her har været siden start 90´erne. Dette har så åbenbart, blandt visse spillere, resulteret i en forkælet følelse af selvfølgelighed vedrørende klubbens berettigelse i toppen af Premier Leauge, som har gjort dem ude af stand til at håndtere eller reagere på denne oplevelse af modgang. En tendens man allerede så mens top fire stadig var et realistisk mål, så motivationen til at vende situationen burde have været tilstede.

Som sagt er jeg helt enig i, at Moyes har begået rigeligt med fejl i løbet af sin tid i klubben og når der efter en sæson stadig ikke kan spores kontinuitet eller fremgang i spilkoncept, så er der intet der tyder på at Moyes med endnu et transfervindue og yderligere tid, kunne have forløst holdets fulde potentiale. Det jeg opponerer mod, er hvordan disse forskellige anekdoter, som pt. skyder frem, bruges til at sparke til en mand som allerede ligger ned, når de i lige så høj grad vidner om de unødige problemer flere åbenlyst umodne spillere har givet Moyes i en tid, hvor deres fokus burde være på holdets bedste og ikke på at pleje deres sårede egoer.

Noget en ny manager forhåbentlig formår at rydde op i fra dag ét.
20
Skrevet af Forza-Lålz
Kan du ikke linke de artikler der påstår de her rygter ? For efter et par hurtige søgninger har jeg godt nok ikke fundet nogle der beskriver at truppen har ageret sådan. Kun artikler der gisner om at Moyes mistede omklædningsrummet, men ikke de konkrette hændelser du nævner.
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af CFCHackney
Når man spiller for United forventer man ikke svær modgang


Måske forventer man det ikke, men når de fleste spillere hæver en fed løn hver eneste måned, må man, da kunne forvente, at de om ikke andet prøver at få vendt skuden, skulle modgangen komme.

Ikke at jeg skal blande mig i jeres debat, men det er sgu en lidt vattet undskyldning.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af GN2
@ Forza

Mark Ogdens artikel som er linket til tidligere her i tråden:

http://www.telegraph.co.…rguson.html

Ian Ladyman fra Daily Mail som skulle være en af de med længstvarende tættere forbindelser i klubben:

http://www.dailymail.co.…-stars.html

Andy Mitten med en artikel eksklusivt flækket sammen for United.no:

http://www.united.no/and…det-ryktet/
20
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men den ligger så 100 % på Moyes at han ikke fik indhentet en erstatning

100% vil jeg ikke mene - her spiller Woodward også en rolle. Ifølge rygterne havde Fabregas faktisk indikeret, at han var klar til at skifte fra Barcelona (ifølge rygterne til RvP, som han gerne ville teame op med igen). Han ville dog ikke presse Barcelona til at sætte ham til salg, og United ville ikke betale mere, end de £30m som Barcelona afviste.
Af samme grunde er rygterne nu startet igen, da Barcelona denne gang lader til at være mere villige til at lytte til bud, da de selv står for en større udskiftning i truppen, og skal have kapital til det.

Alt samme rygter selvfølgelig. Men skræmmende var det, at der ikke blev hentet mindst én stærk midtbanespiller over sommeren - der har Woodward selvfølgelig også en rolle, omend han var grøn i denne diciplin.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Kan du ikke linke de artikler der påstår de her rygter ? For efter et par hurtige søgninger har jeg godt nok ikke fundet nogle der beskriver at truppen har ageret sådan. Kun artikler der gisner om at Moyes mistede omklædningsrummet, men ikke de konkrette hændelser du nævner.


Denne beskriver vel lidt af det:

http://onside.dk/premier…s-for-f-off
Skrevet af forza-mufc
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af GN2
@ Crazy

Onside-artiklen henviser til Daily Star, som sikkert bevidst har fejllæst Ian Ladymans artikel for Daily Mail på udkig efter en mere saftig historie. Her skriver han:

One coach appointed by Moyes was referred to as ‘F*** Off (insert name here)’, simply because that was what some players felt like saying when he started talking.


20
Skrevet af Toggle
Jeg synes i alle glemmer en meget afgørende ting her: Moyes har op til flere gange været ude og kritisere truppen i medierne og hylet op over hvor ringe den er. Når man gør det så er man fandme selv skyld i at store dele af truppen vender sig mod en. Det var netop en af de ting ferguson var en mester i. Han kritiserede kun offentligt når det var på sin plads, og langt hen ad vejen støttede han alle sine spillere uanset hvor håbløs en situation spilleren var i. Det giver spillerne tillid og tryghed overfor deres leder og så vil de gå igennem ild og vand for lederen.
Hvordan tror i Giggs får spillernes tillid. Jo han har helt sikkert hele fodboldverdenens respekt, men han har feks offentligt støttet welbeck, cleverley og youngs nateskapader efter bayern kampen og det vækker helt sikkert tillid i spillertruppen. At man så internt skal håndtere sagerne anderledes er jo en helt anden snak.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg er stort set enig med GN2. Jeg synes kritikken af Moyes er blevet mere unuanceret og drejet negativt mod ham. Nej han var ikke moden til en absolut topklub, men jeg tror og håber faktisk han har jobbet i en anden PL klub allerede efter sommerferien.
Han overtog en stor klub, med masser af egoer, og han prøvede ikke at sætte dem på plads, og havde ikke ret meget andet at komme med. Dertil lavede han nogle fodfejl til at begynde med, som selvfølgelig er med til at underminere spillernes respekt for ham.
Hvis Ferguson lavede fejl, havde han så meget respekt i spillernes øjne, at de ikke tog større notits af det. Den slags havde Moyes selvfølgelig ikke opbygget.

Spillerne har også opført sig som forkælede unger. Men det er delvist Moyes skyld. Havde han f.eks. ikke udtalt at han var nødt til at lade både skadede Rooney og RvP spille kampe, og havde han ikke udvist mangel på overblik ved Bondi Beach situationen, og en masse andre situationer (hvilket han muligvis kunne have undgået med den gamle backroom staff) ville han ikke på samme måde have undermineret den respekt spillerne burde have til ham som Manager i en af verdens største klubber.
Skrevet af Forza-Lålz
Giggs første interview som træner:

https://www.youtube.com/…eZHK8#t=497


Har en god fornemmelse de sidste par kampe
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Toggle
"but we´re man united, we´re at home, I expect to win and I expect to play well"

Det er nogle priceless citater den nye manager kommer med :D
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Var det ikke også det samme Moyes sagde før en kamp (altså hvis vi ser bort fra Liverpool og City kampene hjemme)?
Skrevet af Ferguson41
Nej, Moyes forventede sjældent noget, han håbede somregel bare.
Skrevet af pryds
Glæder mig meget til at se hvordan Giggs vælger at stille op idag, om han vil spille på en helt anden måde, om der er spillere som ikke har spillet så meget som kommer ind, og om det bliver offensivt.
Skrevet af Cabra
De Gea; Jones, Vidic (c), Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Kagawa, Welbeck, Rooney.

OK, det var ikke lige det jeg håbede på.
annonce
0