Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gustenv@rius
Det har han også, men så længe man ikke har indleveret noget til forbundet og aftalen ikke officielt er på plads, så kan han stadig vælge at springe fra. Se bare Willian handlen sidste sommer.

@fribytter

Hvad er din pointe?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Fribytter
Gæt
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af emil.kirk
På redcafe morer de sig godt over juves forum og fans
Skrevet af a-mg
Haha, Fribytter.

Lad os nu vente med at sælge skindet til bjørnen er skudt.
Skrevet af Gustenv@rius
Mon de morer sig lige så meget over Marotta´s udtalelser om Vidal på det netop overståede pressemøde? Han udtalte at man havde fået efterspørgsler fra store klubber på Vidal, men han er ikke til salg. Derudover snakkede Marotta med Vidal så sent som igår, hvor Vidal gav udtryk for at han gerne vil fortsætte i Juventus.

@Fribytter

Der er åbenlyst sket noget i de afgørende forhandlinger der har besværliggjort et skifte, men det gør jo ikke det der blev rapporteret forkert. At en spiller er tæt på et skifte betyder ikke at skiftet er på plads. Og det kan jo trods alt stadig nå at ske endnu.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Marting89
Andy Mitten har lige lagt en video op, hvor han siger at United ikke er interreseret i Vidal og der ingen kontakt er imellem parterne. Tror ikke vi skal satse på at se Vidal i en United trøje.
AaB, Man Utd Mestre 2014 Pokalvindere 2014
Skrevet af Ferguson41
Og 10:37 i dag skrev GN2 følgende:

Andy Mitten melder nu, at der er forhandlinger i gang om Vidal mellem Man. Utd. og Juventus. I tråd med de nedtonende meldinger fra jeres italienske ven og Jamie Jackson fra the Guardian er de dog ganske nyopstartede, og en aftale mellem klubberne er stadig langt væk.

Når Andy Mitten kommer med så skråsikre udmeldinger, så er der uden tvivl også noget om snakken. Men det betyder som sagt ikke, at en aftale er lige rundt om hjørnet. Så links til diverse tvivlsomme italienske-kilder der fremlægger det som en done-deal, virker næsten som spild af copy+paste.


Selv Mitten lukker altså lort ud til højre og venstre, men det er mest sandsynligt, at Vidal bliver i Juventus, ingen tvivl om det.
Skrevet af Marting89
Nej og det er sku osse fint nok. Sys faktisk osse det er utrolig lang tid forhandlingerne har taget hvis rygterne var sande. Arsenal lukkede sanches på en uge og nu er Vidal rygterne gået ind i sin 3 uge og intet konkret endnu. Patienten er død ;)
AaB, Man Utd Mestre 2014 Pokalvindere 2014
Skrevet af GN2
Det er nu ikke det Mitten siger. Han siger, at han har kilder i klubben som afviser interessen. Dog holder han stadig fast i troværdigheden af de af hans kilder, som melder om det modsatte.

Alt i alt en speget sag hvor det er tydeligt, at man med Woodward i spidsen har lært af sidste års kluntede fejltrin og nu holder kortene helt tæt til kroppen. Det ville trække uheldige paralleller til Fabregas-miseren, hvis man skråsikkert melder ud om en interesse i Vidal før man med sikkerhed ved, at Juve er villige til at sælge.

Det stod jo heller ikke skrevet nogle steder, at interessen i Herrera stadig var konkret før handlen nærmest var en kendsgerning. Dermed ikke sagt at jeg føler mig overbevist om, at Vidal er på vej.
20
Skrevet af Marting89
Ja okay. Så bare videoen på plbold.dk med Mitten.
Må nok sige at jeg mister mere og mere tro på den transfer som tiden går. Det har bare taget for lang tid efter min mening med den har transfer. Men vi kan jo ikke gøre andet end og vente om der kommer nogen nyheder ud. Nu er Lvg jo ankommet kan være det sætter lidt fut i sagerne på transfer fronten.
AaB, Man Utd Mestre 2014 Pokalvindere 2014
Skrevet af Toggle
Er det ikke sådan med transfers som med forhandlinger mellem fagforbund og det offentlige? Det handler om at melde ud i pressen at man er uenige, at man ikke er interesseret i en aftale etc for at have noget at forhandle om?
Juventus siger at vidal ikke er til salg for at presse prisen op, united giver udtryk for at man slet ikke er interesseret for at presse prisen ned.
Jeg vælger stadig at være den naive herinde og tro på at han kommer før eller siden. Desuden er det en god pointe ift sidste sillyseason hvor den ene transfer efter den anden brød sammen, at man vælger at holde sine kort meget tæt på.
Og var der ikke noget med at van gaal udtalte at man har to transfers på plads inden fredag? Og det er heller ikke helt skidt at læse følgende: http://oldtrafford.dk/ny…t-paa-vidal
LUHG
Skrevet af Marting89
Har ikke læst at der vil komme et par spillere torsdag kun hørt andre tale om det. Hvem bragte det? Selvom vi har fået 2 gode signings på nuværende tidspunk, så sidder såret sku stadig dybt fra sidste sommer hvor alt failede, at troen på Vidal mindskes for hver dag der går.
AaB, Man Utd Mestre 2014 Pokalvindere 2014
Skrevet af Promo
@Toggle
Skal jeg påpege at kilden i jeres fine artikel er GdS eller er det en del af det at være "den naive"? Hvis det er tilfældet, klapper jeg selvfølgelig i.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Toggle
Jeg ved ikke hvilke italienske medier oldtrafford hentyder til men de skriver flere italienske medier hvilket betyder at der er tale om flere end gds?
Min naivitet går vel mere ud på at jeg tror vidal bliver signet. Sker det vil jeg tilgengæld spare folk for klicheen hvad sagde jeg da jeg i stedet vil glæde mig over at vi endelig fik signet en verdensklasse midt midt.

Jeg ved ikke hvem der bragte det ind i tråden med to signings inden fredag inden deres tur til usa men er sikker på at jeg læste en der skrev det herinde...
LUHG
Skrevet af Promo
Det stod i artiklen, så det er jo ikke så svært at se. Desuden er de der "flere" kun Tuttosport aka Italiens svar på The Sun. Det har intet på sig.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det var mig der skrev 2 signings inden fredag (jeg tror fredag talte med). Men det begynder at snerpe til, hvis der skal 2 ind inden udgangen af fredag.
Jeg kan ikke huske hvor jeg læste det.

Her er i øvrigt de udtalelser der har været de seneste par dage fra Marotta og Vidal (kilde: http://www.ibtimes.co.uk…ale-1456956):
"Marotta hinted that indeed some big clubs like Manchester United had approached the Chilean.

"Important clubs have asked after him, but we have never sat down to talk. The player decides and yesterday Vidal showed that he is happy to continue with us," Marotta was quoted by la Gazzetta Dello Sport.

Meanwhile, Vidal himself recently claimed he will decide his future upon returning from holiday.

"I am already at a great team like Juventus. I am not thinking about where to go next. I just want to enjoy my holiday here in Chile with the people I love.We will see what happens when I get back to Italy. I will see," he said.
"
Skrevet af Fribytter
@ Gustenv@rius

Det er nu ikke ret åbenlyst. Tidligere på sommeren blev Moreno meldt til LFC på nogenlunde samme vis.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Mercenary
2013/2014: NTD, Kongen, Razz

2014/2015: Cheech, Coppell, Alsen?
Lose all to save a little
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg ved ikke helt, jeg synes jeg har set Alsen siden Coppells afgang.
Skrevet af Fribytter
Medløbere hele bundtet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0