Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Virkelig spændende. Sidder og læser i Unitedtråden med stiv pik og fryd i øjnene hver gang de gamle rygtes vlk og nye hoveder sim fx Vidal nævnes. Kunne virkelig godt bruge Hummels også
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Så købte Real lige James Rodriguez for omkring €70m. Syg pris for en spiller der vel pt. kun har vist noget stort ved det netop overståede VM.

Når der er rygter om spillere til Real, plejer det at ende i en handel. Når der er rygter om spillere til United, ender det 9 af 10 gange i en handel med en anden klub eller en forlængelse.

Hvornår henter vi en af deres aflagte midtbanespillere til discountpris?
Skrevet af Hausser
Så har United også handlet. Klassekøb.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvem, og hvor læser du det??
Skrevet af Hausser
Fra den bedste hylde. Den er bekræftet.
Skrevet af pryds
ikke drille....
Skrevet af Hausser
Den er go nok. En pose piratos på spil.
Skrevet af Inuk.
Fra den bedste hylde

En verdensmester?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Mr. Pink
Han joker
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Hausser
Næh. Problemet er lidt jeg ikke ved hvem det er, men det er stensikkert en klassespiller fra bedste hylde. Kilden er ikke til at tage fejl af. Promise.
Skrevet af The Expert
Er det ikke "bare" ham den danske scout fra facebook?
Skrevet af Bulletproff
Det er Pique

Den fortabte søn vender hjem
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Skrevet af Hausser
Expert

Nemlig. Han arbejder for klubben og plejer ikke at løbe med sladder, så mon ikke der kommer en hel masse kvalitet. Det er jeg faktisk helt sikker på.

Di Maria, Vidal, Hummels, Reus?
Skrevet af The Expert
Mest realistiske må være Di Maria pt.

Ud fra Dormunds meldinger bliver Hummels og Reus ikke solgt i den nærmeste fremtid. Vidal måske men sætter mine penge på Di Maria.
Skrevet af Geddar , moderator
Kunne der ikke være tale om en profileret midterforsvarer? Det er vel her den største udfordring ligger pt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af The Expert
Men hvilke muligheder er der reelt på markedet?
Skrevet af Geddar , moderator
Den er selvfølgelig svær, da der er et par måske-handler der netop kan påvirke de muligheder der er. Hummels, Lovren, Benatia (på trods af de seneste udmeldinger), Godin kunne være interessante emner for United. Især førstnævnte bliver dog røvdyr.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Ferguson41
Midterforsvaret er nu ikke vores allerstørste problem, det er stadig hvem der skal agere balancespiller på midten. Carrick blev skadet forleden, og skulle være ude i 10-12 uger, og uden ham står vi reelt uden en eneste, der kan agere balancespiller.

Jones, Smalling og Evans har alle vist under Ferguson, at de havde hvad der skulle til, så dem tror jeg godt man kan presse solide indsatser ud af. Specielt hvis midtbanen kom på plads, og ikke var en ren motorvej som i store dele af sidste sæson.
Skrevet af Geddar , moderator
De to førstnævnte har da været noget tvivlsomme i midterforsvaret. Ville du helt seriøst være tryg med den ene som fast starter og den anden som førstereserve? Og skal den ene ikke fortsat agere gardering på backen?

Ja, på kort sigt er det et problem Carrick er ude. Men er vi oppe i de større indkøb handler det ikke om at løse et problem man har et par måneder. Dét sagt kan det da tænkes man køber ind både til kortvarig løsning og sidenhen til arvtager. Jeg mener bare forsat midterforsvaret bør vække større bekymring. Kommer det på plads er det ikke utænkeligt at Fellaini kan blive en brugbar løsning på midten, i det der må formodes at blive en mere velorganiseret defensiv.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Toggle
Fellaini skal ikke være andet end bænkevarmer.
Jeg tror på vidal kommer. Pisse irriterende at man ikke bare kan melde ud pga aktier. Derudover synes jeg faktisk også at man kunne læse lidt mellem linjerne at hummels kunne sælges for den rigtige pris.
LUHG
annonce
0